Ben bugün 1000.ci kezde olsa söylemek istiyorum.
Takımımdan memnunum. bu tip skorları ve gelişmeleri taa yaz başında beklediğimide söyledim Rijkaard ve Elano transferleri sonrasında çokca dile getirdim o zamanlar bende normal üyeydim ve bunları bıkmadan yazdım.
Bu sene başarı kazanırsak misal UEFA ya da Lig çok çok iyi bir şans ve gelişmedir. Olmazsa üzülürüz ve geçer ama uzatılmasın bu. Rica ediyorum. Caner, Keita, Elano, Neill, Franco, E.Çolak, Jo, Ufuk, Santos ve Teknik heyet henüz çok yeni. Bu tip durumlarda takıma zaman gerekir. Terimli Galatasaray örneği, Barça örneği ya da Lyon örneği var. Bu işlr zaman ve sabır ister sevgili renkdaşlarım.
Bugün kötü oynamadık, iyide oynamadık ama umut verici bir futbol ve son dakikalara kadar ayakta kalan bir Galatasaray vardı. Geçen sene son 10dk koşacak enerjisi kalmayan Galatasary gitmiş diri bir takım gelmiş. İnanın birçok takımda olmayan kondisyon var bizde ve genç yetenekler.
Bu sene alınacak herbir başarı iyidir ve güzeldir. Bizim için seneye olacak olanlar. Yönetimden ricam orta saha ve forvet için 1er oyuncu alınması gerisi önemli değil bunlar dışında transfer olması bize zaman kaybetiriyor. Lütfen futbol yorumlarını izleyip-okuyup gaza gelmeyin. Bugün bile az şanslı olsak ilk yarı 2-3 gol bulup maçı koparabilirdik. O sebeble renklerimize ve oyuncularımıza daha sabırlı ve anlayışlı olalım.