Zayton Cup 09 | Galatasaray 0-1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz

şimdi birde Volkan Yaman kalıyor haberini görürsem düşer bayılırım heralde

Macla ilgili degil birsey soracagim.Kamp bitti Turkiyeye donulecek kadrodan yollanan oyuncular ne zaman aciklanacak Tobol macina kadarmi yoksa o maclardan sonrami bilgisi olan varmi?

Pazartesi açıklanır büyük ihtimal.Çünkü Uefa'ya zannedersem 25 kişilik kadro vercez 2 maç için.

İlk yarı;

Böyle bir oyun normal. Sağ iç oyuncumuz yok şu an. İkinci yarı oraya koyulacak Ayhan oyunun seyrini çok farklı yapar. Ayhan, Mehmet Güven, Barış falan farketmez. Biri şart.

Serkan ile Sabri dökülüyor. Alpaslan çok iyi. Emre fena değil. Ama top almaya gelmesi şart. Defansa yanaşması lazım. Mustafa Sarp aynı. Yedek olabilir sadece. İlk maçındaki oyunundan eser yok şu an. Ama bu kadar kötü olmasının bir sebebi de sağ iç.

Arda ise yalnız kalıyor şu an. Emre Çolak'ın yükü büyük. Hem defanstan top alacak, hem kanat oyunculara alternatifler sunacak. Onun için orada biraz aksaklık normal. Serdar'a bir şey diyemiyorum çünkü bomboş orası. Tek başına. Orada ne bileyim Keita'da olsa bu kadar oynar.

Gökhan Zan'ı beğendim. Gayet akıllı oynuyor. BJK'daki bam güm topa vuran Zan gitmiş. Orkun fena değil. Defansını iyi yönlendirdi.

Erhan kayıplarda ama normal. İki defans arasında eziliyor. Altyapıdan çıkanlarımızın fiziksel eksikliği yine belli ediyor kendini.

Can sıkmaya gerek yok. As kadromuzun yarısı yok sahada. Özellikle ortasaha.

İkinci yarı;

kinci yarı, sağ iç pozisyonunun dolmasıyla oyun değişti zaten. Belliydi de böyle olacağı.

Birincisi ön liberomuz mutlaka topla oynamalı. Mehmet Güven girdikten sonra çok iyiydi. Mustafa çok pasif. Mehmet Topal da sürekli sakat bu ara. Orada en doğru isim Mehmet Güven olur Tobol maçında.

İkincisi Emre Çolak takımda kaldı. Ama Tobol maçında sahaya sürülür mü bilemiyorum. Barış da fena değildi bugün. Eh Ayhan zaten en hazır adamlardan biri. Belki Ayhan - Emre Çolak olabilir sağ ve sol iç. Bunun dışında solbek için Alpaslan çok çok iyi. Bilemiyorum Hakan Balta ne olacak ama Alpaslan hakikaten hakediyor oynamayı şu an. Forvetimiz Baros. Girdiği gibi etkisi belli oldu.

Üçüncü olarak ise defansımızı nasıl oturtacağımız önemli. Bugün Rijkaard sanıyorum Leverkusen'in hızlı oyuncularını düşünerek savunmayı geriye kurdu. Tobol maçında da böyle oynar mıyız? Bilemiyorum. İyi bir ortasaha performansı ile defansı öne çekebiliriz tabi. Bunun dışında Arda solu, muhtemelen de Aydın sağ kanadı kullanır. Kewell'ın durumuna göre tabi. Kewell hazır olursa muhtemelen sağ kanada geçer.

İkinci yarıdaki performansımız süper olmasa da Leverkusen'in hızını gayet net kesti. Elbette yine Leverkusen'in karakteristik 1-2 atağı oldu ama onlar normal.

Son olarak ortasaha oyuncularımızın daha aktif olması lazım. Bir Ayhan muhtemelen ofansif olarak olmasa da topun defans ile ortasaha arasındaki bağlantısını iyi yapabilecek birisi. Emre biraz sınıfta kaldı bu maç. Halbuki diğer 2 maçta bu işi gayet iyi yapmıştı.

