Zayton Cup 09 | Galatasaray 0-1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz

Nonda ile Baros'u nasıl kıyaslarsın renktaş :eek: gerçekten şok oldum ya bu konuştuğumuz geçen seneki Nonda ve Baros değil mi ?

İnanamıyorum yemin ediyorum inanamıyorum Nonda hiç kılını bile kıpırdatmadı renktaş geçen sene ayrıca Nonda inanılmaz yavaş tamam Nondada kötü futbolcu değil ama Barosla kıyaslamak gerçekten çok büyük hakaret olur Gol Kralına

sizin bu Nondayla ne alıp veremediginiz var anlamıyorum agır agır diyip duruyorsunuz Sevillalı Kanaoutede agır bir futbolcu Kanaoute gelse agır diye istemiycekmisin adamı?

Rijkaard istifa!!11 Bir LEverkusen'i yenemedik ..Serdar döküldü, hemen paf takıma tekrar yollansın ..Hiç yol katedemedik. Şimdiden böle oynuyorsak, gerçekte kimbilir ne kadar kötü oynıcaz!!!

Yenilmek güzeldir.

Hatalarını daha kolay görürsün. Daha sabırlı olursun. Daha iştahlı olursun.

Görün bu takım Tobol deplasmanında öyle oynayacak ki herkes transfere gerek yok, takım harika diyecek. Bunu demeleri bile anlış olmasına rağmen diyecekler.

Yenilmenin en güzel olduğu dönemdeyken boşuna kendimizi ve taraftarı üzmeyelim.

Nonda ile Baros'u nasıl kıyaslarsın renktaş :eek: gerçekten şok oldum ya bu konuştuğumuz geçen seneki Nonda ve Baros değil mi ?

İnanamıyorum yemin ediyorum inanamıyorum Nonda hiç kılını bile kıpırdatmadı renktaş geçen sene ayrıca Nonda inanılmaz yavaş tamam Nondada kötü futbolcu değil ama Barosla kıyaslamak gerçekten çok büyük hakaret olur Gol Kralına

İkiside bizim oyuncumuz degilmi renktaş,kıyaslasak ne olurki ikisininde eksik ve artı yönleri var birbirlerine karşı.

Nonda bu sene çok ağır kaldı bunun nedeni yaşımıydı yoksa başka birşeymi bilemiyorum ama nondadaki bitiricilik bana göre baroştan daha iyi.

Baroş ise tecrübeli,hızlı,dripling yapabiliyor vs...

İlk yarı boyunca Servet ile Gökhan kendi arasında paslaşıp durdu da orta sahadan bir Allah'ın kulu geriye gelip şu topu alıp ileriye taşıyım demedi özellikle de Mustafa Sarp, inanamadım..

sizin bu Nondayla ne alıp veremediginiz var anlamıyorum agır agır diyip duruyorsunuz Sevillalı Kanaoutede agır bir futbolcu Kanaoute gelse agır diye istemiycekmisin adamı?

Renktaş Kanoute ile Nonda arasında inan bana belirgin bir fark var,geçen sene Nonda'yı izledik hepimiz özellikle oynadığı bazı maçlarda resmen yürümüştü

Benim Nonda ile bir alıp veremediğim yok bizim oyuncumuz bizim formamızı giyiyor başımın üstünde yeri var ama Baros ile kıyaslamanı anlayamıyorum ayrıca Nonda gerçekten ağır bir oyuncu yani şimdi hızlı mı diyelim adama renktaş söyle lütfen..

Ben Barosu çok seviyorum Baros çok iyi bir futbolcu ama Baros tek forvette Lincoln gibi bir hazırlayıcı çift forvette Nonda gibi bir partneri olmadıktan sonra "0" ben onu anlatmaya çalışıyorum

ibrahimoviç bile tek başına bişey yapamıyo amaa... Kriterleri tek başına değerlendiremezsiin!...

Ilk yari

Galatasaray

Orkun Uşak, Serkan Kurtuluş, Gökhan Zan, Servet Çetin, Alparslan Erdem, Sabri Sarıoğlu, Mustafa Sarp, Emre Çolak, Serdar Eylik, Arda Turan, Erhan Şentürk

Ikinci yari girenler

Aykut

Ugur Ucar

Emre Asik

Emre Gungör

Hakan Balta

Yaser

Baris

Aydin

Baros

Volkan

Mehmet Güven

Mümkünse Leverkusen gibi hızlı forvetleri olan takımlara karşı G.Zan ve Servet bir Arada oynamasın.leverkusenin hızlı forvetleri tren gibi geçti gitti defanstan.:mad: eğer bu yıl stoper mevkiinde servet çetin ve gökhan zan ikilisi oynarsa bir türlü topla çıkamayacagız, topu linderoth'a dahi aktaramayacagız ve bu ikilinin oldukça ağır olmasından dolayı çok gol yiyecek ve zor günler yaşayacagız. hele ki defansın arkasını devamlı unutan ve devamlı top kaçıran gökhan zan kişisini düşündükçe neler olabileceğini hayal bile edemiyorum?

