Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 10 Şubat | Devre A

yuh be. uğurdan iyi mi? iyimisin sen kardeş? uğur topcu filan değil izlemiyosun galiba maçı

Uğur'a bu maç laf atmayın bari. Kayseri maçında en çok eleştiren bendim, bu maçta en çok övgü yağdıran ben olacağım galiba. Uğur sakatlıktan sonraki en iyi futbolunu oynuyor. Gerçekten YUH ! diyorum size...

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 10 Şubat | Devre A

Gerçekten şoktayım. Bu futbolu beğenmeyenler bile var ! Herkes ne güzel topunu oynuyor işte Keita formsuz, Arda etkili değil pek o da forvette oynamasından %90. Gio'da pek etkili değil. Ama bu üçlü dışında herkes çok iyi oynuyor. Paslar felan çok güzel. Herkesin yeri de belli ayrıca.

Ama hala inanamıyorum ya dediklerinize :) ...

***Uğur'a bile laf atmışsınız OHA diyorum size :D ! Adam hayatının futbolunu oynuyor ya ne yıkılıyor ne top kaybediyor, kaybettiğini kazanıyor daha ne istiyorsunuz ? Keita etkisiz diye Uğur'a laf atmayın bari !

Tamamda arda maçın başından berimi forvette oynuyor? Gio,Keita ve Arda dönüşümlü oynuyor.Arda forvette oynamadığı zamanda etkisiz...

Orhan Sam su 4-1 lik bjk macinda oynayan cocuk mu

Adam kayırmaya devam...

Bu takımın Gio'dan bile önce en kötüsü Arda'dır, bir tane olumlu hareket görmedim, Gio bir orta yaptı gollük bir de müthiş bir koşu yaptı savunma arasına düzgün pas gelmedi...

Ne adamsınız tamam seviyoruz da objektif olun..

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Arda halen bosna macinda kalmis

İyi oynamıyoruz ama şans yanımızda olsa şimdiye koparmıştık maçı.Kaç kere pozisyona girdik zor bela bir gol attık penaltıdan adamlar tek kornerde işimizi bitirdi.

Elano'ya hayran kaldım.Helal olsun.Caner ile birlikte takımı ileriye taşıyorlar.Caner'in pozisyonunun gol olmasını çok isterdim çakma barthez'e kapak olurdu 10 numara.Neill ile Emre sanki yıllardır birbirlerini arıyorlarmış gibi oynuyorlar :).Mustafa Sarp ile Mehmet Topal'da herzamanki gibi bundan zaten bi gram fazla oynayamazlar.Kimse de onları suçlayamaz adamların kapasitesi bu zaten.

Arda'nın biraz daha iyi top kullanması lazım.Keita'nın da öyle.Bencillikle suçlanıyorlar ama ikisi de top aldıklarında maşallah bizim takımdakilerde rakip gibi bakıyorlar acaba ne yapacaklar diye.Yardım eden olmadıktan sonra Keita ile Arda naapsın? Gio'ya birşey demiyorum çünkü sahada kendisini görmedim. Toparlanacaksa biraz çabuk olsun.Arda ile Keita'ya kızıyorsunuz ama hiçolmassa adamlar sorumluluk alıyorlar sürekli oyunun içindeler.Birşeyler yapmak derdindeler.Gio'da full yatışlarda.

Gio için Kewell'ı 2 dakkada satanlar umarım her kesilen ortada arka direklerdeki boşluklara da iyi bakıyorlardır.

Elimizdeki takım maalesef bu ve sanırım atletico maçlarını da bayağı sıkıntılı izleyeceğiz.Bu maçı çok da fazla umursamıyorum bi tane daha atarız bu devre uzatmada da allah kerim.

Orhan Şam,Uğur'dan iyi öyle mi? :D tabi mutlaka iyidir.Uğur kötü filan oynamıyor bu maçta.

