Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

bu arada bünyamin denyosunu anmadan geçmeyeceğim.sedat ağçay denilen futbolcu sarı kart yediği pozisyondan sonra tam 8 tane kasti faul yaptı evet tam sekiz.ama maalesef bizim korkak büno değil 2. sarıyı vermek uyaramadı bile.ha canerin arkasından kafasına silleyi yapıştırıp uyarı dahi almayan herifi de ekleyelim buna

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

bu arada bünyamin denyosunu anmadan geçmeyeceğim.sedat ağçay denilen futbolcu sarı kart yediği pozisyondan sonra tam 8 tane kasti faul yaptı evet tam sekiz.ama maalesef bizim korkak büno değil 2. sarıyı vermek uyaramadı bile.ha canerin arkasından kafasına silleyi yapıştırıp uyarı dahi almayan herifi de ekleyelim buna

O pozisyonda verdi diye hatırlıyorum.Vermemiş de olabilir,beklerim.

acaba nesamand yine bu kadro'yu göreces?

---------------------Leo----------------------------

Sabri--------Neill-----Emre(servet)------Hakan--

---------------

----------------------Topal-----------------------

--------Elano---------------------Arda--------------

--Keita--------------------Baros------------Kewell

Galatasaray çok iyi oynadı bence.

Forvet eksiği çok hissedildi o başka.

Ama Emre Çolak bu takıma çok faydalı olucak.

Foruma üye olduğumdan beri söylüyorum, Emre Güngör bu takımın ilk stoperidir diye. İyileşince farkı Neil ile birlikte hissedildi. Defansımız artık iyi top çıkarıyor. Ayrıca doldur boşalt oynamak zorunda kaldığımız son dakikalar hariç dikkatinizi çektiyse topu hiç havalandırmadık. Uğur ve Caner rakip yarı sahaya yıktığımız anlarda maçı ne kadar etkili hücum bekler olduklarını gösterdiler. Uğur top kaybetti ama hep dikine oynayıp risk aldığı için. Zamanla o hatalar yok olur. Bu takımın beki bence Sabri değil Uğur olmalı. Israr edilsin bu çocukta. Bir diğer sorun bu oyun tarzına uygun olmayan Mehmet Topal ve Mustafa Sarp'dı. Gerçi Mehmet güzel oynadı. Ama Mustafa bence çok sırıttı. Emre Çolak ne kadar önemli bir yetenek olduğunu gösterdi. Yediğimiz 2. golde onun hatası vardı ama çok iyi topçu olucak. Bu sezon Avrupa maçlarında ve iç saha maçlarında mutlaka takımda olmalı. Sistem yavaş yavaş oturuyor. Baros döndüğünde epey çehresi değişicek bu takımın. Dos Santos'un henüz çok zaman ihtiyacı var. Hakkında yorum yapmıyorum. Elano ve forvette oynamadığı anlarda Arda iyiydi. Bu gün Keita kötü olmasa turu kesin geçerdik... Ama belki de maç trafiğinin ve sakatlık riskinin azalması bakımından pek de anlamı olmayan bu kupadan elenmemiz iyi bile oldu.

Maçın benim için akılda kalıcı yanı topu hep yerden ve ayağa paslarla oynamamız oldu. İkinci yarı yediğimiz gol genç Emre'nin bir anlık konsantrasyon bozukluğuydu. Onun dışında bu devre özellikle çok iyi paslaştı takım. Maçın bir kaç pozisyon dışında çok sert geçmemesi de etkili oldu. Buna da şükür. Anadolu takımları görüldüğü üzere insan gibi oynayarak da bişeyler kazanabiliyorlar. Federasyon mutlaka önlem almalı.

B_8a2c57228779ed85d9ebd4def4ea8ecd.jpg

B_a3de9548ce156ff882972648e784a776.jpg

B_58dfd60f4b41ce3e505e317d550254c4.jpg

B_99a88c5614f08690d70e799eef668143.jpg

B_ca5fa4291a0e685ab9af188f5d9451b1.jpg

B_31923487333b1b805fbed46bf1c9bda2.jpg

B_336762a2c1301663bf03cc0f0951e3b1.jpg

B_c14bce091c7576671ec81589db5f0ebd.jpg

B_06295a72d5bea5d4850fbfacf723cfd1.jpg

B_3b192ae50bc0c637cb518244cfa92b95.jpg

B_cfa9b721eb2e45753be82b91a797e099.jpg

B_0c5fb5dd707cc2091569f093f472e86c.jpg

B_a7f56cc20dd667c394f365a153509421.jpg

B_8a0bcc182a320c1695c3db4863c1a5b3.jpg

B_d5766c642e63805b2db7e15e265579c6.jpg

B_61313d5ffdb163262e8ac56da88c21c1.jpg

B_c727eb58e6832bae9903ddcd0b9c5277.jpg

Sarı verdide vermez olaydı

Çokta tınladı sanki adamlar

Kaleci Ömere bile 90+ aklına geldi Sarı vermek

GALATASARAYımız-A.Madrid

-------------Leo----------------

Neill----Emre----Servet----Hakan

---------Sarp--Topal-----------

---Arda-----Elano------Caner---

------------Keita---------------

GALATASARAYımız-A.Madrid

-------------Leo----------------

Neill----Emre----Servet----Hakan

---------Sarp--Topal-----------

---Arda-----Elano------Caner---

------------Keita---------------

Sağbekte Sabri oynasın yahu :o

Sarp yerine Emre Çolak olmalı. Stoperde Neil ve Emre Güngör, sağ bekte de Uğur oynamalı.

taraftar çok kötüydü ya hiç ateşleyemedi takımı :( bu arada hakan ünsal'a açılan pankart neymiş ?

