Zayton Cup 09 | Galatasaray 0-1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz

Polyannaları okuyorum şaşırıyorum.Teknik direktörümüze güvenelim,onun elinde şu futbolcu şöyle oynar,bir sistem otursun görürsünüz,sistem otursun küme düşmeye bile razıyım,kayıtsız şartsız destek falan filan.Yapmayın beyler bu takım Galatasaray,Türkiyenin avrupaya açılan kapısı.Galatasaray Galatasaray gibi oynamak zorunda.Şahıslar değil takım önemli.Morinho bile gelse başarısız olursa eleştirilecek,Drogba bile,messi bile gelse başarısız olursa eleştirilecektir,sistem değil başarı önemlidir Galatasaray için şahıslar değil başarı önemlidir,hiçbir sistemin oturması Galatasarayın başarısız olamasıyla eş değerde değildir ve unutmayınki teknik direktörümüz değil futbolcularımız çıkıp oynayacaklar ve eldeki malzemeden takım oluşacaktır.Galatasaraya gelmiş bir oyuncuyada topa nasıl vurulur nasıl koşulur nerde durulur öğretilmez yani teknik direktörden bunları beklemeyin.Söyleyeceklerimin özeti:Elde bu kalitede futbolcu varsa bu kalitede oyun ortaya çıkar daha fazlasını beklemeyin.

Kardeşim tamamda hazırlık maçı bu yav bence hazırlık maçındada hoca eleştirilmez sonuçta adam deniyor nerede eksik var onu araştırıyor 5 gün sonra Tobol maçı var diyeceksin ama bu Rijkaardın suçu değil geçen seneki oyuncularımızın suçu adam gibi derslerine çalışıp 5.ci olmasalarmış ;)

Polyannaları okuyorum şaşırıyorum.Teknik direktörümüze güvenelim,onun elinde şu futbolcu şöyle oynar,bir sistem otursun görürsünüz,sistem otursun küme düşmeye bile razıyım,kayıtsız şartsız destek falan filan.Yapmayın beyler bu takım Galatasaray,Türkiyenin avrupaya açılan kapısı.Galatasaray Galatasaray gibi oynamak zorunda.Şahıslar değil takım önemli.Morinho bile gelse başarısız olursa eleştirilecek,Drogba bile,messi bile gelse başarısız olursa eleştirilecektir,sistem değil başarı önemlidir Galatasaray için şahıslar değil başarı önemlidir,hiçbir sistemin oturması Galatasarayın başarısız olamasıyla eş değerde değildir ve unutmayınki teknik direktörümüz değil futbolcularımız çıkıp oynayacaklar ve eldeki malzemeden takım oluşacaktır.Galatasaraya gelmiş bir oyuncuyada topa nasıl vurulur nasıl koşulur nerde durulur öğretilmez yani teknik direktörden bunları beklemeyin.Söyleyeceklerimin özeti:Elde bu kalitede futbolcu varsa bu kalitede oyun ortaya çıkar daha fazlasını beklemeyin.

İlk antrenman :22.06.2009

Bu gün :12.07.2009

aradan 20 gün geçmiş yaptığın yoruma bak

:ka19:

Bir de 2 transfer hakikaten lazım, yenildiğimiz için söylemiyorum önceden de söylüyordum iki yönü oynayan bir ortasaha(mümkünse sol ayaklı) bir de Uğur sakatlandığında sağ bek oynayabilecek topu oyuna iyi sokabilecek bir stoper.

inanamıyorum.birisi rijkaard istifa demiş.4.hazırlık maçından sonra. helal olsun sizin gibi taraftara.orta saha neredeyse yedeklerden oluşuyordu.forvetlerin3 tanesinin 2 tanesi yedekti.belki detakımda kalmayacaklar.ama biz rijkaard istifa diyoruz.barcelona bile sabretti bu adama.biz niye sabredemiyoruz.nerede kaldı sabır yeminleri. sizin mantığa göre 2 haftada bir T.D. Değiştirelim siz karşılarsınız tazmınatını.yazık .

Rijkaard istifa diyenleri anlayamıyorum.. Adam Barcelona'nın bu günlere gelmesindeki en büyük faktör... Dünyanın en iyi teknik adamlarından biri... Biz sabır göstermezsek dünya çapında bir hocayı da kaybedeceğiz.... Rijkaard ilk senesinde Barcelona'nın aldığı sonuçlar ortada.. Fakat sabrın sonu selamet oldu günümüzdeki Barcelona da buna örnek... Şimdiden böyle yaparsak bize yazıklar olsun...
Onlar şaka yapıyor..Daha 4.hazırlık maçında dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birine istifa diyebilecek bir insan olabilirmi.

hocam daha Emre Çolak As takım oyuncusu degil.Gökhan Zan ve Servet bir arada oynamaması gereken oyuncular! leverkusen forvetleri tren gibi geçtiler... M.topal sakatlanınca başka önliberomuz bile yok Herkez tobi iyi olacak diyor ama daha yüzünü bile göremedik. Avrupa'da başarı istiyorsak OrtaSaha ve Defans a Transfer ŞART!!!!

