Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anelka ve Ribery’den sonra Türkiye’ye gelen en önemli yetenek diyebiliriz sanırım, yaşı göz önüne alırsak. Kötü oynamazsa sene sonu satılır diye tahmin ediyorum.
Ribery'den sonra TR'ye gelen en önemli yetenek Boey'dir bana göre. Zaniolo'yu da sahada göreceğiz bakalım..

sahada istenileni vermesi zor gözüküyor.

hayal kırıklığı olursa kimse bu krasic ile kim 4 yıl sözleşme imzaladı demesin!
Belirtmek isterim ki oyun tarzları Krasic'le alakasız.

(İzlemeyen arkadaşlar çin belirtmek istedim.)

inanılmaz bi transfer her şey yolunda giderse sonraki sezon 35e gider adam da zaten buraya basamak olarak görüp geliyor

Zaniolo büyük sakatlığını atlattıktan sonra geçen sezon tam 40 üstü maça çıkmış ve Roma'nın Konfedarasyon kupasını alırken en büyük katkılardan birini yapmış. Geçen sezon 20-25 maçı var sağ kanatta iyi katkı vermiş. Bu sezon gerek yönetim- taraftar ile sorunları, belki özel hayatındaki sorunlar nedeniyle yeteneklerini maç içinde gösterse de takım oyunundan ziyade bencil bir oyun oynamış sanırım en azından gördüğüm eleştiriler bu minvaldeydi. Bu sezon en son maçına da 8 Ocak'ta Milan'a karşı 65 dakika oynamış zaten sonra transfer sezonu açılıyor anlaşmazlıklar oluyor ve kadro dışı kalıyor. Oyuncunun kalitesi, potansiyeli açıkcası 15+ bonus çok rahat eder ki zaten Roma ile oyuncu arasında o transfer restleşmesi olmasaydı 30'a PL yapmıştı oyuncu. Biz nasıl bu maliyetlere çıkıyoruz o şaşırtıyor beni ya ciddi bir stad sponsoru yada dijitalde iş birliği gibi ciddi meblağlar getirecek bir şey bulundu yada bu transferin maliyetinin yarısını karşılayacak sponsorlar veya Gs'li iş adamları var. Sezon sonu 35'e alıcı çıkar mantığı ile yapılacak bir transfer olmaz bence.

Futbolcu transfer etmek iki kelam kap açıklaması yapmak günah mı suçmu
buda bir iş profosyenel hayat bu işten dünya kadar kişi ekmek yiyor.
Klübün dünya kadar çalışanı var yas tutmakla hayata devam etmeyi karıştırıyoruz

Bende üzgünüm ama işe gelip çalışmak zorundayım
eğlence gülme olmadığı sürece hayat devam edecek mecbur bu hayatta ölüm var
ama hep bu hayat kaldığı yerden devam etmek zorunda
üzüleceğin şeye üzül yasını tut saygını göster yardımını elinden geldiğince yap
ama işinide yapmak zorundasın bu kadar basit buna laf edenler kıskananlar ve başka amacı olan kişilerdir.
kaptan yazılı açıklama yapmanın kime neye zararı var ?

zaniolo-roma-galatasaray-gdm-gpo.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt