Zaha'dan Bir Taraftara Cevap

Bu adama hep git mi yazıyorlar? Kal diyen yok mu chat kısmında ya. Destek yok mu hiç? Yayın açma mevzusundan dolayı iyice arası açılacak taraftar ile.

Eleştirdik ettik tamam. Kalırsa ki kalmak istiyor gibi, kazanmak zorundayız kendisini.

Tam nasıl oluyor bilmiyorum da Mod al yayına Zaha biraderim. Boş beleş yorumları engellesin.
Çok vardır destek mesajı. Taraftar bayılır böyle yıldız isimlere, hiç performans vermese bile.

1719485984230.webp

Wilfried Zaha: "Bana Galatasaray'dan ayrılmamı söylüyorsunuz. Dürüst olmak zorundayım beyler; Galatasaray'ın sahibi değilseniz, bana Galatasaray'dan ayrılmamı söylemeyin. Birileri 'Galatasaray'ı bırak' dedi diye Galatasaray'ı mı bırakacağım?"

Wilfried Zaha: "Umarım önümüzdeki sezon iyi bir sezon olur. Haftaya antrenmanlar ve her şey yeniden başlayacak.

Evde olduğum zamanlarda oyun oynamak için rastgele birkaç kişi seçeceğim. İngilizce ve Türkçe bilen moderatörlere ihtiyacım var. Türkçeye de ihtiyacım var."

Wilfried Zaha: "Bana bir iyilik yapın ve Instagram'ıma gidip son gönderime indirilecek iyi oyunlar yazın. Çünkü çok fazla oyun var ama gerçekten iyi oyun yok.

FIFA oynamıyorum. Dürüst olmak gerekirse Valorant'ın ne olduğunu bilmiyorum. Ama bakacağım."

(Twitch)
reis gel fortnite atalim
hatta fortnite atan varsa forumda yesillendirsin biraz veletleri sinir ederiz

Çok vardır destek mesajı. Taraftar bayılır böyle yıldız isimlere, hiç performans vermese bile.
Övdüğüm mesajdan çok eleştirim vardır bu sezon Zaha'ya. Beklentimin çok altında kaldı. Özellikle takım ile arasında olan soğukluğu, yayında çoluk çocukla diyaloğa girmesi gibi konularda çok eleştirdim. Twtch işleri falan hiç girmese daha iyi.

Fakat bunu Zaha özelinde yazdıysan biraz kötümser bir yorum olmuş. Hiç performans vermese bile demek 15 gol katkısını görmezden gelmek demek. Takımın en skorer 3. oyuncusu Mertens ile beraber. Rahat 4-5 asisti de yendi Tete ve Kerem'in %100 kaçırdığı goller ile.

Övdüğüm mesajdan çok eleştirim vardır bu sezon Zaha'ya. Beklentimin çok altında kaldı. Özellikle takım ile arasında olan soğukluğu, yayında çoluk çocukla diyaloğa girmesi gibi konularda çok eleştirdim. Twtch işleri falan hiç girmese daha iyi.

Fakat bunu Zaha özelinde yazdıysan biraz kötümser bir yorum olmuş. Hiç performans vermese bile demek 15 gol katkısını görmezden gelmek demek. Takımın en skorer 3. oyuncusu Mertens ile beraber. Rahat 4-5 asisti de yendi Tete ve Kerem'in %100 kaçırdığı goller ile.
0 performans verdi demedim. Ama Zaha yedeğe düştü. As futbolcudan beklenen katkıyı alamıyoruz. Prensip olarak bu tip transferler yanlış transferler. Özellikle EPL’den gelecek transferler hiç içime sinmiyor. Genç takım kuracak bir sistem oturtmaktansa böyle menajer kaktırması transferler kolayına geliyor yönetimlerin.

Ne gerek var bu heriflerlen yüz göz oluyosun. Modluk başvurusunu nereden yapıyoruz.

En başından beri Hoca 4-3-3 e dönüp Zaha' yı sol kanat-forvet oynatmadığı müddetçe kalması zarar yazacaktır diye düşünüyorum. Bu sayede defansif sorumluluğu azalıp kısmi serbestlikle daha faydalı olacaktır ki aynı şeyi Kerem için de hep söyleyegelmişimdir.