Sadece Emre Çolak konusunda katılmıyorum,bence bugün yine en iyi adamımızdı.

En güzeli sözleşmeye F.R. istifa ederse yada GS kovarsa taraflar birbirlerine 60-70m euro tazminat ödemekle yükümlüdür diye madde koymak.Hem medyadan hemde bilinçsiz taraftardan kurtulmuş oluruz :)

Valla okadar kötü oynadik ki, hic beklemezdim gercekten.

Sadece ve sadece defansta dolasan top, sag kanatin ölmus hali, ne yapicagini sasiran Arda, geri pas atmak icin futbolcu olmus Sarp vs vs... offf moralim cok bozuk.

2 pas üst üste yapamadik harbiden.

Bugun maci izliyorum ve transfere gerek yok desekte yabanci stoper, oyunu iki yönlü oynayabilen yabanci orta saha lazim bu takima, yoksa cok zorlaniriz. Transfersiz bu sistemin oturmasi cok uzun sürecek gibi geliyor...

Bu defansla bizim isimiz zor abi. 2 ayni tip stoper Gökhan ve Servet. 35 yasina gelmis saatli bomba Emre asik ve 2 sezon önce güzel bir performans sergileyen ve su an o performanstan cok uzakta olan 2 de 1 sakatlanan Emre gungor.

Bu stoperlerden Servet haric Galatasarayin ilk 11 de oynayacak kapasiteye sahip olan yok bana sorarsaniz. Hele 4-3-3 sistemde servet-gokhan 2 ile cok zorlaniriz.Keske adam gibi topu oyuna sokabilen, hizli ve uzun olmayan yabanci bir stoper alsak ya.

Orta sahaya Ayhan ve Linderoth ikiside oynamali, yoksa Sarp ve Baris ile biz maclari pozisyonsuz bitiririz.

Inanilir gibi degil yahu, mac kendi yari sahamizda al gülüm ver gülüm yaparken bitti yaa.

Rijkaard ve Neesken bile sasirmis bakiyorlardi sanki, insAllah bu mac herkese ders olur.

Son olarak:

ne forvet transferi istiyorum nede (belki cok lazim olan) orta saha 2 yönlü oynayabilen yabanci bir orta saha transferi (zorda olsa Ayhana ve Linderotha güvenmeye calisiyorum)

Tek istegim:

Lütfen adam gibi bir stoper alsinlar. Biz gecen sezon defans yuzunden hem UEFA yi kaybettik hem Superligi. Gol mu bulamiyorduk gecen sene?

Hayir! Bizde defans yoktu defans!

Güngöre, Emreye ve Gökhana güvenip sezonu acmaktan buyuk hata olamaz!!!!!!!!!!

Serdar Eyilik,Özgürcan,Emre Çolak bu sene 25 kişilik kadroya girer onun dışında...

Gitmesi gereken oyuncular:

Aykut yada Orkun !

- Leo franconun gelmesi nedeniyle 3 kaleciye ihtiyacımız kalmadı...

Volkan Yaman!

- 2 senedir bekleneni veremedi ve Alparslanın form tutması sebebiyle...

Lincoln!

- TSL standartının üstünde bir oyuncu ama canı istediginde oynaması sebebiyle...

Kiralık Yollanması gerekenler:

Aydın !

- geçen seneden beri futbolunun üstüne birşeyler koyamaması sebebiyle Kiralık gidip ilk 11 de oynamalı...

Mehmet Güven !

- beklenen katkıyı yapamadı ve Kiralık gidip tecrübe kazanmalı...

Erhan Sentürk !

- Kiralık gidip tecrübe kazanmalı...

Osuruktan bir mac yüzünden ilerisi icin neden bu kadar karamsar yorumlar yapiliyor anlayamadim. Leverkusen'in as takimina karsi nerdeyse paf takimla ciktik. Kadroyu 25'e indirmeden önce hoca bütün oyunculari görmek icin hepsini oynatti. 2 gün öncesine kadar genclerin hazirlik maclarindaki performanisi ve sistemi öve öve bitiremeyenler, 30 dakikada bir oyuncu degistirdigimiz bir mactan sonra transfer sart, hala top sisiriyoruz, defans dökülüyor tarzi yorumlara baslamis. Bu macta en cok güvendigimiz isim olan Arda bile döküldü, birakin defansi! Ne bu siddet ne bu celal yahu cidden ?!

rijkaard ne dedi maç sonu duyan var mı arkadaşlar?

Serdar Eyilik,Özgürcan,Emre Çolak bu sene 25 kişilik kadroya girer onun dışında...

Aykut yada Orkun !

Volkan Yaman!

Lincoln!

- TSL standartının üstünde bir oyuncu ama canı istediginde oynaması sebebiyle...

Aydın !

- geçen seneden beri futbolunun üstüne birşeyler koyamaması sebebiyle Kiralık gidip ilk 11 de oynamalı...

Mehmet Güven !

Erhan Sentürk !

Özgürcanin kadroya girmesi mumkun degil.

