Zayton Cup 09 | Galatasaray 0-1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz

Aydın'dan bu gidişle hiçbirşey olmaz.Çok dengesiz guiza gibi boş boş koşuyor anca.!

Dostum sen Hıncal Uluç a mı özeniyorsun yoksa bazı eski Galatasaraylı futbolcular gibi tarafsız yorum yapayım derken işin suyunu mu çıkarıyorsun.

Maaşallah felaket tellalısın hiçbir olumlu yorumun yok..Ne istiyorsun yani takımı beğenmezsin futbolcuyu beğenmezsin..Ona laf buna laf..

Amacın üzüm yemekse otur maçı izle yok bağcıyı dövmekse git daha fazla suyunu çıkarmadan

kac tane sans verdik aydina ... hic bir gelisme yok 2 yildir

Birşeyler değişti görmüyor musun?Sistem,Hoca.Yeni bir oluşum içindeyiz.Ben bunun için bile Mehmet G,Sabri'ye şans veririm.Geçen yılı kafandan sil.

beyler, bu sistem oturacak rüyasıyla kendinizi avutuyorsunuz. doğru adamları transfer etmeden imkansız oturmaz bu sistem. 2 orta saha transferi şart. işe yaramayan ve para eden(Barış, Lincoln, ...) adamları satıp, sisteme uygun 2 adamı getirsinler ortaya.

Bunların hepsi yavaş yavaş olacak.

Orta sahaya 2 tane iyi biri alırsın. Bu iki oyuncunun birbirine alışmasını beklersin. Bu iki oyuncunun arkadaşlarına ve takıma alışmasını beklersin.

Elbette orta sahaya takviye lazım ama hem taktik açıdan hem de finansal açıdan olabilmesi çok zor.

Bence bu yıl alınacak 1 oyuncu yeterlidir. Seneye de diğeri alınır veya Emre Çolak yeterli seviyeye gelir.

Bunların hepsi zamanla olacak birşey.

Sistemin sorunsuz çalışması içinde zaman gerekiyor.

Takımın iyi oyuncular ile dolu olması içinde zaman gerekiyor.

Aydın , Erhan , Emre , Serdar bunlar kiralık olarak verilsin , seneye görürüz hepsi bomba gibi olur.!

beyler, bu sistem oturacak rüyasıyla kendinizi avutuyorsunuz. doğru adamları transfer etmeden imkansız oturmaz bu sistem. 2 orta saha transferi şart. işe yaramayan ve para eden(Barış, Lincoln, ...) adamları satıp, sisteme uygun 2 adamı getirsinler ortaya.

Bu maçlar bunun içindi. Özellikle Tobol maçı sonrasında bazı şeyler daha net ortaya çıkar. Ben hala bizimkilerin bekleyiş içinde olduklarına ve takviye yapacaklarına inanıyorum. Bir de malum bu maçlar kim oynabilir, kim oynayamaz maçlarıydı. Zor bir seçenek vardı Rijkaard ve ekibi için. Ama şimdiden Emre Çolak'ın bir kazanç olarak A takıma ekleneceğini görmek güzel olacak. 25 kişilik kadro belirlendikten sonra ideal kadro ile artık bu sistemin üzerinde durmanın ve bir iki sağlıklı takviye ile sabretmenin zamanı başlayacaktır. Ama ideal kadro ile belli bir süre oynayabilirksek tek bir takviye bile yeterli olabilir diye düşünüyorum.

Ona bakarsan bugün kimsenin yaptığı birşey tehlikeli olmadı. O zaman bütün takımı yollayalım. Adam en azından çabaladı, teknik var, hız var, eskiden hırs yoktu, bugün o da vardı, fiziğini de biraz geliştirirse iyi bir kanat oyuncusu olur.

Aydin icin yorumlarim sadece bugunku mac icin degil. 1-2 oyuncu haric bugun kimse iyi degildi ama aydin iyiler arasinda demek dogru olmaz bence

Rijkaard da yollanır bu kafayla gidersek. 4-3-3'ün kilit mevkileri orta üçlünün öndeki iki mevkisi. oraya doğru düzgün adamları koymazsan mümkün değil iyi futbol oynayamazsın. Rijkaard restini çeksin, 2 orta saha transfer ettirsin. diğer işe yaramazları da yollatsın. yoksa o da yolcudur yakında.

Öyle üç beş maç değil minumum 6 ay beklemek durumundayız. Çünkü Türk oyuncusunu bu sisteme hazırlamak fizyolojik olarak bile nerden baksanız 3 ay alır. Evet gönül isterki sihirli değnek değsin ve yarın biz Barcelona gibi paslaşalım, pozisyon üretelim.Ancak zaman zaman ihtiyacımız var. Biz bunları görerek yemin ettik.Gerekirse bir yıl herşeye rağmen sabır.Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın dedik.Çünkü biliyoruz ki Türkiye Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir futbol oynayacağız.Bunu istiyoruz.Bunu diliyoruz.

Scorpions' ın şarkıda söylediği gibi;

"Time...It needs time..."

Boşuna dil dökmeye gerek yok Mustafa bey.

Anlayabilecek sakinlik şu an üyelerimizde bulunmuyor.O açıdan sadece seyirci konumunda olun bence. :)

Dostum sen Hıncal Uluç a mı özeniyorsun yoksa bazı eski Galatasaraylı futbolcular gibi tarafsız yorum yapayım derken işin suyunu mu çıkarıyorsun.

Maaşallah felaket tellalısın hiçbir olumlu yorumun yok..Ne istiyorsun yani takımı beğenmezsin futbolcuyu beğenmezsin..Ona laf buna laf..

Amacın üzüm yemekse otur maçı izle yok bağcıyı dövmekse git daha fazla suyunu çıkarmadan

Yorum yok. :cool:

Tadi yok burasinin bana müsade..bi Hazirlik maci yüzünden Futbolculara Tecavüz etmediginiz kaldi...

iyi geceler...

Birşeyler değişti görmüyor musun?Sistem,Hoca.Yeni bir oluşum içindeyiz.Ben bunun için bile Mehmet G,Sabri'ye şans veririm.Geçen yılı kafandan sil.

aydin icin dediklerimi unutma ... cunku görursun bu senede birsey olmaz aydindan

4-3-3 yeni sisteme alismaya calisiyoruz henuz. Ek olarak bu sistemde henuz as kadromuzla mac yapmis degiliz. Bu kamp donemi genc oyunculari denemek idi. Ki ben genc oyunculari kazandigimiza inaniyorum.

Ugur geldi, aslanlar gibi mucadelesini verdi. Talihsiz sakatligin ardindan yeniden sag bek mevkisini kapti.

Alparslan sol bekte cok iyi oynadi. Hakan Balta gibi bir oyuncumuz olmasa idi, Alparslan garanti oynardi.

Aydin kendini buldu. Iyi bindirmeler yapti, kadroya dahil olacak idir. Keita'nin alternatiflerinden biri olacaktir.

Henuz 18 yasinda olan, Emre Colak Leverkusen'a karsi cok iyi bir oyun cikarti.

Serdar Eylik'in diger gencler gibi zamana ihtiyaci var.

Simdi ben 1-0 yenildigimizemi bakiyim, yoksa Galatasaray'in gelecegi olan yukaridaki saydigim isimlerin iyi performanslarina mi ? Iyi bir kadro olusturacagiz. Her mevkide alternatifleri olan bir kadro.

Yaser Yildiz'i unutum. Gecen sene gitmesi istenilen Yaser, bu kamp doneminde hirsi ile on plana cikti. Bu sene Rijkaard'li kadroda, bende varim mesaji verdi.

Bu arada ben Emre Gungor,Emre Asik ikilisini, Gokhan Zan,Servet Cetin ikilsinden daha iyi buldum. Daha cok guven verdiler Emre ikilisi. Emre Asik ise, bu yasina ragmen cok begeniyorum. Emre Gungor de iyi idi.

Kisaca iyi bir kamp donemi gecirdik,

haftaya oynayacagimiz Tobol macinda,

Galatasaray'a yurekten basarilar diliyorum.

Bu foruma attığım ilk mesaj,herkese merhaba şimdiden.

Maçın ilk 20 dakikalık dilimini tek seyredebildim,izlediğim kadarıyla bu takımın bu sisteme alışması için baya bir süreye ve transfere ihtiyacı var.

Umarım rijkaard ve ekibi bunların üstesinden gelebilir.

Aynen Ibrahim.

Herkese iyi geceler, her hangi birinizi kirdiysam özür dilerim.

Bu foruma attığım ilk mesaj,herkese merhaba şimdiden.

Maçın ilk 20 dakikalık dilimini tek seyredebildim,izlediğim kadarıyla bu takımın bu sisteme alışması için baya bir süreye ve transfere ihtiyacı var.

Umarım rijkaard ve ekibi bunların üstesinden gelebilir.

Öncelikle hoşgeldiniz Ahmet bey, umarım daimi olursunuz aramızda.

Ancak pek uygun bir konuya, uygun zamanda ilk mesaj olmadı sanırım bu. :)

+1905

Bazıları bugün hıncal oldu bazıları küçük hakan

Insanlarin görüslerine saygi duyalim. Modlar'da artik uyari yapsin.

Geri
Üst Alt