Hoca formasyona uygun olmayan oyuncularla inadından vazgeçmemekle, oluşan defoları sağbek - 6(8) oyuncularından filan insan üstü performans göstermeleri ile kapatmaya çalışıyor. Sacha olmasaydı, Avrupa macerası çok erkenden biterdi; öyle birini bulamayacağı da garanti gibi bir şey. Bissaka için 15 milyon filan konuşulmasının altında bu durum yatıyor. İlk düğme yanlış iliklenince devamında zorlanıyorsun yani...

Olm topcu diye aldik herif gaming manyagi cikdi, daha ne deyim

Gayet düzgün bir karakter ve öyle edepsizlik yapan bir adam da değil başkası olsa ana avrat girer sen kimsin yapraam der geçer.

Çocuğuyla vakit geçiriyor senin benim gibi oynuyor ayrıca yedek kalmayı kafaya takıyor ki zahanın aldığı maaşı başkası alsa şeyine takmaz umrunda bile olmazdı.

Allahın ergenleri bir baltaya sap olamadıkları için böyle meşhur karakterlere mal mal mesaj atıp kendi ezikliklerini kapatıyorlar.Dünyanın her yerinde böyle

Neyse gideyim de zahaya bir kaç oyun önereyim

Metro exodus oynadı mı acaba ?

Geçen sene rakiplerin içlerinden geçmeye çalışıyordu geçemiyordu ya

Bu sene geçecek

İçinden geçmeli bi oyun gösterin aslanıma, motive olsun

Wilfried Zaha: "Bana Galatasaray'dan ayrılmamı söylüyorsunuz. Dürüst olmak zorundayım beyler; Galatasaray'ın sahibi değilseniz, bana Galatasaray'dan ayrılmamı söylemeyin. Birileri 'Galatasaray'ı bırak' dedi diye Galatasaray'ı mı bırakacağım?"

Wilfried Zaha: "Umarım önümüzdeki sezon iyi bir sezon olur. Haftaya antrenmanlar ve her şey yeniden başlayacak.

Evde olduğum zamanlarda oyun oynamak için rastgele birkaç kişi seçeceğim. İngilizce ve Türkçe bilen moderatörlere ihtiyacım var. Türkçeye de ihtiyacım var."

Wilfried Zaha: "Bana bir iyilik yapın ve Instagram'ıma gidip son gönderime indirilecek iyi oyunlar yazın. Çünkü çok fazla oyun var ama gerçekten iyi oyun yok.

FIFA oynamıyorum. Dürüst olmak gerekirse Valorant'ın ne olduğunu bilmiyorum. Ama bakacağım."

(Twitch)
Dzet ile diablo 4 kasmak isterim

Geçen sene rakiplerin içlerinden geçmeye çalışıyordu geçemiyordu ya

Bu sene geçecek

İçinden geçmeli bi oyun gösterin aslanıma, motive olsun
içindenmi dışındanmı geçmeli bilemedim ama sabahtan beri Onyekurumu Zahamı F/P olarak düşünmeden yoruldum. Onyekuru 1M a oynuyordu Zaha maşallaha oynuyor. Kafamda deli deli sorular.bence bu kadar paraları saçmaktan ötürü saçma işler yapmıyormuyuz???

içindenmi dışındanmı geçmeli bilemedim ama sabahtan beri Onyekurumu Zahamı F/P olarak düşünmeden yoruldum. Onyekuru 1M a oynuyordu Zaha maşallaha oynuyor. Kafamda deli deli sorular.bence bu kadar paraları saçmaktan ötürü saçma işler yapmıyormuyuz???
Sene başı kampı yapmadı. Sakatlandı. Yine de ritm tutmaya başlamıştı ki takımdan kesildi (Okan hocayı suçlamıyorum)

Bu sene daha bomba girecek sezona

Herkesi susturacak, herkes Zaha'yı konuşacak

Geri
Üst Alt