M.Sarp Arda S.Kurtuluş Sabri G.Zan Servet Volkan kötüydü.Zaten Arda G.Zan ve Servet dışında diğer oyuncuların Gs de oynaması intihar olur.Bence iyi bi tecrube oldu.İkinci devre daha diri oynadık.Aydın Barış ve Baros oyuna canlılık getırdı.Bu gidişle Barış Emre Çolak değişimez olacak gibi hadi hayırlısı

Ben bu maçı seyredipte defansa ve ortasahaya transfer şart diyenleri anlamıyorum .Sanki diğer mevkilerde döktürdükte defans ile ortasahadaki çift yönlü oynayacak adam eksikti.bu maçtan transfer sonucu çıkaracaksanız tüm mevkilere transfer yapılması sonucunu çıkartmanız lazım.

Emre colak ve Alparslan güzel oynadilar.

25 kisilik kadroda yerleri kesin gibi.

Volkan,Lincoln,Mehmet Güven,Mustafa Sarp,Erhan,Sabri bonservisi ile Aydın Yılmaz kiralık veya bonservisi ile gönderilmeli.Takımda tutulması gerekenler Yaser,Emre,Serkan,Alparslan,ve belki Serdar(oynayamayacaksa kiralık gitmeli ama bir tsl takımına),gitmeli Mehmet Aurelio,Hamit,Coloccini 3 lüsünden 2 si mutlaka alınabiliyorsa 3'ü birden alınmalı yoksa tarihimizin en kariyerli teknik direktörüne yazık olacak.Orta sahamız çok yumusak.

Aykut yada Orkun !

Volkan Yaman!

Lincoln!

Aydın !

Mehmet Güven !

Erhan Sentürk !

Aydin ve Mehmet'in kiralik gidip pisecek yaslari gecti. Ya oynarlar ya yollanirlar. Ki bölge itibariyle iyi bir Aydin'a ihtiyacimiz var, gerci ben pek ümütli degilim.

Valla okadar kötü oynadik ki, hic beklemezdim gercekten.

Sadece ve sadece defansta dolasan top, sag kanatin ölmus hali, ne yapicagini sasiran Arda, geri pas atmak icin futbolcu olmus Sarp vs vs... offf moralim cok bozuk.

2 pas üst üste yapamadik harbiden.

Bugun maci izliyorum ve transfere gerek yok desekte yabanci stoper, oyunu iki yönlü oynayabilen yabanci orta saha lazim bu takima, yoksa cok zorlaniriz. Transfersiz bu sistemin oturmasi cok uzun sürecek gibi geliyor...

Bu defansla bizim isimiz zor abi. 2 ayni tip stoper Gökhan ve Servet. 35 yasina gelmis saatli bomba Emre asik ve 2 sezon önce güzel bir performans sergileyen ve su an o performanstan cok uzakta olan 2 de 1 sakatlanan Emre gungor.

Bu stoperlerden Servet haric Galatasarayin ilk 11 de oynayacak kapasiteye sahip olan yok bana sorarsaniz. Hele 4-3-3 sistemde servet-gokhan 2 ile cok zorlaniriz.Keske adam gibi topu oyuna sokabilen, hizli ve uzun olmayan yabanci bir stoper alsak ya.

Orta sahaya Ayhan ve Linderoth ikiside oynamali, yoksa Sarp ve Baris ile biz maclari pozisyonsuz bitiririz.

Inanilir gibi degil yahu, mac kendi yari sahamizda al gülüm ver gülüm yaparken bitti yaa.

Rijkaard ve Neesken bile sasirmis bakiyorlardi sanki, insAllah bu mac herkese ders olur.

Son olarak:

ne forvet transferi istiyorum nede (belki cok lazim olan) orta saha 2 yönlü oynayabilen yabanci bir orta saha transferi (zorda olsa Ayhana ve Linderotha güvenmeye calisiyorum)

Tek istegim:

Lütfen adam gibi bir stoper alsinlar. Biz gecen sezon defans yuzunden hem UEFA yi kaybettik hem Superligi. Gol mu bulamiyorduk gecen sene?

Hayir! Bizde defans yoktu defans!

Güngöre, Emreye ve Gökhana güvenip sezonu acmaktan buyuk hata olamaz!!!!!!!!!!

öncelikle 1 maçla Rijkaardın istifasını isteyenler ya futboldan anlamayan insanlardır ya da Galatasaray'lı taraftarları kızdırmaya çalışan Prokavatörlerdir.Bunu Tartışmam bile...

Ama bütün hazırlık maçlarını izlemiş biri olarak defans transferi şart... ARkadaşın defans için dediklerinin hepsine katılıyorum fakat sürekli oyuncu degiştirildigi için tam anlamıyla takımı göremedik. Ama defans problemi apaçık görülüyor...

Zaten Rijkaard takımı oturtturamadı hala kararsız çünkü Keitasız ve iyi bir ortasahasız bu kadroyla 4-3-3 sistemi yaratmak şapkadan tavşan çıkartmak kadar zor.

Geri
Üst Alt