İlk yarı boyunca Servet ile Gökhan kendi arasında paslaşıp durdu da orta sahadan bir Allah'ın kulu geriye gelip şu topu alıp ileriye taşıyım demedi özellikle de Mustafa Sarp, inanamadım..

Bu zaten m sarp tan kaynaklaniyo.. Tobol a karsi orta saha da ayhan , baris ve emre çolak olacaktir sanirim.. Yada onlardan birinin yerine tobi..

kadro söyle olur :

------------------Leo Franco------------

Ugur-----G.Zan(Emre G.)-----Servet--Hakan Balta

-----------------Ayhan Akman--------

--------Baris Ö.-------------Emre Ç.--------------

--------Kewell--------------Arda------------

-------------------Baros----------

Ben Barosu çok seviyorum Baros çok iyi bir futbolcu ama Baros tek forvette Lincoln gibi bir hazırlayıcı çift forvette Nonda gibi bir partneri olmadıktan sonra "0" ben onu anlatmaya çalışıyorum
3 forvet ile oynuyoruz bu 1..Ortasahamızda as oyuncularımız yoktu bu 2..Kewell,keita ve Arda gibi yıldızlarımız oynamadı ve yönetim ortasahaya 2 yönlü transfer yapacaktır buda 3..

Arda'nın kaptanlık ve 10 numaranın getirdiği heyecan ile bugün iyi oynayamadığı için onuda saydım.

Macta saadece ama saadece 3 Oyuncuyu begendim...

Baris Özbek...

Ugur Ucar...

Emre Colak....

gerisi hepsi bos...

gidecekler büyük ihtimalle..(25 Kisilik Kadroya giremezler)

Erhan Sentürk..

Aydin Yilmaz (kesinlikle artik gitmeli)

Volkan Yaman

Serdar..

bunlara kesin gözüyle bakiyorum

Serkan Kurtulus..

Alparslan'i da begendim ben.

Barca paslaşmasının p'si yok. Aynı tas aynı hamam.. Gene toplar stoperden kanatlara gidip ardından kayboluyor..Uyum sürecini az hasarla atlatırız umarım..

Bu zaten m sarp tan kaynaklaniyo.. Tobol a karsi orta saha da ayhan , baris ve emre çolak olacaktir sanirim.. Yada onlardan birinin yerine tobi..

kadro söyle olur :

------------------Leo Franco------------

Ugur-----G.Zan(Emre G.)-----Servet--Hakan Balta

-----------------Ayhan Akman--------

--------Baris Ö.-------------Emre Ç.--------------

--------Kewell--------------Arda------------

-------------------Baros----------

hocam daha Emre Çolak As takım oyuncusu degil.Gökhan Zan ve Servet bir arada oynamaması gereken oyuncular! leverkusen forvetleri tren gibi geçtiler... M.topal sakatlanınca başka önliberomuz bile yok Herkez tobi iyi olacak diyor ama daha yüzünü bile göremedik. Avrupa'da başarı istiyorsak OrtaSaha ve Defans a Transfer ŞART!!!!

Rijkaard istifa diyenleri anlayamıyorum.. Adam Barcelona'nın bu günlere gelmesindeki en büyük faktör... Dünyanın en iyi teknik adamlarından biri... Biz sabır göstermezsek dünya çapında bir hocayı da kaybedeceğiz.... Rijkaard ilk senesinde Barcelona'nın aldığı sonuçlar ortada.. Fakat sabrın sonu selamet oldu günümüzdeki Barcelona da buna örnek... Şimdiden böyle yaparsak bize yazıklar olsun...

Evet en az 2 transfer lazım bu takıma öyle gözüküyor 1 orta sahaya 1'de stoper mevkine tabi bunun yanında taraftar sabrıda lazım

Mustafa Sarp bekledigimi veremedi. Hep geri oynuyo. Deli etti beni ya :)

Arda bence 3lü forvetin solunda ya da sağında oynayabilecek bir oyuncu değil oynasa da tam etkili olamaz 3 lü orta sahanın solunda oynasa belki bir İniesta olamaz ama onun kadar fiziğini geliştirse İniesta'nın performansının %85 ini 90 ını gösterir.