Uğur'a bu maç laf atmayın bari. Kayseri maçında en çok eleştiren bendim, bu maçta en çok övgü yağdıran ben olacağım galiba. Uğur sakatlıktan sonraki en iyi futbolunu oynuyor. Gerçekten YUH ! diyorum size...

bende sana yuh diyorum. rakip kalede sıfıra iniyo topu auta atıp geliyo. pasları isabetsiz. sen önce ayağa pas atmayı becer sonra ara pası dene

Bugün Galatasaray "kötü oynuyor" diyenler lütfen çok bildikleri futbol hakkında daha az mesaj yazsınlar...

Kimseye "Uğur Uçar"a laf atmasına izin vermem.

Bu çocuk bu takımın en manevi değere sahip oyuncusudur. Ve bugün sahada en iyi iş yapanlardan birisidir. Sağ kanattan bir tane bile atak yemememizin tek sebebidir. 3 numaranın sahibidir. Geleceğin kaptanıdır.

O KADAR.

Kusura bakma ama burda Ali Kıran Baş Kesenlik yapılmaz.

Arda kendine gelmeli. Bu performansiyla degil Liverpool, Hull City´de bile oynayamaz.

Bencede :D Sizin gibi taraftar profillerine Santos çok fazla.. Size Cihan Haspolatlı yakışır.. Daha adam geleli 1 ay olmamış. Mecburiyetten oynatıyoruz adamı yahu.

Keita o ortayı gol yapsa Gio'dan iyisi yok :)

Bugün Galatasaray "kötü oynuyor" diyenler lütfen çok bildikleri futbol hakkında daha az mesaj yazsınlar...

Kimseye "Uğur Uçar"a laf atmasına izin vermem.

Bu çocuk bu takımın en manevi değere sahip oyuncusudur. Ve bugün sahada en iyi iş yapanlardan birisidir. Sağ kanattan bir tane bile atak yemememizin tek sebebidir. 3 numaranın sahibidir. Geleceğin kaptanıdır.

O KADAR.

bi zahmet sen buraya yorum yapmasan?? daha iyi olmaz mi?herkes istedigini söyler sen de kimseye az mesaj yazin diyemezsin, eger öyle diyorsan bende sana hic bir mesaj atma diyorum NOKTA

Orhan Sam

Hamit altıntop(sağ bek oynar)

Gökhan gönül

Sabri sarıoğlu

Hamiti alabileceğini mi sanıyorsun?

Veya gokhanı?

Sabri zaten senin takımında..

Orhan Şamın da bir numarasını görmedik, onun yerine kendi evladımıza tahammül ederim daha iyi, şu şartlar altında en iyi 4. sağ bek takımımızda, neyi kovalıyorsunuz?

Ki bu adam sakatlanmadan önce gökhan gönülün en iyi zamanından da iyi top oynuyordu nankörlük yapmayın

ardada emre abisine cekmis yan hakeme nasil posta koyuyor.

keita takim arkadaslarini dolayli olarak azarliyor ne olduda boyle oldu?

ugurcugun kendine guveni kalmamis. altyapidan torpilinden bir siniri var.

ceza sahasinin onunde cogalamiyoruz ilginc

omer bey bir ara lafi zeki olmayan futbolculara getirdi, dolayli yoldan hakaret iste tam buna denir.

Tamamda arda maçın başından berimi forvette oynuyor? Gio,Keita ve Arda dönüşümlü oynuyor.Arda forvette oynamadığı zamanda etkisiz...

Bilmiyorum ama çok göremedim zaten kendisini.

Bu arada dikkatinizi çekti mi bilmiyorum Elano ile Arda birbirlerine soğuk bence. Arda mı böyle Elano mu bilmiyorum ama Elano sakatlanıyor Arda takmıyor. Elano gol atıyor, Arda gitmiyor (sanırım, göremedim ben Elano ile sevindiğini). Arda geçmiş maçlarda Elano'ya pas atmıyordu bazı maçlarda. Neden böyle bir soğukluk var anlamadım ! Tüm olayı Arda'ya yıkmak istemiyorum, günahını da almak istemiyorum kaptanın ama Arda'nın kaptan olarak böyle şeyler yapmaması gerekir, sorun varsa da halletmesi gerekir...

Geri
Üst Alt