- 19 Mart 2014
- 29.589
- 31.001
- 2.718
5 te 5 yaptım. Haftaya İstanbul'da olsak giderdim ama artık tatil bitiyor.Üstat tribünde olduğun iki maçı da kazandık seni yürekten kutlarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 te 5 yaptım. Haftaya İstanbul'da olsak giderdim ama artık tatil bitiyor.Üstat tribünde olduğun iki maçı da kazandık seni yürekten kutlarım
Burada tutarsa seneye sezon sonu Tottenham'a yollarız. Pochettino hocam Bissouma-Bentancur-Zaniolo orta sahası yapar. Hojbjerg'i beğenmiyorum ben. Fazla düz geliyor bana.Bunun için ben o riskin arkasındayım. Çaprazı düşündürücü ama rapor sağlamsa italyadan bu yaştaki adamı çözmek takdire şayan bir hamle.
Şöyle düşünüyorum da Hojberg - Bentancur- - Zaniola üçlsü
Bir ihtimal Mertens kanat, Zaniola 10 oynar. Bence kesik yiyecek olan RasitZaniolo 10 numara yada forvet arkası değil mi. E mertens var orda zaten. Pek kanatta oynamıyor Zaniolo. Biraz fazla mı lüks oldu, mertensi mi kescez.

icardi de mevzu para degil bence psg zaten hertürlü satacak ,önemli olan icardinin tercihi bizde kalmayı isterse alırız ama büyük teklifler alırsa gidiyorumda diyebilirBu kadar para falan hiç inandırıcı değil, o kadar paramız varsa Icardi ye gömün.
Tutarsa bunu mezata sokarız açık arttırma misali. Poche döner mi senceBurada tutarsa seneye sezon sonu Tottenham'a yollarız. Pochettino hocam Bissouma-Bentancur-Zaniolo orta sahası yapar. Hojbjerg'i beğenmiyorum ben. Fazla düz geliyor bana.
Meetens kanat oynamaz bir maç denedik olmadı, zamiolo kanat oynarBir ihtimal Mertens kanat, Zaniola 10 oynar. Bence kesik yiyecek olan Rasit
icardi zanioladan cok daha kolay bi transfer okadar diyim ben sana renktas.Bu kadar para falan hiç inandırıcı değil, o kadar paramız varsa Icardi ye gömün.
15+7 bonus ve sponsorluklarla karşılanacağı söyleniyo bu bedelin. Dünya devi de olsa hiç bir kulübe oyuncu yetiştirmemizi istemem şahsen ama en hayırlısı olur umarım.Asıl böyle bir şey yoksa biteriz. Bu dönemde türkiyede bir oyuncuya 22 milyon gömmek ne abi siz şaka mısınız?
gelecekse kendi toplarımı bile satmaya hazırım. seneye oynatır uefa'yı alır 40-50'ye epl'ye satarızbasket toplarına kadar satıp bu transfere bütçe aktarmalıyız.
Her ihtimalde Rasit onlarin yedek olacak. Mertens zaten 60 - 70 arasi yoruluyor.Meetens kanat oynamaz bir maç denedik olmadı, zamiolo kanat oynar
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hayır sağ kanatZaniolo 10 numara yada forvet arkası değil mi. E mertens var orda zaten. Pek kanatta oynamıyor Zaniolo. Biraz fazla mı lüks oldu, mertensi mi kescez.