Neyse hazırlık maçı sonuçta. Bu gece sanırım İstanbul'a dönüyormuş takım. Şimdiden hepsine iyi yolculuklar.

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | 21:00 |

Sen bunlara sabırı mı öğreteceksin? Şampiyonlar ligi maçına çıktık biz, o yüzden yerden yere vuruluyorlar. Muhteşem ötesi, 90 dakikalık müthiş bir eforla Leverkusen'i 5-0 yenmeyi bekliyorlar.

Bunların sabır kavramı lafta zaten. Al Ahly maçı sonrası bu maç esnasındaki yorumlardan da bunu anladım. Bundan sonra bu tür kişilere laf anlatmak ile uğraşmayacağım. Sadece takımıma ve kendime bakacağım. Diğerlerini karamsarlıklarıyla baş başa bırakalım; lafta sabırcıları ve yarın öbür gün muhtemel kötü sonuçta Rijkaard istifa diyecek olanları...

Bugünkü yorumlardan sonra bu gibi kişilerin yorumlarıyla hiç canımı sıkmamam gerektiğini iyice anladım. Sen de canını sıkma. Tek kelime de etme bundan sonrası için. Önerimdir. Yoksa futbol dinamiklerinden anlamayan kişileri ciddiye almış olur ve önceden düşmüş olduğum hataya düşersin.

Üzme canını. Biz bu takımı başarıları ya da güzel oyunu için sevmiyoruz. Her şeyi zamana bırakıyoruz. Gerçek sabır denen şeyi üzerimizde taşıyoruz.

Atilla, bir kac gündür yorumlarini okuyorum ve senin tek yaptigin sey insanlarini kücük düsürmek. Insanlarin görüslerine saygi duymuyorsun ve kendini göklere cikariyorsun. Iylik getirmez bunlar.

sağ beke ne gerek var ya?! Uğur, Sabri, Serkan. yeter artar. orta sahanın kan ağlamasına bir çözüm bulmak lazım. Tobol maçında bulamayacağız bu çözümü. bir kaza yaşamayız umarım. ama şu sıralarda bir orta saha transferi şart.

Bu sistemde oyun kurucu oynamaz

Beyler şuraya girip şu maç yüzünden takımı kötülemeyin.Adı üzerinde HAZIRLIK MAÇI.Sahada Kewell'ı,Keita'yı,Ayhan'ı,Leo'yu,Baros'u falan hep beraber gören var mı?Yada adam gibi her maç aynı kadroyla çıkan oturmuş bir takım?Eğer bunları gördüyseniz takımı eleştirin derim.

Ohoo kafa koparmalar erken baslamis.Hayirdir yahu.Iyiki Sivas gibi farkli bir skorla yenilmedik.Kim bilir neler derdi bu kendine hakim,akli selim taraftar:confused:

Bugun ku mac bence digerlerine gore tek farkla oynandi bizim adimiza.O da bence biraz disiplin sorunu yasamamiz.Ozellikle ilk yarida sag tarafimizda kim orta saha kim bek belli degildi.

Ben boyle bir sonuctan uzgun degilim sonucta kayip degil benim icin yada Galatasaray icin.Aksine Galatasaray bir kac deger kazandi bu turnova ve kamp doneminde.Guzel gelismeler oldu.Ama tabi kotu diye damgayi basip sallamak kolay.

P.S;Rijkaard in bugunku golden sonra yan toplarin bizim Turk takimlarinda herhangi bir anlam ifade etmedigini anlamistir.Eminim uzerine gidecektir.Iste zaten hazirlik macida bunlari gormek icin kullanilir.

Armanın peşindeyiz, Kupa peşindeyiz olmuş sanırım.

Bende berbat bir maç çıkardığımızı iki kere belirttim ancak bazı arkadaşlar suyunu çıkardı olayın.

En nihayetinde hazırlık maçı bu.

Eksikleri görelim diye yapılıyor.Eleştirelim derkem suyu çıkmasın olayın.

İlk defa bir maçta yenildiğimize sevindim...

