Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zannetmiyorum. Muslera ya 3 hafta süre biçildi. Lig yaşadığımız afet yüzünden en az ay sonuna kadar ertelenebilir. Bence tepki alırlar ertelemeyi erkene cektikleri için. Olmazsada Okan ile devam ederiz
Erteleme maçları şubatın 21-22-23'ünde (salı, çarşamba, perşembe günleri), oynanacak, eğer şubat ayında maç yapılmayacak olsa şubat ayı içinde bir hafta sonuna alırlardı diye düşünüyorum, önümüzdeki hafta bile oynanma ihtimali var yani, ama yine de şubat ayında sadece ertelenen maçlar da oynanıp martın 3'ünden itibaren başlayabilir, tabi bu da belirsizliğini koruduğu için buna göre transfer yapma ihtimali düşük

Sosyal Medyada hic bir sekilde aciklama yapmak mantikli olmaz. Bunu belirli bir kilifa sokmak da cok hos olmaz.

Keske iptal olsaydi bu trasfer.Yaz transferinde alinirdi büyük tepki çeker herhangi bir paylasim.
Ne alaka yav hepimiz üzülüyoruz da sabah kalkıp işe gidiyoruz hayat devam ediyor ve edecek herkes için. İş bu. Bir takım transfer yapsa ne yapmasa ne şu durumda

Keske iptal olsaydi bu trasfer.Yaz transferinde alinirdi büyük tepki çeker herhangi bir paylasim.
niye iptal olsun? nasıl ki herkes işine gidiyorsa, veya dükanını açıyorsa bu da bir iş, milyon euroluk şirketler bunlar, evet çok büyük bir deprem acımız çok büyük ama bir yandan da hayat devam etmek zorunda

Sosyal medyada gordum, Zaniolo transferi uzerinden depremzedelere yardim kampanyasi icin calismalar varmis. Tabi yarin aciklandiginda anlariz asli var mi yok mu ama bence de dogru olabilir bu, bakalim nasil bir yardim yapacaklar bizim yonetim bu konuda cok hassas yani ters tepki getirecek bir durum olacagini zannetmiyorum.

2 gündür ne mental olarak ne de fiziksel olarak müsaitim, bu konuya da uğramıyordum, şimdi burada ve bazı yerlerde yorumları gördüm de yazma ihtiyacı hissettim. Öncelikle transfer hayırlı olsun.

Gelelim diğer konuya, Galatasaray'ın bu transferi gerçekleştirmesi kadar doğal bir şey yok. Depremden öncesinde başlayan bir süreç olmasını geçtim bu kulüp borsada işlem gören bir şirket (Galatasaray Sportif Anonim Şirketi). Öncelikle bunun farkına varalım, yatırımcıları var, halka açık hisseleri var ve bir şekilde işleyişine devam etmesi gerekiyor. Zaniolo da bu şirketin öyle ya da böyle bir yatırımıdır. Gidip de bağıra bağıra taraftara yönelik bir açıklama, duyuru, kutlama yapmadığı sürece tepki çekmesi oldukça mantıksız ve anlamsızdır.

Bir diğer saçma konu da buraya harcanan para depremzedelere harcansaydı konusu. Şirket devamlılığını sağlamak için yatırım yapıyor, futbolcuyu ne şekilde transfer ettiğimiz bile belli değil. Belki borçlanıp, kredi çekip, 80 yıl takside böldük, kimse bilmiyor bunu. Halka açık, yatırım alan bir şirket kendi faaliyetini durdurup, o parayı farklı yerde zaten kafasına estiği gibi kullanamaz. Sapla samanı birbirine karıştırmayalım lütfen. Karıştıranları da kendi hallerine bırakınız. Muhtemelen bu konuya yazdığım son mesaj bu olacak, tekrar hayırlı olsun. Tüm ülkenin de başı sağ olsun. İyi akşamlar.

transferi yapan kişiler dursun özbek istanbul'dan, erden timur kahramanmaraş'ta yardımda bulunuyor, bilginize.
buraya hınçla yorum yapmak yerine depremzedelere yardım edebilir herkes.ben ettim abimle,hala da ediyorum

Zaten günler öncesinde bitme aşamasına gelmiş transferde imzalar atıldı sadece. Kap açıklaması yapılıp olup bitecektir

buraya hınçla yorum yapmak yerine depremzedelere yardım edebilir herkes.ben ettim abimle,hala da ediyorum

Üzülüyoruz uzakta olsa yardımlarımızı yapıyoruz. Şimdi bu konuya yorum yapmak yasak mı? Ayrıca o kadar boş yapmışsın ki sen neden şu an yorum yaptın üstüne yardım ettim siz de edin gibisinden saçma yorum yaptın!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Kapa bile aciklama yapilmayabilir lisansi ciktiginda ogreniriz, gerek de yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt