Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan gerizekalı olduğu icin bize 20ye aldırıp 3 ay sonra bize 15m euro hava parasi verecek. Sekiztas bunu 10 bin dolara yapardi. Su senaryoyu unutun.

Çok büyük paralar vermişiz umarım 1-2 sene içerisinde en azından kendini rölanti edecek paraya satabiliriz.Hayırlı olsun

Buna bu kadar para verilip sene sonu icardi yi almazlarsa çok büyük ayaklanmalar olur heralde.

İlginç şeyler döndü bence bu transferde. Euro nun 20 olduğu yerde 2 haneli bonservis nasıl ödüyoruz gerçekten şaşılası bir durum.

Icardi işi çoktan çözülmüştür bence. Bakıldığında bu transferden daha karmaşık
Nitekim maaşı yüksek ve psg takasta kullanmak istiyor haberleri mevcut. Bu durumda fırsat transferi çıkarsa yapmak gerek

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence hiçte karmasık değil icardi,erden timur tillki gibi.bonservisi maksimum 8-10 olacak.1 sene sözleşmesi kaldı psgyle.maası da sponsor -yarısı Galatasaray olarak hallolur

99 depreminde ozel vergiler cikarmislardi. Sanirim OTV denen vergi Golcuk depremi sonrasi cikmisti. Acaba o odenen vergilerin ne kadari deprem ile ilgili alinmasi gereken onlemlere yatirildi.
özel işlem vergisi sanırım 2003 yılına kadar devam etti . sonrasında kaldırılmadı fakat damga vergisi ismini aldı telefonlardan alınan özel iletişim vergisi devam etti fakat o da deprem fonuna yatmadı

Sence ne kadar mantikli Roma bize 20 küsüre satacagina Milana verirdi.bize verip Bizim 35e satmamizi niye saglasin ki oyuncunun Milana gidecegine bilse
Zaten olay o. Dün de başka bir topic'te anlatmıştım olayı. Zaniolo Serie A'dan bir takıma gitmek istiyor. Roma'dan daha üst seviye bir takıma gitmek istiyor. Ama Roma buna izin vermiyor. "Tamam madem gitmek istiyorsun o zaman beni tatmin eden bir teklif karşılığı Serie A dışında bir takıma gideceksin" diyor. (O yüzden Zaniolo bizdeki sözleşmesine çıkış maddesini düşük bir meblağ koydurtmak istiyor. Bizden Serie A'ya geri dönecek kendi hesabına göre.)

Buna bağlı olarak PL'den Bournemouth 25-30m€'luk bir teklifle geliyor ve Roma bunu kabul ediyor. Ama bu sefer Zaniolo Bournemouth'a gitmek istemiyor. Olay kiminki büyük meselerine geliyor. Sonra Roma yönetimi Zaniolo'yu Roma taraftarının önüne atıyor "bizi istemiyor, kulübün yararına bir teklifi de kabul etmiyor" diye. Sonra Zaniolo ve Roma taraftarları arasında şehir merkezinde tartışma oluyor buna bağlı olarak. Sonra Zaniolo da "kahretsin ne olursa olsun ben bu şehirden ayrılmak istiyorum" diye Roma yetkilileriyle konuşuyor.

Veee... Biz devreye giriyoruz :ka21:

Yaşlı alsan bi dert genç alsan başka dert. Millet bizim futbol ortamını Epl sanıyor. Nasıl bir vasatlığa alıştıysak artık. Icardide risk alınmaz 30 yaşına girdi ama bu çocuk daha 23 yaşında İtalyanın altın çocuğu. Bırakın siz muhasebe yapmayı. Stancuya 5.5m $ ödedi Klüp. Zapata santics hepsi 34ünde geldi. İhtiyarlara para saçtık. Birazda Erden Timura güveninde seneye şampiyon olursak clde neler yaparız bu kadro ile ona kafa yorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt