Zamanı Geldi (Serie A stoperi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Zamani Geldi (Seria A stoperi)

Bu oyuncu kurallarının amacı benim kendi mantığımla bulduğuma göre o sene Avrupa Kupaları'nda birbirine rakip olmuş veya olabilecek takımlar arasında para transferi olasılığını durdurarak etik şüphelere yol açabilecek her türlü transfer işlemini durdurmaktır. Şöyle ki;

1. Daha önce Avrupa Ligi'nde oynamış bir oyuncuyu alamıyoruz çünkü bu bir nevi şike ödemesi veya teşvik primi ödemesi gibi durabilir. Ya da oyuncuya transfer sözü vererek maçı manipüle edilmesi sağlanabilir.

2. Bundan sonra Avrupa Ligi'nde oynayacak bir takımdan oyuncu alamıyoruz çünkü bu takımla karşılaşabiliriz ve o maçta oyuncunun durumu şüpheli olacaktır. Ayrıca rakip olarak gördüğümüz bir takımı zayıflatmak veya karıştırmak için o takımın bir oyuncusunu ayartmaya çalışılması gibi faktörler engellenmiş olur.

3. Avrupa Ligi'nin herhangi bir turunda oynamış bir takımın her hangi bir oyuncusunu alamıyoruz çünkü bu da ilk maddede olduğu gibi ödemesi takıma transfer yoluyla yapılan teşvik veya şike ihtimalini doğurtabilecek bir durumdur.

Sağol üstad açıklama için.

Roma sampiyonlar liginden Avrupa ligine katilmis olsaydi ve Juan hic bir macta formda giymemis olsayxdi, iste o zaman olurdu ama Roma direkt Avrupa ligine katildi, oynamis/oynamamis farketmez artik oynayamaz diye biliyorum, sen lütfen söyle, yanlis mi biliyormusum?

Evet, takımın Avrupa Ligi'nde oynamış olması yeterli malesef oynayamaması için.

Ah ah. Herkes %100 netmiş gibi konuşuyor. Umarım herkesin gönlündeki bir ismi transfer ederiz.

Bence aliyle veliyle olacak is degil bizim savunma !adam gibi bir isim lazim!Hala bir anlasmazlik var bu avrupa da oynar mi oynamazmi konusu uzerine !modlar dan ozur dilerim!hepsi birden cikip sinirlenmisler!bu konuyu fcn cok iyi bilir ona bir sormak lazim!

Konuyla cok alakasız olacak ama ;Bazı üyelerimize profil mesajlarına mesaj bıraktım tembellik etmeyip lütfen bana geri dönsünler.Cok zor bir şey istemiyorum

Tekrar yazayım kusura bakmayın böyle olunca insanlar geri dönüş yaptılar:) Cevap vermeyen üyeler cevap verene kadar mesaj yazıcam size haberiniz olsun:)

Tekrar yazayım kusura bakmayın böyle olunca insanlar geri dönüş yaptılar:) Cevap vermeyen üyeler cevap verene kadar mesaj yazıcam size haberiniz olsun:)

Valla bana yazmadın, yazsaydın söz geri dönerdim :D:D

Uefa'da ama daha henüz juventus uefa da mücadeleye baslamadı . Ve ayrıca listeler daha verilmedi .

Oradaki "currently" kelimesi için başka nasıl bir anlam çıkartabiliriz? Avrupa Ligi'nde oynamış takımlardan zaten bahsedilmiş ayrı maddede. "şu anda aynı kupada yer alan" demek Şampiyonlar Ligi'nden Avrupa Ligi'ne gelen takımları kastetmektedir.

tamam yatın uyuyun yav yönetim avrupada oynatamıcağı bi oyuncuyu alcak kadar eşekşe istifa etsinler toplu olarak biz yine ters köşe olucaz gibi :o

grygera | juventus | sampiyonlar ligi

kaladze | milan | sampiyonlar ligi

juan | roma | avrupa ligi

kaladze ve grygera dan biri bize gelse uefa da oynabilir

juan ama oynayamaz

simdi oldu :D

Herkez gözünde bu uefa kupasını niye abartıyor anlamıyorum . Gecen sene bu kupada final'de shaktar-w.bremen oynadı .

CL'de 3.olan takımlar bu lige küme düsen takımlar gibi geliyor .

juan ama oynayamaz

O zaman yönetim ne yapıp edip Grygera'yı getirirler.

Neyse ben yatayım.Hadi size iyi nöbetler.

örnek üye işte:) Hayır yazılacak tek sey evet hayır ama insanlar tembellikten ya da beni sallamadıkları için dönüş yapmadılar sabahtan beri ugrasıyorum:)

Eee alıştırdı büyükler "Türkiye'de bürokrasi geç işler" mantığı :)

juan ama oynayamaz

Valla arkadaşlar yazıyoruz burada bayadır ama okumuyor musunuz, yoksa benden farklı bir kaynağınız falan mı var?

Grygera, Juventus artık Avrupa Ligi'nde olduğundan eğer Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giydiyse transfer olduğu kulüpte Avrupa Ligi maçına çıkamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt