Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 10 Şubat | Devre A

Dk 67 de gol gelecek beyler.

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 10 Şubat | Devre A

Bu takımda Topal ve Sarp'ın bir arada oynamaması gerektiğini düşünüyorum. Bu iki oyuncu aynı anda orta saha göreviyle takımda olduklarında üretkeliğimiz büyük ölçüde düşüyor. Topal ve Sarp'tan biri tercih edilip yanına oyunu daha iyi okuyabilen ve pas dağıtabilen bir defansif orta saha oyuncusu konmalıdır ki bu tanımın bizdeki karşılığı Ayhan Akman'dır. Ac Milan'ın Avrupa'da fırtına gibi estiği zamanlarında sahip olduğu orta sahasındaki üçlü yapıyı uygulayabilmemizi isterim. Gattuso'muz Topal-Sarp ikilisinden birisi, Pirlo'muz Ayhan, Seedorf'umuz Elano olacaktır mevcut kadromuz dahilinde.

Gerçekten şoktayım. Bu futbolu beğenmeyenler bile var ! Herkes ne güzel topunu oynuyor işte Keita formsuz, Arda etkili değil pek o da forvette oynamasından %90. Gio'da pek etkili değil. Ama bu üçlü dışında herkes çok iyi oynuyor. Paslar felan çok güzel. Herkesin yeri de belli ayrıca.

Ama hala inanamıyorum ya dediklerinize :) ...

***Uğur'a bile laf atmışsınız OHA diyorum size :D ! Adam hayatının futbolunu oynuyor ya ne yıkılıyor ne top kaybediyor, kaybettiğini kazanıyor daha ne istiyorsunuz ? Keita etkisiz diye Uğur'a laf atmayın bari !

Keşke 0-0 bitseydi ilk yarı

Caner: hayatının maçını oynuyo

ELano: iyi

Keita: kötü oynamıyo ama şanssız

Santos: Bu adamın bu takımda ne işi var?

Arda: fena değil

Neil: çok iyi

Emre güngör: fena deil

Bencede :D Sizin gibi taraftar profillerine Santos çok fazla.. Size Cihan Haspolatlı yakışır.. Daha adam geleli 1 ay olmamış. Mecburiyetten oynatıyoruz adamı yahu.

kazanacazzz başka yolu yok

Caner: hayatının maçını oynuyo

ELano: iyi

Keita: kötü oynamıyo ama şanssız

Santos: Bu adamın bu takımda ne işi var?

Arda: fena değil

Neil: çok iyi

Emre güngör: fena deil

Adam kayırmaya devam...

Bu takımın Gio'dan bile önce en kötüsü Arda'dır, bir tane olumlu hareket görmedim, Gio bir orta yaptı gollük bir de müthiş bir koşu yaptı savunma arasına düzgün pas gelmedi...

Ne adamsınız tamam seviyoruz da objektif olun..

ne zaman kurtulacaz bu taraftar profilinden yeter artık ya korner olmus 'sen varya sen' tezahuratı ve sonuc gol.cok mu zor top rakıpteyken ıslıklamak bırı buna bı dur desın artık.

IMZA IMZA IMZA. Sonuna kadar katiliyorum, bizim maalesef senelerdir taraftar profilimiz var, senelerdir ninni gibi besteler yapiliyor, rakip gelip gol atiyor bizimkiler sen varya sen e devam rakip gelip bizi eliyor bizimkiler nevizade geceleri ne devam, arkadas orasi dinlenme merkezi degil, orasi Bir zamanlar cehennem olan son dönemde sayenizde rakipler icin cennet olan ASY tam yazilisiyla ALI SAMI YEN, dar edin orayi rakibe!!!!

Bugün Galatasaray "kötü oynuyor" diyenler lütfen çok bildikleri futbol hakkında daha az mesaj yazsınlar...

Kimseye "Uğur Uçar"a laf atmasına izin vermem.

Bu çocuk bu takımın en manevi değere sahip oyuncusudur. Ve bugün sahada en iyi iş yapanlardan birisidir. Sağ kanattan bir tane bile atak yemememizin tek sebebidir. 3 numaranın sahibidir. Geleceğin kaptanıdır.

O KADAR.

uguru savunmasin kimse bana bank asyada boyle topcu cok var ugur gibi oynayan

+1

hiç beğenmiyorum kendisini, fizik olarak biraz daha toparlanmış o kadar..

bek dediğin azıcık top sürer, süratli olur, pas alışverişlerini biraz bilir, yeri geldi mi çalım atar..

Uğurun karşısında biri olsun yana bile oynayamıyor direk Emre Güngöre dönüyor..

Ortaları Sabriden beter, karşısında biri dursun direk çarpıyor, la bi kes şöyle topu, yook..

Sabri olmadığı sürece sağ kanat işlemez..

Uguru abarmisiz harbiden... Sabri 3 basar Ugura.

Yedigimiz golden once korner varmiydi? Belkide hic yoktur, ama Trabzon macinda kendilerini overnler bari pozisyonun ofsayt olup olmadiginida gostersinler. Yok neymis belki 10 kamera az gelebilirmis seyircilere. Onemli olan efektief kullanmakmis:)

Adam kayırmaya devam...

Bu takımın Gio'dan bile önce en kötüsü Arda'dır, bir tane olumlu hareket görmedim, Gio bir orta yaptı gollük bir de müthiş bir koşu yaptı savunma arasına düzgün pas gelmedi...

Ne adamsınız tamam seviyoruz da objektif olun..

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Belki erken olacak ama Dos Santos balon gibi geldi bana Bakalım zaman ne gösterecek

Geri
Üst Alt