Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Hakan Şükür: " Hakan Ünsal'a asılan pankart hakkında hoş değil, bu kulübe emeğimiz geçti ve bizi biz yapan bu takımdır. Oynadık ve zamanı gelince ayrıldık.

Hakan Şükür biraz transferleri birazda oyun yapımızı eleştirdi. Emre için olumlu konuştu. Galatasaray pozisyon hatası çekiyor diyor.

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

forvetimiz yok olsaydı o zaman görürdük

Fener 28 senedir alamıyor düşünün onların ruh halini :D

Hakan Şükür: " Hakan Ünsal'a asılan pankart hakkında hoş değil, bu kulübe emeğimiz geçti ve bizi biz yapan bu takımdır. Oynadık ve zamanı gelince ayrıldık.

Hakan Şükür biraz transferleri birazda oyun yapımızı eleştirdi. Emre için olumlu konuştu. Galatasaray pozisyon hatası çekiyor diyor.

hakan ünsala açılan pankartta ne yazıyodu

Türkiye Kupası'nın gelmiş geçmiş en başarılı takımıyız hem de açık ara...Üzülmedim açıkçası bu duruma. Hatta avantaj bile olabilir sakatlar kervanına döndüğümüz düşünülürse.Önemli olan bu sene lig. çeyrek yüzyılı aşkın senedir kazanamayanların olduğu düşünülürse bırakın başkaları düşünsün :)

Benim takıldığım nokta malesef kazanma direncini göstermede zorluklar yaşamamız.

hakan ünsal'a yapılan tepkide taraftar geç bile kaldı

Açıkçası oyuncuları istekli görmek beni mutlu etti.

Umarım bundan sonra her maçımız böyle ve ben önümüzdeki 3 maçta istekli oynayacaklarına kesinlikle inanıyorum.

Ve şunu da eklemek istiyorum.Elano'yu çok beğendim. Umarım sürekli böyle olur :)

Hakan Şükür : "Yapılan transferler takımıda etkiler rakiplerin motivasyonunuda arttırıyor. Arda'yı da etkiledi çünkü ben onunla zaten görüşüyorum. Galatasaray'da planlama hatası var, bu yanlış Arda verimsiz olduğu bir yerde oynuyor. Yıldız oyuncuların adapte olması zaman ister. Kolay değil bu süreç. Taraftarlar oyunculardan çok fazla şey bekliyor ve bu takımı-oyuncuları zorluyor. Çünkü Avrupada buna alışık değillerdi.Arda demorilazsyon oldu. Türkiye kupası tamam çok kazanmış bir takım ama ilerde diğer mevkilerde sıkıntılar olursa ilerisini negatif etkiler. Volkan Yaman'ın gönderilişi yanlış ve gereksizdi (ihtiyaç var). Galatasaray potansiyel olarak istenileni veremiyor. Ayhan ortadan kayboldu sebebi ise alınan yıldız oyuncuların oynatılması gerekliliği.

38 ziyaretçi... Kuşlara selam bu arada cikcikler sizi :)

Hakan Şükür : " Takım kendi içinden forvet bulabilir. Cem Sultan olabilirdi birçok forvetten daha etkili olurdu forvetsiz oynamak yerine"

Hakan Şükür : " Takım kendi içinden forvet bulabilir. Cem Sultan olabilirdi birçok forvetten daha etkili olurdu forvetsiz oynamak yerine"

Hakan Şükür bu konuda haklı. Forvetsiz oynamaksa Cem Sultan'ı oynatalım. Yeter ki rakip defansı oyalasın.

fotomac-gazetesi-bursaspor-fenerbahce-manset.jpg

:D

elenmemiz çok önemli değil tabi ki kupayı almak isterdik ama fenerin kupayı almamasını istememiz dışında gazoz kupası kadar önemi yok gözümde hakem tam bir faciaydı rakibi tokatlayan adama sarıyı zor çıkardı bariz engellemelere düdük bile çalmadı ömere sarı kart için 93. dakikayı bekledi

ama takımımızın iyi oynadığını düşünüyorum ben jo ve baros dönünce çok iyi olacağız ama bu atletico maçlarını atlatmamız gerekiyor bir şekilde atletico bizi orta sahada bu kadar rahatsız etmeyecektir onlar da top oynamaya çalışacak çok rahat pozisyonlar bulacağız ama oyuncularımızı biraz daha dikkatli olması lazım son vuruşlarda iki maçtır cömertçe harcadık pozisyonları eğer şansımız yanımızda olursa madridden beklediğimizden çok daha iyi bir sonuçla dönebiliriz

GS

demeyim demeyim diyorum

ama yeter artik be biktim artik eski futbolcularin konusmasindan

emegin gectide sen hicmi bu kubun ekmegini yemedin halada yemeye devam ediyorsun klub üzerinden prim yaparak!!!!

ben skora tura şuna buna hiçbirşeye üzülmedim.üzüldüğüm tek şey taraftarın takıma verdiği desteğin çok az olmasıydı ben ve arkadaşlarım skor 2-2 iken ekran başında hop oturup hop kalkarken bizim samiyen sanki 20 bin kişilik tiyatro oluvermişti!!!

Geri
Üst Alt