2 gündür ne mental olarak ne de fiziksel olarak müsaitim, bu konuya da uğramıyordum, şimdi burada ve bazı yerlerde yorumları gördüm de yazma ihtiyacı hissettim. Öncelikle transfer hayırlı olsun.
Gelelim diğer konuya, Galatasaray'ın bu transferi gerçekleştirmesi kadar doğal bir şey yok. Depremden öncesinde başlayan bir süreç olmasını geçtim bu kulüp borsada işlem gören bir şirket (Galatasaray Sportif Anonim Şirketi). Öncelikle bunun farkına varalım, yatırımcıları var, halka açık hisseleri var ve bir şekilde işleyişine devam etmesi gerekiyor. Zaniolo da bu şirketin öyle ya da böyle bir yatırımıdır. Gidip de bağıra bağıra taraftara yönelik bir açıklama, duyuru, kutlama yapmadığı sürece tepki çekmesi oldukça mantıksız ve anlamsızdır.
Bir diğer saçma konu da buraya harcanan para depremzedelere harcansaydı konusu. Şirket devamlılığını sağlamak için yatırım yapıyor, futbolcuyu ne şekilde transfer ettiğimiz bile belli değil. Belki borçlanıp, kredi çekip, 80 yıl takside böldük, kimse bilmiyor bunu. Halka açık, yatırım alan bir şirket kendi faaliyetini durdurup, o parayı farklı yerde zaten kafasına estiği gibi kullanamaz. Sapla samanı birbirine karıştırmayalım lütfen. Karıştıranları da kendi hallerine bırakınız. Muhtemelen bu konuya yazdığım son mesaj bu olacak, tekrar hayırlı olsun. Tüm ülkenin de başı sağ olsun. İyi akşamlar.