Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu
Uğur yoksa Neill oynar.
Uğur yoksa Neill oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Djehoua, Ali Zitouni, Kerim Zengin, Fatih Ceylan, Hakan Özmert, Balili , Şenol, Tita, Jedinak yok. İlk yarım saatte maç kopar.
Meraktan soruyorum acaba Yalçın oynayacakmı? Belki Mehmet hoca oyuncuya çok baskı olur diyerek oynatmaz onu.Çünkü gerçekten top Yalçın'da olduğunda sesler yükselecektir tribünlerden![]()
Kesinlikle;
-------------TOPAL-------------
---------AYHAN - ELANO---------
KEİTA----------------------ARDA
-------------SANTOS-----------
Şeklinde çıkmalıyız farka bile gideniliriz :tiphat:
Djehoua, Ali Zitouni, Kerim Zengin, Fatih Ceylan, Hakan Özmert, Balili , Şenol, Tita, Jedinak yok. İlk yarım saatte maç kopar.
İlk maçta kişisel özellikleriyle öne çıkarak beklenti içerisinde olduğumuz futbolcuların gol bulmasını beklediğimiz bir maç olmasına neden oldu.İlk maçın en önemli sorunlarından bir tanesi Mustafa Sarp'ın müthiş derece pas hatası yapması ve kazandığı hiçbir topu olumlu kullanamamasından büyük sıkıntılar çektik.Hele birde buna Jo'nun sakatlığı eklenince forvet mevkinde başı kesik tavuk misali kimin nerde ne yapıcağını bilmeden bilinçsizçe geçti ve kişisel becerilerde ön plana tam olarak çıkmayınca sonuç beklentilerin çook uzağında gerçekleşti.Ama şunu atlamamakta fayda var teknik ekip yoğun maç trafiğinin içerisinde bu mağlubiyetten etkilenmişe benzemiyor ve kendilerinden oldukca emin bu beni motivasyon açısından sevindiren durum.Peki taraftar bu konuda ne düşünüyor kısmına gelince 2.maç alınıp tur atlanırsa hiçbir şey demiyor oley Cimbom bom diyor.Peki aksi bir sonuç çıkarda elenirsek ne olucak ben asıl burda taraftar tepkisini inanın maçın sonucundan daha çok düşünüyorum.Galatasaray taraftarı kurumsal düşünceye sahip olmak zorunda.Hedef ,hedefde izlenen yol ve bu hedef sonucunda gelinen nokta.Galatasaray şuan 3 kulvarda yarışıyor ve takımın neredeyse yarısından çoğu sakat.Ne durumdayız T.Kupasında çeyrek finaldeyiz ilk maçta yenildik ve rövanş İstanbul'da yarın oynanacak.Yani ilk etapda oynanmayan bir 90 dk var ilk maçta 2-1 yenilmemize rağmen.İstanbul'da bu rövanş alınır veya alınmaz alınırsa çok seviniriz ve 3 kulvarda yolumuza devam ederiz.Ya elenirsek ne olucak sayın saygı değer arkadaşlarım hiç burasını düşündünüz mü?Benim takıldığım nokta burası çıkıp kendini bilmez taraftar provakasyonlara gelip o istifa bu istifa mı diye çıkacak yoksa takımına sahip mi çıkıcak.Bence herkes bu maç öncesinde bir kez daha bu maçdan sonra T.Kupasından elenme riskini düşünüp kendini kontrol etmek amacıyla neyi sevdiğini neden sevdiğini bir kez daha düşünüp takımını bu şekilde desteklesin aksi bi durum olursa saha içindeki mağlubiyetten çok saha dışındaki taraftar tepkisi beni daha çok düşündürmekte.
Saygılar...
Uğur'un sol kasığında ağrı varmış,büyük ihtimalle oynamayacakmış.Emre sağ bek oynayacakmış sanırım.Emre ve Neill ortada güzel bir uyum yakalamışken yine işler bozuldu.Emre ve Keita sağ kanadıEmre'den solayı o kanattan bir hayır belemiyorum artık.
önemli olan taraftarın koro halinde küfür falan etmemeleri saha kapanma cezası bizi çok etkiler...