Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son
2-2 olduktan hemen sonra maçı bıraktık (!) Şu Antalya'ya 4 gol atmak o kadar basit ki..
Takım güzel top oynuyor.Rakip defansı rahatsız eden futbolcu yok.Şu maçta her hangi bi santrafor olsa rahat şekilde 4 gol atabilirdi.
Neill iyi,defans iyi.Elano çok iyi,Caner aynı şekilde çok iyi.Fakat işte dediğim gibi ileriyi rahatsız eden oyuncu yok,ahh şu talihsiz sakatlıklar.
Jo,Baros,Kewell,Sabri bu oyuncuların derhal iyileşmeleri gerekiyor.Bu hafta ligde bayız,bu bi avantaj.Hafta arası oynanacak olan Atletico maçının kesinlikle böyle olacağını düşünmüyorum,Aletico'nun işini İspanya'da bitirebiliriz.
Medya yine Rijkaard'ı eleştirecektir ama adamın hiç bir hatası yok.Tam tersine maç arasında fark ettiyseniz,Caner'in gol öncesi,Caner'e birşeyler diyor ve devam eden atakta Caner gidip golü atıyor.Sanırım burda Rijkaard'ın dediklerini uyguluyarak golü buluyor.
Kupayı herkez isterdi,Finalde Fener'le karşılaşmak! Ama olmadı işte,çokta üzülmüyorum.En azından kupa hasreti yok,almışız anasını satim 300 kez.