Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Şu ofsayt taktiği çok başımızı yakacak gibi zaten yaktıda. Oyuncularımız bi türlü beceremiyorlar, hele 1-2 pozisyondada doğruya doğru yanlış bayrak çekti yardımcı hakem...

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

şurda da fener muhabbeti açıldı ya helal olsun. biz eleyemedik üzüldünüz fener elenirde sevinirsiniz inşallah ne diyim...

toki başkanı açıklama yapmış stadın kapasitesi uefa krıterlerine uyması için 55 binden 52 bine düşürüldü dedi ve stadın kaba inşaatı bittiği için imarı iptal edemiyorlarmış

2-2 olduktan hemen sonra maçı bıraktık (!) Şu Antalya'ya 4 gol atmak o kadar basit ki..

Takım güzel top oynuyor.Rakip defansı rahatsız eden futbolcu yok.Şu maçta her hangi bi santrafor olsa rahat şekilde 4 gol atabilirdi.

Neill iyi,defans iyi.Elano çok iyi,Caner aynı şekilde çok iyi.Fakat işte dediğim gibi ileriyi rahatsız eden oyuncu yok,ahh şu talihsiz sakatlıklar.

Jo,Baros,Kewell,Sabri bu oyuncuların derhal iyileşmeleri gerekiyor.Bu hafta ligde bayız,bu bi avantaj.Hafta arası oynanacak olan Atletico maçının kesinlikle böyle olacağını düşünmüyorum,Aletico'nun işini İspanya'da bitirebiliriz.

Medya yine Rijkaard'ı eleştirecektir ama adamın hiç bir hatası yok.Tam tersine maç arasında fark ettiyseniz,Caner'in gol öncesi,Caner'e birşeyler diyor ve devam eden atakta Caner gidip golü atıyor.Sanırım burda Rijkaard'ın dediklerini uyguluyarak golü buluyor.

Kupayı herkez isterdi,Finalde Fener'le karşılaşmak! Ama olmadı işte,çokta üzülmüyorum.En azından kupa hasreti yok,almışız anasını satim 300 kez.

fenerin bu kupada bizi yakalaması için ortalama hadi 25 yıl diyelim.10 kupa fazlamız var eder 250 yıl tabi bu süre zarfında bizimde hiç kazanmamız gerekir.milenyum içinde 3000,i beklemeleri gerekir,yazık len adamlara:asd::asd:

Bende üzülüyorum kupadan elendigimiz icin, ama sizcede bu biraz avantaj degil mi bizim icin ? Yani Fenerbahce'nin mac traffigi daha yogun olacak. Hem lig hem kupa, lig'de düsüs yasarlarsa bizde ligte liderligi alip. farki binevi biraz acariz gibime geliyor ?

Sonucta Lig bizim icin bu sezon TR kupasindan daha önemli, seneye Aslantepe'ye gecerken mutlaka Sampiyonlar Ligine katilmamiz lazim...

Sampiyon direkt SL'ne mi gidiyor?

Cok sanssizdik aslinda. Takim iyi oynadi. Mustafa Sarp'in atamadiklari var. Ilk yari da 2-3 tane direkten donen topumuz var. Antalya'nin ilk golunde top direge carpip bos adamin onune dustu.

Ilac: Kewell ile Baros.

Atletico maçında büyük ihtimal Sabri olacak, Hakan balta'da döndü. Tek eksik forvet. Keşke bir mucize olsa da Baros dönse....

Bende üzülüyorum kupadan elendigimiz icin, ama sizcede bu biraz avantaj degil mi bizim icin ? Yani Fenerbahce'nin mac traffigi daha yogun olacak. Hem lig hem kupa, lig'de düsüs yasarlarsa bizde ligte liderligi alip. farki binevi biraz acariz gibime geliyor ?

Sonucta Lig bizim icin bu sezon TR kupasindan daha önemli, seneye Aslantepe'ye gecerken mutlaka Sampiyonlar Ligine katilmamiz lazim...

Avrupa Ligi'nden elenecekler zaten:D

Hakan Ünsal kendisine tepki için asılan pankart hakkında : "Maça gitmedim arkadaşlarımdan duydum, 1) O sahaya 11 yılımı verdim ve oynadım demekki çabuk unutuluyormuş 2) Bu pankarta cevap vermesi gerekenler (yönetimdir !) nasıl bir cevap gelecek merak ediyorum.

Hakan Ünsal kendisine tepki için pankart için : "Maça gitmedim arkadaşlarımdan duydum, 1) O sahaya 11 yılımı verdim ve oynadım demekki çabuk unutuluyormuş 2) Bu pankarta cevap vermesi gerekenler (yönetimdir !) nasıl bir cevap gelecek merak ediyorum.

çıkarcı hakan ünsal. bu taraftar hakedeni unutmaz ama sne unutuldun

hakan ünsal ilk başta taraftara saygılı olsun ondan sonra bizden saygı beklesin bedava oynamadı parasını aldı şimdi durumu iyi

pankart'da ne yazıyordu:D

Hakan Ünsal kendisine tepki için asılan pankart hakkında : "Maça gitmedim arkadaşlarımdan duydum, 1) O sahaya 11 yılımı verdim ve oynadım demekki çabuk unutuluyormuş 2) Bu pankarta cevap vermesi gerekenler (yönetimdir !) nasıl bir cevap gelecek merak ediyorum.

Pankart neydi?

Elano için asılan pankart neydi ?

Tamam arkadaşlar fena oynamadık,şanssızdık,maçı kazandık ama elendik...

Bundan sonra yapacağımız olumsuz hiç bir yorum bu turu geri getirmeyecek...

Önümüzde çok önemli maçlar var kendimize güvenimizi yitirmemeliyiz inanıyorumki perşembe günü avantajlı bir skor alıp Sami Yen de işi bitireceğiz bunun için umudumuzu yitirmeyelim ve bu geceyi şimdiden unutalım ...

ntvsporda hakan şükür var

Geri
Üst Alt