Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | 21:00 |
geçmiş olsun arkadaşlar.
maça gelince;
alparslan'ın performansı iyiydi biraz topla fazla oynadı onu azaltsa daha iyi olur belki.
uğur uçar gittikçe iyiye gidiyor, hemen eski formunu beklememek lazım ama yavaş yavaş form tutuyor.
barış bugün diğer maçlara oranla iyiydi. olumlu oynadı, olumsuz bir hareketini görmedim.
gökhan zan için biraz daha ümitlendim. biraz fazla faul yaptı ama sakatlanmazsa faydalı olacaktır takıma. servet'ten daha etkiliydi bugün.
baros ve
arda gibi as oyuncular etkisizdi, hazır değiller daha tam olarak.
m.sarp tutuk bir görüntü çiziyor. maldonado gibi yan ve geri pas atıyor sürekli. biraz daha cesaretli oynasa bundan daha kötü olmayacağına eminim.
m.güven ne iyi ne kötü. çok süre almadı o yüzden değerlendirmek zor. beklentilerin üstünde bir görüntü çizdi kısa sürede bana göre.
emre çolak yine ilk yarıda dökülen takımın ayakta kalanlarındandı. fiziğini geliştirirse ilerleyen yıllarda vazgeçilmez bir oyuncu olacağndan eminim.
sabri bildiğimiz sabri. sağ bekte oynadığı zaman sağ taraf otoban gibi oluyor rakip takım için. rijkaard bunu görmüş olacak ki serkan'la yerlerini değiştirdi.
orkun bence
aykut'tan önceki tercih olmalı her zaman.
serdar,
erhan gibi oyuncular biraz kayboldu rakip defansta. tam olarak insiyatif gösteremiyorlar henüz.
serkan da yanen öyle, çok etkili değildi. vasat bir görüntü çizdi. ama sabri'den önceki adayımdır yine de sağ bek için.
emre aşık bildiğimiz emre aşık.
hakan balta çok süre almadı, değerlendirmek zor olur ama istikrar ve güven abidesi her zaman.
volkan da aynen az süre aldı. ama bu takım için bir gömlek küçük diye düşünüyorum. biletinini kesilmesi gereken bir oyuncu.
yaser yine çok etkili ve istekliydi. bu takımda kendisine yer bulacaktır kesinlikle.
aydın da daha umut vericiydi geçen sezona göre, ben umutluyum.
unuttuğum bir futbolcu var mı bilmiyorum ama maçtan izlenimlerim böyle.