Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün bazı şeylerin netleşmesi lazımdı hele forvet transferinden hiç haber yok. Çarşambaya bırakmamak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün bazı şeylerin netleşmesi lazımdı hele forvet transferinden hiç haber yok. Çarşambaya bırakmamak lazım.

Burda transfere bakiyoruz diye de kimse celallenmesin.99da dayimi ve halami kaybettim istanbul depreminde,cocuklugum hastalıkla gecti zaten.bazi seyler kacis noktasi oluyo,acinin icinden gectigin icin

1-Videodaki Phiec adlı kişi: TC: 10262006580 Ad Soyad: Selman ALTUNBAŞ Doğum Tarihi: 07.11.2006 Adres: Tekirdağ Çorlu Hürriyet Mah. Çamlıbel Cad. Özoğulcan 9 B 37 Çorlu 59

Birisi bu

Edit:

Evinden almislar serefsizi, ifade vermeye gidiyormus

Ülke büyük zarar görmüş. Bu zararın bir şekilde finanse edilmesi gerekirken bir şeyleri durdurmak fazladan zarardan başka bir şey getirmez. Deprem bölgesinde dahi bir iki hafta sonra insanlar işine gitmek zorunda kalacak. İnsanların yaşaması için çalışması gerekiyor.

Futbola uzun süre ara vermek mali zorluklar getirir. Memuru, işçisi, öğrencisi işine gücüne dönmüşken futbolu uzun süreli durdurmak ne mantıklı, ne de samimi bir hamle olur.

Burda transfere bakiyoruz diye de kimse celallenmesin.99da dayimi ve halami kaybettim istanbul depreminde,cocuklugum hastalıkla gecti zaten.bazi seyler kacis noktasi oluyo,acinin icinden gectigin icin

Başın saolsun kardeşim. Hayat devam ediyor bir şeye takılıp kalamıyorsun ne kadar üzülsek de sürdürülmesi, devam etmesi gereken çok şey var hayatta. Mecburiyetler…

Etkilenen bolgelerin gerekli yardimi alabilmesi icin ulkenin diger taraflarindaki ekonomiyi, hayati durdurmak cozum degil sorun isgal eder.

Lig de ekonominin bir parcasidir ve ben ligin iptal edilecegini falan sanmiyorum. Iki haftalik bir erteleme bekliyorum.

Bu arada bence ligden dusmenin kaldirilmasi da soz konusu degil. Ligde zaten su an cok fazla takim var. Daha fazlasini kaldiramazlar. 18 takimli lige geri donus yapmamiz lazim.

Başın saolsun kardeşim. Hayat devam ediyor bir şeye takılıp kalamıyorsun ne kadar üzülsek de sürdürülmesi, devam etmesi gereken çok şey var hayatta. Mecburiyetler…

Tamda bu yuzden Galatasaraya türlü dolap ceviren kopekleri alt etmek icin,varini yogunu transferde ortaya koyan erden timurun emegine gelip burda ama deprem var diye laf edilmesin.depremle alakasi yok transfer isinin.4 saat uykuyla duruyorum üzüntüden,ama Galatasaray da kacis noktası

Etkilenen bolgelerin gerekli yardimi alabilmesi icin ulkenin diger taraflarindaki ekonomiyi, hayati durdurmak cozum degil sorun isgal eder.

Lig de ekonominin bir parcasidir ve ben ligin iptal edilecegini falan sanmiyorum. Iki haftalik bir erteleme bekliyorum.

Bu arada bence ligden dusmenin kaldirilmasi da soz konusu degil. Ligde zaten su an cok fazla takim var. Daha fazlasini kaldiramazlar. 18 takimli lige geri donus yapmamiz lazim.
afet bölgesindekilere ayrıcalık tanınabilir.

Isco has been offered to AS Roma as a replacement for Nicolo Zaniolo
👀
(Calciomercato)

En fazla 2-3 hafta ara olur sonra devam eder. Ama en mantiklisi ligleri şu anki puan durumuyla tescil etmek

Cumhuriyet tarihinin en ağır afetinin 15 günde unutulacağını gerçekten düşünmüyorsunuz herhalde tüm enkazların kaldırılması aylar sürecek.
Izle ozaman gorelim Ilk bir hafta tum tv ler cayir cayir yayin yapar mucize kurtulus oykuleri yazilir sonra godoman jeoloji amcalari olmasi gerekeni soyler

Ikinci hafta tek tuk haber kanallarinda yayinlar olur ikinci hafta sonrasi herkes kendi derdine doner tv lerde normal yayinina doner burasi turkiye senin dedigin gibi olsaydi 99 da bu milat hersey degisecek naralari atanlar 20 gun sonra herseyi unuttu Turk milletinin hafizasi balik hafizadir afet bolgelerinde aylarca sorun devam eder ama bu ulke Istanbuldan ibaret anadoludaki afet 15 gun surer gecer

Ah yavrum vicdan rahatlatacak bahane de bulunmuş yazmak istediğim çok şey var da şu günde terbiyesizlik yapmak istemiyorum.. Hiçbirinizin alnına silah dayayan yok yazın çizin siktigimin zaniolosunun nöbetini tutun
Ya kral millet deprem bölgesinde market yağmalıyor, enkaz altındaki kişilerle alay ediyor, depremi fırsat bilip ürünlere zam yapıyor sana onlar dert olmadıda şurada iki yazıp çizen mi dert oldu?

2 haftaya başlar ligler

Bu ülkede neler unutuldu

Yav ne iptali Allah aşkına.. Pandemi gibi bir olayda bile ne yaptı ettiler 3 ay sonra haziran ayında ligi başlatıp tamamladılar..Bu işin maddi boyutu var,yayıncı kuruluşu var..

Tabii ki en az 2 hafta oynamayacak ama ondan sonra devam edecek..

Ama hatayspor ve gaziantep in durumları özellikle hatay in durumu gözden geçirilmeli bundan sonra çok maça çıkamayacak gibi duruyorlar maalesef..Hakları korunup seneye ligde devam etmeleri lazım..

Ya kral millet deprem bölgesinde market yağmalıyor, enkaz altındaki kişilerle alay ediyor, depremi fırsat bilip ürünlere zam yapıyor sana onlar dert olmadıda şurada iki yazıp çizen mi dert oldu?

O bilmem ne çocuklarıyla burada sevdiğim renktaslarimi mi kıyaslayayim ? Canları cehenneme hepsinin..
En azından bugün bu konular konusulmamaliydi..Kimsenin ahlaki insani değerlerine karışamam elbet benimki sadece sitem hayal kırıklığı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt