- 1 Ocak 2011
- 15.427
- 10.453
- 1.838
Ligler iptal.edilsin.madem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okadar ugras emek bosami gitsin, inan bana buna en cok koc sevinir.Ligler iptal.edilsin.madem.
biz sampiyon olmayalim diye yaparlar, ya da play-off gelir yineLigler iptal.edilsin.madem.
Ligler devam edecek de bu transfer her açıdan riskli o bedellere.Liglerin devam edip etmeyeceği bile belli değillen transfer yapmak mantıklı değil bence
Aynen,basliklar var.isteyen istedigi yerde dursunarkadaşlar galatasaray'ın yas tutup her şeyden elini eteğini çekmesi kayıplarımızı geri getirmeyecek.
boşvermişliği bırakalım, bi doğal afet yaşadık, 1999 gölcük, 2011 van, 2020 elazığ gibi hayat devam ediyor.
zaniolo bitmeli.
Kesin dever eder diger turlu bir durum soz konusu bile olamaz. Ha 2 hafta ha 3 hafta sonra.Liglerin devam edip etmeyeceği bile belli değillen transfer yapmak mantıklı değil bence
hiçbir şey değişmez. 1 hafta sonra ligler devam eder.Lig devam eder. Muhtemelen kume düşmeyi kaldırırlar.
O ne demek ya ilk defami afet oluyor bu ulkede lig neden iptal oluyormus sanki cok hafizasi kuvvetli milletiz 15 gun herkes yardim yardim diyecek 15 gun sonra kimse depremi hatirlamaz normal hayatina donerLiglerin devam edip etmeyeceği bile belli değillen transfer yapmak mantıklı değil bence
O ne demek ya ilk defami afet oluyor bu ulkede lig neden iptal oluyormus sanki cok hafizasi kuvvetli milletiz 15 gun herkes yardim yardim diyecek 15 gun sonra kimse depremi hatirlamaz normal hayatina doner
En az 1 ay ligler oynanmazO ne demek ya ilk defami afet oluyor bu ulkede lig neden iptal oluyormus sanki cok hafizasi kuvvetli milletiz 15 gun herkes yardim yardim diyecek 15 gun sonra kimse depremi hatirlamaz normal hayatina doner
Normalde olmasi gereken o kaptanım,ama 30 ekim izmiri unuttu bu ülke.futbol da en kirli yeri ülkeninEn az 1 ay ligler oynanmaz