Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaha keremın yedegi olmadıBarış Alper'i geçmesi imkansızdı
Ziyech'de formunu yükseltti
Okan hoca Kerem Aktürkoğluna çok sabretti belki Zaha daha fazla oynayabilirdi onun yerine ama zaten yedek olmalıydı Barış ve Ziyech çok iyiydi
Sen hiç ıslak meşe odunuyla dayak yedin mi?
adam gibi oynasaydın bir ton para alıyorsun. Kafanı gözünü kırdirma .
Gülünç olmak gibi bir derdim yok zaha ile ilgili düşüncem bu. bir ton para alip vasat alti performans verip üstüne de sosyal medyadan sivilceli ergen gibi trip atıyorsa temiz sekilde dovulmeli.:red:
Gülünç olmayınız
Gülünç olmak gibi bir derdim yok zaha ile ilgili düşüncem bu. bir ton para alip vasat alti performans verip üstüne de sosyal medyadan sivilceli ergen gibi trip atıyorsa temiz sekilde dovulmeli.
kulaklikla otobusten iner yedek kulübesinde vip mac izler ustune bir ton para. Güzel hayat.
tamam kardes haklisin iyi forumlar.ıslak meşe odunuyla birini dövdün mü de zahayı dövücen gülünç olma diye buna diyorum 2. kısım da adam trip atmıyor kendisine yapılan hayasızca lafa cevap veriyor güya parasını iade etmezse şerefsizmiş bunu diyen de GS taraftarı güya. iyi günler dilerim
tamam kardes haklisin iyi forumlar.
ıslak meşe odunuyla birini dövdün mü de zahayı dövücen gülünç olma diye buna diyorum