Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Bizim takımda orta saha diye bişe yok üstüne santraforda olmayınca böyle oluyor işte.

Seneye orta sahayı baştan yaratmak gerekecek...

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Bu senede geçen senenin kopyası rijkaard'da suçlu bu takımdaki eksiklikleri göremediği için ona göre transfer yaptıramadığı için ama yönetim daha suçlu 3 yaşında çocuk bile görürdü orta saha eksikliğini forvet eksikliğini solbek eksikliğini yazık...

Çok yazık oldu!Çok iyi başladık hıslı oynadık mücadele ettik 3 topumuz direkten döndü+kaçırdıklarımız.Kaleye 40 tan fazla şut attık olmayınca olmadı.Elano ve Neill HARİKA oynadılar ama sonuç:( insan sinirlerine hakim olamıyor.

Ben bugün 1000.ci kezde olsa söylemek istiyorum.

Takımımdan memnunum. bu tip skorları ve gelişmeleri taa yaz başında beklediğimide söyledim Rijkaard ve Elano transferleri sonrasında çokca dile getirdim o zamanlar bende normal üyeydim ve bunları bıkmadan yazdım.

Bu sene başarı kazanırsak misal UEFA ya da Lig çok çok iyi bir şans ve gelişmedir. Olmazsa üzülürüz ve geçer ama uzatılmasın bu. Rica ediyorum. Caner, Keita, Elano, Neill, Franco, E.Çolak, Jo, Ufuk, Santos ve Teknik heyet henüz çok yeni. Bu tip durumlarda takıma zaman gerekir. Terimli Galatasaray örneği, Barça örneği ya da Lyon örneği var. Bu işlr zaman ve sabır ister sevgili renkdaşlarım.

Bugün kötü oynamadık, iyide oynamadık ama umut verici bir futbol ve son dakikalara kadar ayakta kalan bir Galatasaray vardı. Geçen sene son 10dk koşacak enerjisi kalmayan Galatasary gitmiş diri bir takım gelmiş. İnanın birçok takımda olmayan kondisyon var bizde ve genç yetenekler.

Bu sene alınacak herbir başarı iyidir ve güzeldir. Bizim için seneye olacak olanlar. Yönetimden ricam orta saha ve forvet için 1er oyuncu alınması gerisi önemli değil bunlar dışında transfer olması bize zaman kaybetiriyor. Lütfen futbol yorumlarını izleyip-okuyup gaza gelmeyin. Bugün bile az şanslı olsak ilk yarı 2-3 gol bulup maçı koparabilirdik. O sebeble renklerimize ve oyuncularımıza daha sabırlı ve anlayışlı olalım.

Çok iyi oynadık, maçı da kazandık ama turu kaybettik. Olsun çokta önemli değil önemli olan Perşembe oynayacağımız Athletico maçıdır.

neill i gordukten sonra bu lig super falan demiyorum

adam epl de ortalama bir defans oyuncusu

burada sanki yanindakiler 2. lig oyuncusu gibi kaliyo

gerke teknik, gerek oyun bilgisi gerek pozisyon bilgisi

arda epl de oynar diyodum ama kendi kendimi inandirmisim yok ole bisi

Haklısın.Neill çok iyidi ve bu EPL nin ortalama defanslarından bi oyuncu.Ah arda Ah...

Anlamıyorum bu oyunun neresini beğenmediniz ? Yorumlara bakıyorum dondum kaldım resmen !

-"Karşı takımda Necati ve Veysel'i durduramadık, Forlan ve Agüero'yu mu durduracağız !"

- Necati'yi oyun içinde aktif halde gören var mıydı ? 2 gol attı diye ne alaka durduramadık ? Birinde kontra yedik, diğerinde duran toptan yedik. Durmadan ilk devredeki gibi defansı rahatsız edemiyorlar artık, Necati'de zorluk çıkartamadı defansa. Veysel zaten maç içinde yoktu !

-"Rezil top oynadık, forvetsiz olmuyor !"

- Rezil top felan oynamadık, çok iyi oynadık. İlk yarı çok iyiydik geneline hakimdik oyunun. İkinci yarı 2-2'ye kadar da güzeldik, sonrasında takım olarak durakladık biraz, yorgunluk gibi geldi bana orta alanda geçti oyun. Ama yani istediğimiz zaman golleri bulabiliyoruz. Forvet olsa da iyi olur ama takım halinde istersek gol atabiliyoruz.

Sonuç olarak bugün takıma laf söylettirmem. Çok iyi futbol oynadık, istekliydik. Biri kontradan, diğeri duran toptan gol yedik. 90 dakikada 2 pozisyon verdik ama şanssızdık.

Keita felan takımın yarısı diyorduk, Arda ve Gio'da oynayamadı pek ama takım yarısı (Keita) olmadan nasıl oynadı gördünüz. Bu takımda daha Keita form tutacak. Arda'dan ümidi kestim gibi Bosna-Hersek maçından itibaren yani tee yaztan itibaren inişli-çıkışlı oynuyor, birşey beklemiyorum artık. Onun dışında Gio daha takıma alışacak ve düşünün bu takıma daha Kewell ve Baros gibi iki tane süper adam gelecek. O zaman neler olarak düşündünüz mü siz :) ?

arkadaşlar biraz polyannacılık olacak ama elden başka bişeyde gelmiyor, iyi taraftan bakmak gerekirse bence elanoyu kazandık sanki bu maçta, taraftarların yanında olduğunuda gördü ve iyi oynadı, inşallah böyle devam edecek...

atleticoya karşıda böyle oynarsa elano bize maçı kazandırabilir bile, hem hiç oyuncumuz sakatlanmadı diyede sevinebiliriz, belki birazda neill in süper oyununa ve emre çolak ın biraz daha artan güvenine sevinebiliriz...

bakın nekadar çok sebep buldum hadi hep birlikte mutlu olalım... :p

:ciftetelli::boohoo:

Atletico macinda böyle oynamaliyiz

Leo

Sabri - Neill - Emre - Hakan

Mehmet

Arda - Elano

Keita - Servet - Caner​

Necati Ateş senin Allah belanı versin hayatında oynamadığın topu bize karşı oynadın ne kinmiş ne nefretmiş sendeki..

Türk futbolculardan nefret ediyorum hepsi dönüp sallamaya başlıyorlar bize nerde vefa nerde vefa diye sen oynama oynama sonra nerde vefa

Mesleği için ter döken bir insanın arkasından böyle konuşman hiç hoş değil renkdaş..ikincisi necatiye oynamadın bizde diyemezsin..az maç kazandırmadı bize 104 maçta 72 gol gibi başarılı bir istatistiği vardı ayrıca..diğer önemli bir noktada SIRF HAKAN ŞÜKÜR ün FETHULLAHCI EGOLARI YÜZÜNDEN takımdan alevi oldugu için gönderildi necati.bunu ben kendim bizzat necatinin dayısından öğrendim aynı binada oturuyoruz dayısıyla çünkü ;)

Skor taraftarii eeey skort taraftarii.. O savundugunuz Nondanin son 3 aylik halini unuttunuz herhalde? Bügün çok sanssizdik. Bazi kisisel hatalardan dolayi golleri yedik. Ama genel olarak çok iyi oynadik ve mücadele ettik. Forvetsiz onca pozisyona girdik.

1.Hani o total futbol isteyenler? seri paslarla dalga dalga nasilda geldik Antalya'nin kalesine.

2.Elano mühtesem oynadi. Belki Galatasarayimiza geldiginden beri en iyi oyununu oynadi!

3.Neill asiri derecede güven verdi. Sapasaglam bir stoper oldugunu kanitladi.

4.Sagdan soldan iyi variyasyonlarla Antalyaspor'un üstüne üstüne geldik

5.Forvetsiz olmamiza ragmen 2 topumuz direkten döndü ve en az 3 net pozisyon yakaladik

6.Ilk yarida Mustafa Sarp'in Ömer'in üstüne vurdugu toptan önce olusan ataktan niçin bahsetmiyorsunuz?

Nedenini söylimmi? skor: 3-2

Yok, yemin ediyordum eger 4-2 olsaydi hiçbiriniz öve öve bitiremezdiniz. Sizin gibilerine yaziklar olsun!

Takımımdan memnunum. bu tip skorları ve gelişmeleri taa yaz başında beklediğimide söyledim Rijkaard ve Elano transferleri sonrasında çokca dile getirdim o zamanlar bende normal üyeydim ve bunları bıkmadan yazdım.

Bu sene başarı kazanırsak misal UEFA ya da Lig çok çok iyi bir şans ve gelişmedir. Olmazsa üzülürüz ve geçer ama uzatılmasın bu. Rica ediyorum. Caner, Keita, Elano, Neill, Franco, E.Çolak, Jo, Ufuk, Santos ve Teknik heyet henüz çok yeni. Bu tip durumlarda takıma zaman gerekir. Terimli Galatasaray örneği, Barça örneği ya da Lyon örneği var. Bu işlr zaman ve sabır ister sevgili renkdaşlarım.

Bugün kötü oynamadık, iyide oynamadık ama umut verici bir futbol ve son dakikalara kadar ayakta kalan bir Galatasaray vardı. Geçen sene son 10dk koşacak enerjisi kalmayan Galatasary gitmiş diri bir takım gelmiş. İnanın birçok takımda olmayan kondisyon var bizde ve genç yetenekler.

Bu sene alınacak herbir başarı iyidir ve güzeldir. Bizim için seneye olacak olanlar. Yönetimden ricam orta saha ve forvet için 1er oyuncu alınması gerisi önemli değil bunlar dışında transfer olması bize zaman kaybetiriyor. Lütfen futbol yorumlarını izleyip-okuyup gaza gelmeyin. Bugün bile az şanslı olsak ilk yarı 2-3 gol bulup maçı koparabilirdik. O sebeble renklerimize ve oyuncularımıza daha sabırlı ve anlayışlı olalım.

Helal olsun Emrah çok güzel açıklamışın .Bende diyodum uzun uzun yazcakmıyız bide bunları :evilsmile:

Anlamıyorum bu oyunun neresini beğenmediniz ? Yorumlara bakıyorum dondum kaldım resmen !

-"Karşı takımda Necati ve Veysel'i durduramadık, Forlan ve Agüero'yu mu durduracağız !"

- Necati'yi oyun içinde aktif halde gören var mıydı ? 2 gol attı diye ne alaka durduramadık ? Birinde kontra yedik, diğerinde duran toptan yedik. Durmadan ilk devredeki gibi defansı rahatsız edemiyorlar artık, Necati'de zorluk çıkartamadı defansa. Veysel zaten maç içinde yoktu !

-"Rezil top oynadık, forvetsiz olmuyor !"

- Rezil top felan oynamadık, çok iyi oynadık. İlk yarı çok iyiydik geneline hakimdik oyunun. İkinci yarı 2-2'ye kadar da güzeldik, sonrasında takım olarak durakladık biraz, yorgunluk gibi geldi bana orta alanda geçti oyun. Ama yani istediğimiz zaman golleri bulabiliyoruz. Forvet olsa da iyi olur ama takım halinde istersek gol atabiliyoruz.

Sonuç olarak bugün takıma laf söylettirmem. Çok iyi futbol oynadık, istekliydik. Biri kontradan, diğeri duran toptan gol yedik. 90 dakikada 2 pozisyon verdik ama şanssızdık.

Keita felan takımın yarısı diyorduk, Arda ve Gio'da oynayamadı pek ama takım yarısı (Keita) olmadan nasıl oynadı gördünüz. Bu takımda daha Keita form tutacak. Arda'dan ümidi kestim gibi Bosna-Hersek maçından itibaren yani tee yaztan itibaren inişli-çıkışlı oynuyor, birşey beklemiyorum artık. Onun dışında Gio daha takıma alışacak ve düşünün bu takıma daha Kewell ve Baros gibi iki tane süper adam gelecek. O zaman neler olarak düşündünüz mü siz :) ?

bence bu takimin eski oyununu oynamasi bir tek sabri ve hakana bagli

maclari kazaniriz oyle olunca

sezon basi gibi 3 4 fark atamayiz golculerden biri donene kadar

ama sonucta kazaniriz

butun mac biz oynadik 5-0 bitebilirdi bu mac

o zmn neler konusulurdu cok merak ediorum

takimla ilgili konusun

canerin balta girdikten sonra etkili olmasini konusun

ugurun diger maclarina gore daha iyi oldugunu konusun

ardanin isteksizligini konusun

keitanin hala fildisi macinin etkisinden kurtulamadigini konusun

arkadaşlar bu aykuta dikkat eden oldumu? 2 kere karşı karşıya kaldılar ikisindede rakip hamle yapmadan bi tarafa zıpladı. yüzde 50 şans denedi resmen. ikisindede çalım yedi. teki gol oldu tekide rakip beceriksizliğinden tekrar aldı topu aykut. kendine fazla güveniyo o yüzden oluyo

Ben 2000 yılından beri her sene önümüzdeki seneleri beklemekten bıktım,bu laflara karnım tok..

Artık gözle görülür bir futbol ve başarı istiyorum,geleceğin takını flan istemiyorum.

Ne takımmış be kardeşim 10 seneden beri kimler geldi geçti kurulamadı??

Hadi onu da geçtimde geleceğin takımın kuruyosun anladım,geleceğin takımnda santrofor yok mu,ya da bu sene yayla kupasına mı çıktık ki forvetsiz oynuyoruz.

yanlışları görün,görün...

Türkiye Kupasından elenmemiz iyi oldu. Hiç bir manası yok. Lig ve Avrupa önemli. Daralan kadromuz bir kulvardan elenmemizle daha az maç yapacak.

Geri
Üst Alt