- 2 Nisan 2012
- 43.787
- 22.574
- 2.888
43ü nasıl hesapladın la?
Gerçekçi olsun diye küsuratlı oran verdim. Bir parça haklı ama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
43ü nasıl hesapladın la?
Bence aksine Kerem sezona çok iyi girmişti Zaha gelince 10 numaraya kaydırıp Kerem'in tüm fabrika ayarlarını bozduk ondan sonrada hiçbir şey eskisi gibi olmadı.O dönem Kerem'i kazanayım diye Kerem'de fazla ısrar etti hoca. Haklılık payı var. Normalde bunlara cevap vermeyecek kadar olgun davrandı sezon boyu ama nasıl taciz ediyorlarsa artık birine patlamış.
Gerçekçi olsun diye küsuratlı oran verdim. Bir parça haklı ama.
Ne yaptı da haklı onatO dönem Kerem'i kazanayım diye Kerem'de fazla ısrar etti hoca. Haklılık payı var. Normalde bunlara cevap vermeyecek kadar olgun davrandı sezon boyu ama nasıl taciz ediyorlarsa artık birine patlamış.
Hassas ve özenli bir hesaplama sezinledim burada.%43 oranında haklılık mevcut.
Bizim oyunumuza uygunluk açısından biraz soru işaretli. Normal bir maaşı olsa çok iyi katkı verdi deriz. Az gol katkısı yapmadı. Ama maaşı yaptıklarını karşılamıyor maalesef şu an.Evet ama bizim ligin oyuncusu değil sanırım. Sadece Avrupa için de fazla maliyetli..
Benim bahsettiğim dönem tam Ocak sonu falan. Kerem'in 2 maçta 4 gol atıp ertesi hafta Antep maçında ıslıklanması olayı vardı. Oradan sonra toparlayamadı kafayı. Zaha da sonradan girip maçı çevirecek iş yapmıştı. Kerem ona rağmen 11'de devam etti. Ziyech Barış ikilisi tutunca da hem Kerem hem Zaha dışarda kalmış oldu.Bence aksine Kerem sezona çok iyi girmişti Zaha gelince 10 numaraya kaydırıp Kerem'in tüm fabrika ayarlarını bozduk ondan sonrada hiçbir şey eskisi gibi olmadı.
En formda anı bile Galatasaray seviyesinin altında olduğuna göre acil bileti kesilmeliValla ne dese hakkıdir. En formda anında kesik yedi