Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu

herkes kadrosuna yazmış ama ben madrid maçına yetiştirilmeye çalışılıyo diye biliyorum

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu

Antalya maçında riske atmaya gerek yok, Madrid maçında oynasın bence Hakan Balta.

Antalya maçında riske atmaya gerek yok, Madrid maçında oynasın bence Hakan Balta.

Bende öyle düsünüyorum. Simdi yine bisey olur Allah korusun..Aman aman. 1 hafta gec oynasin ama tam oynasin

hakanın iyileşmesi çok güzel haber. canerda önüne geçer. çok iyi oldu. bide sabri iyileşsede uğur uçarı izlemek zorunda kalmasak

Bu macta bence Hakan Balta oynamaz.

Aykut

Ugur Emre.G Neill Caner

Mehmet.T Mustafa.S

Emre Colak

Elano Keita Arda Turan

Cola Turka İdman Raporu: 9 Şubat Salı

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 18.00’de, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.

Uğur Uçar ve Hakan Balta bu antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştırıldılar.

Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular merkez binaya geçtiler.

Sabri Sarıoğlu tedavisinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Jo ve Ufuk Ceylan’ın tedavilerine ise sağlık merkezinde devam ediliyor.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Antalyaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali rövanş karşılaşmasının hazırlık çalışmalarını 10 Şubat 2010 Çarşamba sabahı saat 10.30’da yapılacak basına ve taraftara kapalı son antrenmanla tamamlayacak.

Hakan'ı riske etmeyelim.

gergin bir maç olucak ve biz böyle maçların üstesinden gelemeyiz

Herkes arkadaşlarını çağırsın maça stadı fullemek lazım.

Ilginc:) Antalya´dan korkani da ilk defa görüyorum:D Hemde Ali Sami Yen´de

aynen antalyaya karşıda bu kadar karamsar olmayalım. ayrıca taraftarlardan yalçına özel ilgi göstermelerini bekliyorum

Hakan'ı zaten ilk 11 başlatmaz. Misal maç 3-0 falan olur dakika 70 o zaman alır. Ya da mecbur kalıp alabilir (yorgunluk-kart-Allah korusun bir sakatlık).

Hakan oynamamalı :D

Caner bir maç daha idare etsin sol bekte. Sonra Giovani'nin yerine sol açığa geçer.

gergin bir maç olucak ve biz böyle maçların üstesinden gelemeyiz

neler diyon renktaş. GALATASARAY ismi dünyada üstesinden gelemeyeceği iş yoktur......

ben şahsen bu maçta çok rahat tur atlayacağımıza inanıyorum ve hatta kırmızı kart bekliyorum antalya kızaracak.......:evilsmile:

Geri
Üst Alt