Zaha'dan Tepkili Mesaj!

Burada mevzu Zaha'yı kaybetmek değil, hepimizin çalıştığı yerlerde üstü var. Astını böyle milletin önüne yem eden bir liderle kim çalışmak ister? Diğer futbolculara sirayet etmeyecek mi sanki bu, olmama imkanı yok. Hocayı insan ilişkilerinde başarılı bildik hep, bu gece benim açımdan ciddi bir şok oldu. Bu vaziyet çok zor toparlanır.
Nasıl bir çözüm olacak çok merak ediyorum, daha doğrusu çözülebilecek mi...

İlk 11e 2024 yilinda almayıp, 2 maç üst üste oynatmadigin adama bence fazla yukleniyorsun. Oynadığı maçlarda ne yaptığınıda gördük. Kerem topun ustunede basamayip kaptırıp geri koşturuyor. Ritim tuttuğunda neler yapabileceğini kestiremedigimiz bir oyuncu. Ki bu adam kanat forvetken kaç kez defanstan top kapıp çıkardı, hiçbir maçında mücadele etmediğini görmedim. Ama sistematik bir şekilde oyuncu mental olarak yok edildi.
Mücadele kısmına katılıyorum hocam ama beklentileri karşılama noktasında baya uzaklarda. Yeterince şans verildiğini düşünüyorum zorlamanın alemi yok, Ziyech ve Zaha çoktan gönderilmeliydi sırtımıza yük olacaklar umarım ben yanılırım.

gidebilir.

zaten olmadığı belli para getirir en azından.

yerine bizim sisteme uyacak birçok oyuncu alınabilir.

Bu maç Zaha'ya yazılamaz tamam da...

Zaha vs. Okan Hoca: Hocayı seçerim
Zaha vs. Mertens: Mertens'i seçerim
Zaha vs. Kerem: Keremi seçerim
Zaha vs. Florya'nın çaycısı: çaycıyı seçerim.

Yukarıdaki vs.lerde bulunan herkesin şampiyonlukLARda payı var... kendisinin aldığı paraya göre oynaması lazım. ben 7 milyonluk katkı görmüyorum.

Ben de gitmesini istiyorum ama sen futbolcuyu o şekilde taraftarın önüne atamazsın.

Iyi olmadi bu durum, artik dikis daha tutmaz maalesef hoca Zaha'ýi kurban etti gibi herifin halbuki hic sucu yok. Oyuna aldiginda skor zaten 0-3 idi Zaha napacakti sanki?
3-4 adam kazan kaldırırsa hoca falan kalmaz ortalıkta.
Ben köhn yerinde olsam elalemin kerizi ben miyim bek oyayamıyorum ofsnsif oyuncuya evrildim diye kazan kaldırırdım. Maç sonuna doğru yediğimiz atakta kenara bir bakışı var fena.
Bu adamlar hocaya kuruluyor.
Ziyeche de laf attı, zahayı hedefe koydu.
Bu yapılanlar direkt ayıp.
2 adam daha bunlara katılır bak neler oluyor izle. 3 ayda bir adam alamayanlar 2 kanat daha mı alalım diye buna içten küfür ediyodur.
Kendi kredisini hızlıca yiyor

Hayri reis hocanın bütün sosyal medya hesaplarına abanıyor herhalde

Çünkü herkes aylardır taktik olmadığının farkında Halim
Şamp kadro normalde hazır olmasa bile sırf alışkanlıktan rahatça topunu oynar
Ama böyle bir kadro rezil durumlara düşüyor
Çünkü oynatılmaya çalışılan oyun birkaç oyuncunun eli belinde oturup birkaçında ise maks fizik gerektiren bir oyun
2 yıldır da tek bir B taktiği görmedik

Bak elin adamı geldiği gibi düzgün bir taktik oynatmaya başlamış, kimin ne yapacağı belli ve dengeli
Bizde 2 yıldır ha babam bas, kaptırırsan rakip kaçırsın dye dua et
Ama bu maçta onu bile yaptırtmadı adamlar sana
Dediğin gibi şampiyon kadro birbirini tanır oynar da biz şampiyon olurken de kompakt br futbol oynamadık ki.
Ziyech çıktı 3-4 maçı söktü aldı, icardi öıktı buradayım dedi. Barış çıktı yeter mi diye bağırdı. Mertens uzaktan kilit açtı.
Hep bireysel.

Bireysel olursan takım 20.haftada falan kendine gelmeye başlar.

Konu Zaha girmeden bitmişti, kendi hatasını oyuncuya yıkmak nedir. Yenilmek başka bir şey ama bu davranışlar takımı bozuyor.

Zahayi hiçbir zaman desteklemedim Gs ye de uycsgini düşünmüyorum hatta hakkında kronik dedim ve ban yedim ama şu konuda sonuna kadar haklı. Karşısında saygı duyacağı bir hoca yok artık.

11.05.2021.. Galatasaray Beşiktaş ile averaj hesaplarının yapıldığı bir şampiyonluk yarışında. Bir golün bile önemli olduğu Denizli deplasmanında o dönem çok eleştirilen M. Mohammed penaltıyı kullanmakta ısrar ediyor ve golü yapıyor. Fatih Terim de maç sonu “Atması için ben ısrar ettim. Bir oyuncuyu kaybetmektense penaltıyı kaybetmeyi yeğlerim. İnsan kaybetmeyi sevmem, kaybetmemek için de uğraşırım” açıklamasını yapıyor.

Geri
Üst Alt