Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu

hakan iyileştimiki ya la.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu

aynen antalyaya karşıda bu kadar karamsar olmayalım. ayrıca taraftarlardan yalçına özel ilgi göstermelerini bekliyorum

o zaman da PDFK mactan sonra bize özel ilgi gösterir, aklimizi basimiza alalim, zaten yeterince handikapimiz var, bir de sahamiz kapanmasin, eger yalcina ana avrat düz gidip sahamizi kapatip kulübümüze zarar verecek olanlar varsa ASY ye hic gitmesinler, tv basinda istediginiz kadar küfür edin

Ilginc:) Antalya´dan korkani da ilk defa görüyorum:D Hemde Ali Sami Yen´de

Sen ilk maçta da Antalyadan çekinmiyordun.

Yorumlarına rastlamıştım.

Kayseriden de çekinmiyordun.

Gerçekçi olmak lazım ,anadolu takımları da artık güçlendi,üstelik sen bu kadar formsuzken böle bir maça çıkacaksın.

Bunun adı korkmak değildir ,rakibi ciddiye almaktır.

İşte iyi teknik direkdörler ve futbolcuları ,normalllerinden ayıranı da budur.

Ciddiyet ve rakibe saygı..

Her zaman önce kendine sonra da rakibine saygı duyucaksın büyük konuşmayacaksın ki,sonra utanmayısın..

Zor bir maç olacak bizim için maç orta da diyorum ,o gün iyi olan maçı kazanır.

İnsalllah doğru teşhistir

beyler bir fikrim geldi..hazır emre güngör formdayken sabride atletico maçlarına yetişecegınden şöyle bir kadro nasıl olur sizce ?

GALATASARAYımız-A.Madrid

---------------------Leo---------------------

----Neill-------Emre------Servet-------Hakan----

---------------Elano-------Topal------------------

---------Sabri-------Arda-------Caner------------

---------------------Keita-----------------

Aykut

Ugur Emre.G Neill Caner

Mehmet.T Mustafa.S

Emre Colak

Elano Keita Arda

Hakan Balta sakatliktan yeni cikti riske edilmemeli son 20 dk belki oyuna girebilir.

Dos Santos da henuz hazir degil belki Emre Colak in yerine oyuna girer daha sonra.

_______________Aykut______________

Uğur(Neill)____Emre_Neill(Servet)__Caner

______________Mehmet______________

__________Mustafa__________________

____________________Elano__________

Keita(Gio)____Gio(Keita)__________Arda

Yüksek ihtimal kadro böyle olur. Ama keşke Elano forvete yakın değilde sağ veya sol içte oynasa. Sağ kanatta Gio olsa, forvette Keita olsa. Bence çok daha iyi olur ama Rijkaard ve Neeskens'ten futbolu daha iyi bilecek değilim hiç bir şekilde. Benim en iyi kariyerim FM oyunundayken, adamlar gerçekte Şampiyonlar Ligi felan kaldırmış adamlar, kaldırtmış adamlar. Onlara güvenim tam !

__________________Aykut______________________

Emre G________Neill__________Servet_______Caner

______Elano________Sarp________Topal_________

______Keita_________Gio__________Arda_________

Böyle çıkarız bence.

Sen ilk maçta da Antalyadan çekinmiyordun.

Yorumlarına rastlamıştım.

Kayseriden de çekinmiyordun.

Gerçekçi olmak lazım ,anadolu takımları da artık güçlendi,üstelik sen bu kadar formsuzken böle bir maça çıkacaksın.

Bunun adı korkmak değildir ,rakibi ciddiye almaktır.

İşte iyi teknik direkdörler ve futbolcuları ,normalllerinden ayıranı da budur.

Ciddiyet ve rakibe saygı..

Her zaman önce kendine sonra da rakibine saygı duyucaksın büyük konuşmayacaksın ki,sonra utanmayısın..

Zor bir maç olacak bizim için maç orta da diyorum ,o gün iyi olan maçı kazanır.

Cekinmememin sebebi Galatasaray taraftari olmamdan kaynaklaniyor Cesur. Dediklerinde haklisin. Rakibi kücümsemeyeceksin, ciddiye alacaksin ve ona göre mücadele edeceksin. Takima güvenmemin sebebi bu ciddiyete artik sahip olmalari. Aslina bakarsaniz Denizlispor ve Antalyaspor maclarinda gercekten inanilmaz kötü bir futbol oynadik ama Kayserispor maci icin aynisini söyleyemeyecegim. Gercekten cok baskili ve iyi top oynadigimizi düsünüyorum. Forvetsiz oynamamiza ragmen 3-4 cok önemli firsatlar yakaladik ve Galatasaray gibi bir takim bu firsatlari mutlaka degerlendirmeliydi. Herhangi bir Avrupa takimi bu firsatlari kesinlikle degerlendirirdi. Bu olumsuzluklari kisa bir bocalama dönemi olarak görmek istiyorum. Takimimiz yarinki macin önemini kavramistir. Ve ilk dakikadan itibaren cok baskili oynayacagimizi düsünüyorum.

Sana saldirmak gibi bir niyetim yoktu, iyi niyetle ortami yumusatmak istemistim. Yine de Antalyasporu rahat yenecegimizi düsünüyorum. Takima güveniyorum ve iyi futbol bekliyorum. Futbol bu, olur olmaz bilemeyiz ama biz taraftar olarak Galatasaray´imizi her macta favori görmüyormuyuz? Iyi bir oyunla kazanacagiz umarim

Balta ve Uçar Takımla calısmıs Sabri ayrı calısmıs. Baltayı riske etmez tahminimce dinlendirir.

Leo--Ugur---Emre--Neilll-Caner---M.topal---E.colak--Elano---Arda---santos--keita

GK- Aykut Ercetin

DR- Serkan Kutulus

DL- Cetin Güngör

DC- Emre Asık

DC- Murat Akca

DMC- Mustafa Sarp

MC- Ayhan Akman

MC- Emre Colak

AMR- Kader Keita

AML- Caner Erkin

SC- Giovani Dos Santos

.............Aykut..............

Uğur....Neill....Emre...Caner

...............Topal................

........Barış...........Elano.......

Keita............................Arda

................Giovani................

Valla kaleyi uzaktan görürsek aliriz gibime geliyor...

Umarim sitad dolu olur ve ayrica abartili küfür olma, yoksa pis ceza gelir, bundan adim gibi eminim. Zaten kasiniyorlar, hata yaparsak degerlendirirler...

Müthis bir heycan ve hirs var icimde

Antalya'yi buaksam Parcalamamiz lazim

eger takimda boyle asiri motiveyse disiplinden kopariz

sakin olup bi gol bulmamiz lazim

sonra saldirsinlar bakalim

gio acik alanda neler yapacak onu gorelim bi

Yaw zaten bi ton oyuncusu yok Antalyanın eti budu neydiki şimdi eldekilerde yok ben bu sezonun en iyi toplarından birini oynayıp kazanıcagımızı dusunuyorum 4-1 biter

Geri
Üst Alt