Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

eee şimdi bu kadrodan kimler cıkarılaacak. kimler avrupa kupası kadrosuna alınacak.

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

Bir çok kişi maç yorumlarını yazmış ve hepsine katılıyorum. Eklemek istediğim bir tek şey var. Bugüne kadar Barış hakkında yapılan olumsuz yorumlara, kendi kendime "durun bakalım daha dün bir bugün iki" diyordum. Bir tek serbest vuruş dışında bir tek olumlu hareketini göremedim. Aslında serbest vuruşta bile olumlu değildi. Çünkü hakem "düdüğü bekle" dediği halde serbest vuruşu kullandı ve tekrarlandı.

Ama beklediğim pas trafiğinin altında bir oyun vardı. Rijkaard'ın "sakın pas yapmayın paso çalıma girin" dediğini sanmıyorum. Özellikle Barış ve Arda.

Bayer - Al Ahly maçı ne oldu bilen var mı?

Arkadaşlar Serdar Eylik kaç numarayı giydi ?

Şu anda çalışan takımın tam kadrosunu yazabilecek bi arkadaş varmı?

2-0 Leverkusen aldı abi..

Takımda Aacayip şekilde sırıtan bir oyuncu var Oda Volkan Yaman

Volkan yaman bence gönderilmeli..İlk yarı ahmed denen adama show yaptı..Yasere baktım volkanın açıgını kapatıyor..Alpaslana sans verilmeli..Volkan bu seneki tempoya dayanamaz..Alpaslan-Hakan balta şimdilik gider..

leverkusen - wydad maçı ne olmuştu peki?

Galatasaray arması olmasa Türk Telekom reklamı yüzünden 3. lig takımı sanarlar bizi. Reklamı yapıştırmışlar resmen sahte formalar gibi..

------------leo----------

ugur-servet-balta-alparslan

-----topal---ayhan--------

---emre----------arda--

-------keita-baros-----

alin size kadro. :)
Kewell'sız kadromu olur..Ayrıca 4-4-2 oynamıyacağız.Kewell busene bu takıma çok şey katacak;)

Macin Yildizlari Neeskens, Yaser ve Emre idi :)

Bir çok kişi maç yorumlarını yazmış ve hepsine katılıyorum. Eklemek istediğim bir tek şey var. Bugüne kadar Barış hakkında yapılan olumsuz yorumlara, kendi kendime "durun bakalım daha dün bir bugün iki" diyordum. Bir tek serbest vuruş dışında bir tek olumlu hareketini göremedim. Aslında serbest vuruşta bile olumlu değildi. Çünkü hakem "düdüğü bekle" dediği halde serbest vuruşu kullandı ve tekrarlandı.

Ama beklediğim pas trafiğinin altında bir oyun vardı. Rijkaard'ın "sakın pas yapmayın paso çalıma girin" dediğini sanmıyorum. Özellikle Barış ve Arda.

Dikkat ettiysen Arda, Baros vs girdikten sonra takımdaki belli bir ahenk biraz kayboldu. Özellikle Arda ısrarla çalıma girdiğinde bu göze çarptı. Bu şeyle alakalı. Takım kaç hazırlık maçıdır seri paslara, ayağında top tutmaya o kadar alıştırmış ki bizi Arda topu ayağına alıp ısrarla çalım sevdasına girdiğinde mevcut oyun ahenginin bir anda değiştiğini gördük. Umarım Arda gerekli yerde çalıma girip oyun ahengini hızlandırır. Bu gözden kaçırılmaması gereken çok önemli bir tespit.

Geri
Üst Alt