Çünkü bu yenilgi bizim taraftarın hiçbirşeryi hak etmediğini net bir şekilde görmemi sağladı.

Yazık. Çok yazık.

Takım hakkında yorum yapmak için daha erken ama Aydın'ın hali hiç ümit verici değil.Yıllardır pas atmayı öğrenemedi ve öğrenemeyecek galiba.Ben yavaş yavaş umudumu kesmeye başladım Aydın'dan.Ne futbol zekası, ne pas yeteneği, ne de teknik var Aydın'da; Aydın'da olan tek şey sürat.

Yapma allah aşkına, bugün takımın en iyilerinden biriydi Aydın, bence 25 kişilik kadroda kalması çok olası.

oynamazda rijkaard barcelonadayken ronaldinho deco messi neydi ?? oyun kurucu olarak oynuyodular

Lincoln şu sisteme cuk diye otururdu bence.! Ama kendi kaybetti!

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | 21:00 |

geçmiş olsun arkadaşlar. :(

maça gelince;

alparslan'ın performansı iyiydi biraz topla fazla oynadı onu azaltsa daha iyi olur belki.

uğur uçar gittikçe iyiye gidiyor, hemen eski formunu beklememek lazım ama yavaş yavaş form tutuyor.

barış bugün diğer maçlara oranla iyiydi. olumlu oynadı, olumsuz bir hareketini görmedim.

gökhan zan için biraz daha ümitlendim. biraz fazla faul yaptı ama sakatlanmazsa faydalı olacaktır takıma. servet'ten daha etkiliydi bugün.

baros ve arda gibi as oyuncular etkisizdi, hazır değiller daha tam olarak.

m.sarp tutuk bir görüntü çiziyor. maldonado gibi yan ve geri pas atıyor sürekli. biraz daha cesaretli oynasa bundan daha kötü olmayacağına eminim.

m.güven ne iyi ne kötü. çok süre almadı o yüzden değerlendirmek zor. beklentilerin üstünde bir görüntü çizdi kısa sürede bana göre.

emre çolak yine ilk yarıda dökülen takımın ayakta kalanlarındandı. fiziğini geliştirirse ilerleyen yıllarda vazgeçilmez bir oyuncu olacağndan eminim.

sabri bildiğimiz sabri. sağ bekte oynadığı zaman sağ taraf otoban gibi oluyor rakip takım için. rijkaard bunu görmüş olacak ki serkan'la yerlerini değiştirdi.

orkun bence aykut'tan önceki tercih olmalı her zaman.

serdar, erhan gibi oyuncular biraz kayboldu rakip defansta. tam olarak insiyatif gösteremiyorlar henüz.

serkan da yanen öyle, çok etkili değildi. vasat bir görüntü çizdi. ama sabri'den önceki adayımdır yine de sağ bek için.

emre aşık bildiğimiz emre aşık.

hakan balta çok süre almadı, değerlendirmek zor olur ama istikrar ve güven abidesi her zaman.

volkan da aynen az süre aldı. ama bu takım için bir gömlek küçük diye düşünüyorum. biletinini kesilmesi gereken bir oyuncu.

yaser yine çok etkili ve istekliydi. bu takımda kendisine yer bulacaktır kesinlikle.

aydın da daha umut vericiydi geçen sezona göre, ben umutluyum.

unuttuğum bir futbolcu var mı bilmiyorum ama maçtan izlenimlerim böyle.

Fena degildi, belli'ki sonuçu umarsamadik.

Artilar: Arda, Emre Colak, Alparslan, Ugur Ucar

Uyuz oldugum: Eurosport'un Hollandali spikeri (Frank Kramer).

Galatasaray hakkinda maç boyunca hiç bir güzel laf söylemedi.

Neyse, bize stoper lazim. Yoksa Servet - Zan bizi yakacaklar :rolleyes:

Ayrica, Burak Kaplan (Leverkusen) bugün profesyonel olmus. Türkiye U16 için 4 maçi var. Umarim kapariz, ben beyendim.

Geri
Üst Alt