4-3-3 Sisteminin kilit noktası iyi bir orta saha blogudur.Bu isimlerden 1 i sırf rakibi bozan markaj özelliği kuvvetli defansın öne çıktığı anlarda rahat nefes aldıracak karekterde olmalı bu açıdan bir sorunumuz yok bu görevi Mehmet Topal rahatlıkla yapar.Diğer biri defansı yine iyi ama mümkünse biraz daha ofansif özelleikleride olan yani tekniği daha iyi bilekleri dah yumusak tarz da olmalıdır.Ki bu alternatif de kadromuzda Ayhan dısında yapabilecek bir oyuncu yok.Baris ancak Mehmet Topal'ın yedeği olur.Son orta saha oyuncusu ise defasnif özelliği yine olmakla birlikte(tabi ki ilk 2 elemana göre daha az),oyunu okuyabilen,pas alısverisini yönetebilcek tekniği kuvvetli,çevik,daha hızlı,yaratıcı zekası olan(Fabregas,Gerrard,Xavi,İniesta) tarzı oyucular olmalı.Ki bu tarz oyuncuları kadomuza katamayacağımıza göre bunların bir sınıf altı olan(Emana,Biglia,Hamit) tarzım oyuncular mutlaka alınmak zorunda yoksa bu takımın 4-3-3 ün temel felsefesine uyması mümkün değil.Baska bir sorunda nonda'nın ağırlığını düsünürsek Baros dısında hiç bir eli yüzü düzgün forvet oyuncumuzun olmayısı.Keita var dersek Lyon da o mevkide oynadığında dökülüyordu.Hızlı adamı sen kapatırsan ceza sahasına adam durmaz.Kısaca Çok iyi oyun kurabilen bir defansa(Coloccini gibi)iiyi bir orta saha oyuncusuna(Hamit veya Emana),ve iyi bir yedek santrafora ihtiyacımız var(Mesela bugün izlediğimiz Eren bizde olsa çok is yapardı).Ama gelse bize bu sene herkes burun kıvırırdı.

Renktaş Kanoute ile Nonda arasında inan bana belirgin bir fark var,geçen sene Nonda'yı izledik hepimiz özellikle oynadığı bazı maçlarda resmen yürümüştü

Benim Nonda ile bir alıp veremediğim yok bizim oyuncumuz bizim formamızı giyiyor başımın üstünde yeri var ama Baros ile kıyaslamanı anlayamıyorum ayrıca Nonda gerçekten ağır bir oyuncu yani şimdi hızlı mı diyelim adama renktaş söyle lütfen..

Nonda geçen sezon ciddi bir sakatlık geçirmişti ve doktor çok koşarsan bagların kopabilir demiş Nondaya Nondanın açıklamasına göre renkdaş sen Galatasaray Monaco maçını izledin mi? izlediysen Nondanın nasıl Popescuyu ve Caponeyi peşine taktıgını görürsün hadi daha erkene gidelim ilk geldigi yılı hatırla kim Nonda için yürüyücek hali yok,dedem gibi tarzı şeyler kullandı evet Nonda agır bir futbolcudur ama okadarda abarıldıgı gibi degildir Nondanın gecen sene bukadar agır görünmesinin nedeni sakatlıgıdır

Polyannaları okuyorum şaşırıyorum.Teknik direktörümüze güvenelim,onun elinde şu futbolcu şöyle oynar,bir sistem otursun görürsünüz,sistem otursun küme düşmeye bile razıyım,kayıtsız şartsız destek falan filan.Yapmayın beyler bu takım Galatasaray,Türkiyenin avrupaya açılan kapısı.Galatasaray Galatasaray gibi oynamak zorunda.Şahıslar değil takım önemli.Morinho bile gelse başarısız olursa eleştirilecek,Drogba bile,messi bile gelse başarısız olursa eleştirilecektir,sistem değil başarı önemlidir Galatasaray için şahıslar değil başarı önemlidir,hiçbir sistemin oturması Galatasarayın başarısız olamasıyla eş değerde değildir ve unutmayınki teknik direktörümüz değil futbolcularımız çıkıp oynayacaklar ve eldeki malzemeden takım oluşacaktır.Galatasaraya gelmiş bir oyuncuyada topa nasıl vurulur nasıl koşulur nerde durulur öğretilmez yani teknik direktörden bunları beklemeyin.Söyleyeceklerimin özeti:Elde bu kalitede futbolcu varsa bu kalitede oyun ortaya çıkar daha fazlasını beklemeyin.

Geri
Üst Alt