Sağbekte Sabri oynasın yahu :o

sabri yetişmez diye tahmın edıyorum ortada sarp yerıne çolak bencede oynamalı ama avrupa macında ddeıl ozellıkle madrıd deplasmanında cok rısklı olabılır takımın dırencı için bence sarp oncelıklı olmalı

mustafa nın bu bitmez tükenmez kredisinin sebebini anlamak mümkün değil...servet bile kesiliyor da şunu çok iyi yapıyor denebilecek tek bir özelliği olmayan panik adam vazgeçilmez oldu çıktı başımıza...FR sanki bazı ezberlerini sabitlemiş,bir dönüp bakma,yeniden değerlendirme gereği duymuyor gibi:confused:

mustafa nın bu bitmez tükenmez kredisinin sebebini anlamak mümkün değil...servet bile kesiliyor da şunu çok iyi yapıyor denebilecek tek bir özelliği olmayan panik adam vazgeçilmez oldu çıktı başımıza...FR sanki bazı ezberlerini sabitlemiş,bir dönüp bakma,yeniden değerlendirme gereği duymuyor gibi:confused:

Daha iyilerine laik Galatasaray takimi tabi, ama gercekci bakinca olaya Sarp´in kesilmesinin cok da mantikli olmadigini görürüz. Nedeni de Rijkaard´in Elano´nun arkasinda 2 önlibero ile oynamasidir. Yani

------------------Mehmet Topal----------Mustafa Sarp-----------------

--------------------------------Elano----------------------------

Diyelim ki Mustafa Sarp´i kestik, yerine kimi oynatacagiz? Ayhan oynadi son 2 macta ve dümdüz gitti bu taraftar ona. Ayhan bitmis dediler, etrafinda 3 kere dönmeden pas atmiyor dediler, 2 metre yanindaki futbolculara pas veriyor sadece dediler. Gelelim Baris´a. Baris icin de cok ic acici konusmuyor bu taraftar. Galatasaray´in futbolcusu degil, deli dana gibi kosuyor ama teknik sifir diyorlar. Her topu kaptiriyor diyorlar, topu sürmesini dahi beceremiyor diyorlar. Yukari tükürsen biyik asagi tükürsen sakal misali yani.

Simdi birdaha düsünün? Kim oynasin? Mustafa Sarp mi yoksa Ayhan veya Baris mi?

Aman aga, aman. Oyle yazma o ucunu kiziyorlar cunku Mehmet geride Mustafa ve Elano yan yana olmasi lazim dizilis olarak amman.

Süper. Aynen öyle.

Öncelikle kaleci Aykut ve Ufuk'a gelen eleştirilerle bir kez daha beni haklı çıkardığınız için tşkler... Leo gitsin diyenlere saygılar... Leo gitsede kalsada Ufuk, Aykut oynasa da bu tür goller yiyeceğiz... Bu kalecilerin kova olduğundan değil defans ve orta saha zaaflarından kaynaklanıyor.. Neill geldikten sonra düzelmeye başladı... Bir kaç hafta sonra dahada iyi olur .. Ben takımın genelini beğendim Emre Ç iyidi.. Golde hatası vardı ama tecrübesiz olur okadar... Arda kanata geçtikten sonra iyidi... Elano adete eleştirenlere cevap verdi... Sarp, Topal iyidi gözle görülür bir hata yapmadılar iyi idare ettiler... Uğur diğer maçlara göre daha iyidi.. Bir özgüven gelmiş belli.. Neill müthişti beğendim... Dos Santos, Keita yine kötüydüler... Dos Santos'u maç eksiğinden dolayı bu halde olduğunu düşünüyorum.. Son maça göre bir toparlanma vardı en azından yerlerde gezmiyordu... Keita Aklı afrika kupasında mı kaldı ne .. Elini kolunu sallaya sallaya Keita 2 maçtır yokları oynuyor... Umarım çabuk form tutar... Emre G. ben çok beğenmedim belki defansta hata yapmadı ama özellikle son dakikalarda hala geri oynaması beni çıldırttı.. 90+5 olmuş hala geri oynuyor.. Mantalitesini değiştirmesi lazım...Birde Necati'nin golünde topa sağlam hamle yapabilse alabilirdi diye düşünüyorum.. Aykut genel anlamda bir hatası yoktu 2 kez rakiple karşı karşıya kaldı birini şansada olsa kurtardı.. Ama her zaman söylüyorum bizim defansın en büyük zaafı defans arkasına atılan toplar Leo'da libero gibi hemen çıkıp alıyor.. Kim bilir belki ilk golü yemezdik ama Aykutta hata bulamam o gollerden dolayı... ;)

Sağlık Olsun Üzülmedim dersem yalan olur ama en azından son haftaların en iyi oyununu gördüm o yeter ;)

Geri
Üst Alt