Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liglerin devam edip etmeyeceği bile belli değillen transfer yapmak mantıklı değil bence

arkadaşlar galatasaray'ın yas tutup her şeyden elini eteğini çekmesi kayıplarımızı geri getirmeyecek.

boşvermişliği bırakalım, bi doğal afet yaşadık, 1999 gölcük, 2011 van, 2020 elazığ gibi hayat devam ediyor.

zaniolo bitmeli.
Aynen,basliklar var.isteyen istedigi yerde dursun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasıl olabiliyor bu transfer aklım almıyor. Şartları görelim Erden Timur yaş tahtaya basmaz diye tahmin ediyorum.

Biz 10m€ üstü verip kaç adam almışız bunca sene ki buna 22m€ verelim. Ben bu işi anlamadım.

2 hafta içinde lig tekrar başlar diye düşünüyorum oluru varsa olur zaten

Liglerin devam edip etmeyeceği bile belli değillen transfer yapmak mantıklı değil bence
O ne demek ya ilk defami afet oluyor bu ulkede lig neden iptal oluyormus sanki cok hafizasi kuvvetli milletiz 15 gun herkes yardim yardim diyecek 15 gun sonra kimse depremi hatirlamaz normal hayatina doner

O ne demek ya ilk defami afet oluyor bu ulkede lig neden iptal oluyormus sanki cok hafizasi kuvvetli milletiz 15 gun herkes yardim yardim diyecek 15 gun sonra kimse depremi hatirlamaz normal hayatina doner

Cumhuriyet tarihinin en ağır afetinin 15 günde unutulacağını gerçekten düşünmüyorsunuz herhalde tüm enkazların kaldırılması aylar sürecek.

Futbol ortami kirli oldugundan 1 haftaya bile baslayabilir lig.ogleden sonraya kalmisti gorusmeler,telekonferansla.zanilo ve ailesi haber bekliyomus haberlere gore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt