Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Kim ne derse desin, dün gece birinci devrenin ilk 20-25 dakikası ve ikinci devrenin ilk 15 dakikasında takım ayağa pas yapan, hızlı çıkmaya çalışan göze hitap eden bir futbol oynadı. Deplasman golüyle elensek de tribünleri dolduran taraftarlara bir galibiyet hediye etmek güzel oldu.

Takım iyi yolda.. Forvetsiz sistemle oynadığımız maçlardaki en toplu görüntümüzü bugün sahaya yansıttık..

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Kendi saha ve seyirci avantajını elinde bulunduran takımın bu kadar pozisyona girmesini iyi futbol oynadık olarak değerlendiremem. Genel anlamda ben oyundan memnun değilim. Saman alevi gibi parlayıp sönen bir futbol oynadık. Gol yediğimiz zaman can havliyle bastırdık o anda golü bulduk belki ama oyuna istediğimiz gibi hükmedemedik. Yaptığım eleştirinin elenmekle veya skorla alakası yok. Yendiğimiz maçlardan sonra da iyi oynamadığımızı defalarca belirttik.

Peki neden iyi oynamıyoruz? Bir çok sakat futbolcumuzun olması buna etken belki ama o kadar da çaresiz değiliz. Mevcut kadro daha iyi kullanılabilir. Maç öncesi yaptığımız değerlendirmelerde Arda'nın forvet arkası oynaması halinde çok yararlı olacağını defalarca ifade etmeye çalıştık, kurduğumuz kadrolarda da bunu hep belirttik.

Gol veya goller gerekirken M.Topal ve M.Sarp gibi hücum adına üretkenliği bulunmayan iki oyuncunun ilk 11'de başlaması, Arda'nın forvet oynatılması, (zaman zaman değişse bile) H.Balta sağlamken hücuma çıkmak için can atan Caner'in sol beke hapsedilmesi bana göre eleştirilecek hususuların başında gelir.

Sadece ' Sevinmek ' için sevseydik seni, sarının yanına lacivert koyardık..

Kötü olmuş..Bir kulvar gitti..Nefes alma fırsatı doğdu Galatasaray'a..İnşallah Uefa'dan da elenmezsiniz..

Biz kimiz? Sen kimsin?

Hak ettik turu ama 2 tane şansız gol yedik.

Bu elenis baazilarin beynini sarsmis.. Servet´i Forvet yapiyorlar.. Hey Allahim...

Hayırlısı olsun diyelim, yapacak bi şey yok.

Ancak bu forvet konusu hayli can sıkıcı bir hale geldi.

Avrupada ne yaparız bu ortamda?

Bu elenis baazilarin beynini sarsmis.. Servet´i Forvet yapiyorlar.. Hey Allahim...

Raffığım acı anlamiyler futboldan..Olmıysa olmıy diycin..Sen hoş görücün bunnarı..hele yiri gidekte beakleava yiyek..:D

Bence takim dun gayet iyi oynadi.

Alin size liste;

-Net 5 gol pozisyonu

-2 tane direkten donen top

-Atilmis 3 tane gol

ve

-Forvetimizin olmamasi

Daha ne istiyorsunuz yahu.

ya o kadar kötü oynamadık kaç tane posizyon bulduk sadece şanssızdık birde mustafa sarp necatiye nasıl attırdı o golü inanamıyorum ya insan kalenin olduğu tarafı kapatır mustafa arkayı kapatıyor!

helal ya bende onu dedim ters tarafı kapattı gol olucak tarafı değil..büyük acemilik yaptı

ben GS nin elenmesini ve kötü futbolunu sakatlara baglamayi gercekci bulmuyorum kadroya baktigin zaman elano neil arda keita santos halen yildiz dolu bu takimin ölüsü bile antalyayi rahat gecmeliydi takim iyi oynasa forvet sorunu da bu kadar su yüzüne cikmaz illaki gol atan olur..bir terslik var GS de...

Hayırlısı olsun diyelim, yapacak bi şey yok.

Ancak bu forvet konusu hayli can sıkıcı bir hale geldi.

Avrupada ne yaparız bu ortamda?

merak etme forvette olsa bukadar atardık saçmasapan 2 hatadan gol yedik..zannediyorum neill 2.golde ofsaytı bozdu ama necatiyi tutanda yoktu

La sen Enteplimisin yoksa..? :)

Yok yok.. ama üniversite de ev arkadaşlarım G.Antep'liydi..Sağolsunlar 3 yıl sonunda beni de kendilerine benzettilerdi..Dışarıda istanbul lehçesi evde antepçe konuşur olduk bi müddet sonra..:)

Gerçi G.Antep'e de gittim..Çok güzel şehir..Parklar, her taraf yeşillik dolu..Biraz kebap kokuyordu etraf ama olacak o kadar..:)

Bence iyi oynadığımız felan bahane. Antalya değil başka bi akıllı takım olsa en az 5 lenirdik. Kendimizi kandırmayalım hiç. Allah atletico maçında yardımcımız olsun başka da bişey demiyorum....

ne 5 i ya adamlar 3 kere geldi zaten :D

bence hayırlı oldu...yarıfinale çıksaydık zorlu maçlara çıkacaktık zaten sakatlarla başımız dertte en azından avrupaya ve lige asılırız

serveti forvet oynatmak acizliktir bence. al cem sultanı başlat ya. nedir bu korku. sinirliyim inanın yazacam bişeyler ama ceza alırım kesin. Allah uefada bize yardımcı olsun...

ne 5 i ya adamlar 3 kere geldi zaten :D

hocam yapmayın allah aşkına. galatasarayımızı seviyoruz diye de eleştiri hakkımızı kullanmamak olmaz. Orta sahamızın tam ortası yol geçen hanı. akıllı takım olsa ki antalya bile vızır vızır geçti iyi takımlar napsın. Elanomuz canla başla savaşıyo ama sarp ve topal onun kalitesinde değil. Beni en çok bu bölge korkutuyo. ah ah keşke bjk ile ernst için özel bi anlaşma yapsaydık :)

Geri
Üst Alt