Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben zaniolonun parasında değilim top oynarsa elini kolunu sallayarak 30 liraya gider burdan da bu rakamlara çıkarsak psg icardi için sorun yaratabilir mi?

Bunun için ben o riskin arkasındayım. Çaprazı düşündürücü ama rapor sağlamsa italyadan bu yaştaki adamı çözmek takdire şayan bir hamle.
Şöyle düşünüyorum da Hojberg - Bentancur- - Zaniola üçlsü
Burada tutarsa seneye sezon sonu Tottenham'a yollarız. Pochettino hocam Bissouma-Bentancur-Zaniolo orta sahası yapar. Hojbjerg'i beğenmiyorum ben. Fazla düz geliyor bana.

Burada tutarsa seneye sezon sonu Tottenham'a yollarız. Pochettino hocam Bissouma-Bentancur-Zaniolo orta sahası yapar. Hojbjerg'i beğenmiyorum ben. Fazla düz geliyor bana.
Tutarsa bunu mezata sokarız açık arttırma misali. Poche döner mi sence

Asıl böyle bir şey yoksa biteriz. Bu dönemde türkiyede bir oyuncuya 22 milyon gömmek ne abi siz şaka mısınız?
15+7 bonus ve sponsorluklarla karşılanacağı söyleniyo bu bedelin. Dünya devi de olsa hiç bir kulübe oyuncu yetiştirmemizi istemem şahsen ama en hayırlısı olur umarım.

22 milyon euro mu yok artik

Bu arada konya gelemiyo bu nasil geliyo demis bazi renkdaslar. Konyadaki hava sartlarindan dolayi kalkamadi ucak

Zaniolo = 8-10 sene evvelki Angel Di Maria X 2

Çarpı 2 demek lazım çünkü; Dimaria futbolu tekniğinden çok aklıyla oynayan ve sebebi de %90+ sol ayak bağımlılığı ile kısıtlanmış tekniğe sahip bir oyuncu.

Ama Zaniola, master hakimiyeti sol ayak ama pozisyonun gerektirdiği durumlarda sola ayak hakimiyetinin yarısından daha fazla bir teknik beceri ile yapılması gerekeni yaparak pozisyonu tamamlayabilecek kapasitede.

Kısacası Bu yaşlarında iken Dimaria yı alamadık, ama daha iyisi daha olgun bir dönemimizde katılacak gibi inşallah.

Zaniolo,kağıt üstünde bu kadar defosu olmasına rağmen gaza gelen taraftarı anlamıyorum.22m verirsin mazallah tek bir sakatlığa bakar.

Zaniolo = 8-10 sene evvelki Angel Di Maria X 2

Çarpı 2 demek lazım çünkü; Dimaria futbolu tekniğinden çok aklıyla oynayan ve sebebi de %90+ sol ayak bağımlılığı ile kısıtlanmış tekniğe sahip bir oyuncu.

Ama Zaniola, master hakimiyeti sol ayak ama pozisyonun gerektirdiği durumlarda sola ayak hakimiyetinin yarısından daha fazla bir teknik beceri ile yapılması gerekeni sağ ayağıyla yaparak pozisyonu tamamlayabilecek kapasitede.

Kısacası Bu yaşlarında iken Dimaria yı alamadık, ama daha iyisi daha olgun bir dönemimizde katılacak gibi inşallah.
Tek eksiği biraz hava ve kafa hakimiyetinde zayıf sayılır.

Zaniolo beğendi​

1675628274488.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt