Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Keitaya ceza vererek aslında takıma ve taraftara ceza veriliyor. Ben rijkaardın oynattığı futbolu beğenmiyorum. Aksi düşünen kendi bilir. Sakat filan hikaye. Kadronda neill gibi sağ bek kökenli adam varken emre güngörden sağ bek yapmak ta neyin nesi. Kadronda Keita gibi adam varken barışı sağ açık yapmak ta ne. Kadronda 1 tane o da avrupada oynayamayan forvetin varken yazın alabileceğin bir adamı devre arası almak ve mevkiisinde bi sürü oynayacak adamı olan bir yere adam aldırmak ta ne ola. Serkan çalık bile bugün olsa en azından bişeyler yapabilirdi. Kadronda neden serkan çalık yok. Kimse sakattı demesin geçen hafta kayseri maçında oynadı bu adam. Önce volkanı sonra alparslanı göndererek sol beki koridor yapmak bu takıma hangi katkıyı sağlar. Şu takımda hakan baltadan başka sol açık oynayacak kim . Bu hataları rijkaard yapıyor diye susan bir taraftarımız var. Bülent Korkmaz bunları yapsa dünya hakareti yemişti. Ama rijkaard yapınca suç olmuyor.Neden? Çünkü total futbol oynayacağız. Bekleyin Türkiye Komünist partisi iktidara geldiğinde , veya Haiti dünyanın en zengin ülkesi olduğunda oynarız biz total futbolu.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Bence orta sahada oyuna hakim olamamız esas sorun. Kanatlar ve hücuma pas atılmıyo doğru dürüst.Sarp ve Ayhan top çalıyolar ve top kaybediyolar. Başka bir özellikleri yok.

Arkadaşlar Hakan Balta,Sabri ve Mehmet Topal'ın sakatlılarının ne kadar süreceğinden haberi olan varmı????

Bilgilendirirseniz sevinirim

benim bildiğim sabri ve hakan balta madrid maçında bile oynayamayabilir.yetiştirmeye çalışıyorlar o maça

Arkadaşlar bugün maçı Rijkard verdi.Saçma sapan bir takım kurmuş.Keitayla problemi ne anlamadım.Tamam geç mi gelmiş para cezası verirsin ama takımı cezalandırmak ta neyin nesi.Sağbek Uğur solbekte oynarsa nasıl olur gördük bugün bir kez daha inşallah bir daha böyle oynatmaz.Sağbek olarak serkan var niye onu oynatmıyorda Emreyi oynattı onuda anlamadım.Emre Türkiyenin en iyi stoperidir,sağbeki değil yoksa onu harcamak mı istiyoruz sağbek oynatarak.Şimdi burda herkes ona sallıyor.Ayhan:bence artık Galatasaray da maidını doldurdu.İki metereye pas atamıyor,her attığı pas rakibe,basmak yok,oyun kurmak yok.Nasıl 90 dakikayı tamamladı anlamadım.Barış çıkacağına Ayhan çıkmalıydı.M.Sarp Galatasarayın oyuncusu değil dediğimde herkes olurmu,süper bir oyuncu diyordu.Gördük onunda süper olmadığını.Gio bu ligde oy-na-ya-maz.Bizde kazma çok,adama iki tekme atarlar,top mop göstermezler ona bu ligde.Eğer o oynayacaksa Emre Çolak oynasın daha iyi.Hiç olmazsa Türk ve biraz pişerse belki ilerisi için olumlu olur.Ufuka gelince bence 5 tane Franco eder.Hiç olmazsa toplara çıktı,yumrukladı ve iki golde de bence hatası yoktu,olsa bile daha ileriki maçlarda daha iyi olur,biraz oynasın biz Hayrettinle bile şampiyon olduk.

Neill de bugün çok top kaybı yaptı. Popescu ile uzaktan yakından alakası yoktu.

Jo yetişiyor mu cumartesi ye?Çok önemli.

Bu takım kazanıp da beğenmeyince laf yiyorduk.Şimdi takım kaybetti herkes sallıyor.Garip cidden.Bir de şu Rijkaard'ı eleştirememe olayına çok taktım. :)

oyun çok kötüydü sıkıntımız orta saha kağıt üzerinde basan defansif bir orta sahamız vardı ama ne rakibe bastılar ne de top dağıttılar ayhan barış sarp üçlüsü total futbol diyoruz da öncelikle ortadaki bu üçlü işini yapacak sonra top dağıtacak defansa felan bakalım orta sahada rakip de fazla basmıyor 3-4 top yapamıyor bu üçlü

işte bukadar. aglamak sızlamak yeterli artık şu eksiklere ragmen kötüde oynasak kazıyorduk antalyada patladı. şu maç serisinde yenilcek takım seçsem antalya olurdu öle de oldu.

evet bu takımın yenilip kendine gelmeye ihtiyacı vardı ve bu maç biçilmiş kaftandı bizim için kayseride aynı takımı görmiyeceğiz emin olun...

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| 2.

3 top üst üste yapamamanın sistemle ne alakası var ? Oyun anlayışıyla ne alakası var ? Rijkaard'mı diyor futbolculara "Beyler 2 pastan sonrası yok, yapanı öldürürüm" diye ?

Ya bu ne kadar bir saçma yorum böyle:confused::confused:

Sistemsiz bir takım ,oyun anlayışı olmayan bir takım sahada nasıl duracağını bilemez,nerde durduğunu bilemediği için top alışverşini tam olarak sağlayamaz.

sen sistem falan bilmiyorsun ,önce git sistemin oyun içinde akışkan olup olmayacağını öğren sonra gel bana yorumda bul.

Ben şimdi sana futbolun esaslarını öğretemem.

Bugüne kadar ki gördüğüm en komik yorum bu,ben genelde yorumlara saygı gösteririm ama bu gerçekten çok komik?

Şaşırdım kaldım klavyenin başında....

Frank ı kötülememek için futbol kurallarını alt üst ettin ya ,helal olsun:):)

ya gstv de yorumcunun dedigi gibi yeterki su subat ayını atlatalım gerisi kolay bu kadar ümitsiz olmayalım.

şu anda iyi ama sağlık kuruluna girerse en az 2 hafta

Prostatı yüzünden adelesini attığını düşünüp 1 böbreğini alıp idrar yollarını temizleyeceklermiş. Sonra sağ bacağını kesip tekrar takacaklarmış daha düzgün çalışsın diye :o

Bazilari Neil en iyisi diyorlar ama Adi Nuri olsaydi ve ayni top kayiplarini yapsaydi ... Bu adami nerden bulmuslar hemen gitsin diye yorumlar olurdu!!!

Geleli 3-4 maç oldu yavaş biraz

Baros sakatlanmadan önce:

Gaziantepspor 2-3 Galatasaray Süper Lig

Galatasaray 4-1 Denizlispor Süper Lig

Galatasaray 4-1 Kayserispor Süper Lig

Ankaraspor 0-3 Galatasaray Süper Lig

Galatasaray 3-0 Beşiktaş Süper Lig

Kasımpaşa 1-3 Galatasaray Süper Lig

Galatasaray 1-1 Eskişehirspor Süper Lig

Ankaragücü 3-0 Galatasaray Süper Lig

Galatasaray 4-3 Trabzonspor

Baros sakatlandıktan sonra:

Fenerbahçe 3-1 Galatasaray Süper Lig

Galatasaray 2-0 Sivasspor Süper Lig

Diyarbakırspor 1-2 Galatasaray Süper Lig

Galatasaray 1-1 Manisaspor Süper Lig

Bursaspor 1-0 Galatasaray Süper Lig

Galatasaray 1-1 İstanbul B.B. Süper Lig

Antalyaspor 2-3 Galatasaray Süper Lig

Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği Süper Lig

Galatasaray 1-0 Gaziantepspor Süper Lig

Denizlispor 1-2 Galatasaray Süper Lig

Baros sakatlanmadan öncesi ve sonrası Baros sakatlanmadan önce maçlarımızı rahat kazanmamız ve Baros sakatlandıktan sonra zar zor kazanmamız veya kaybetmemiz sizce tesadüf mü ?

Baros zamanında sadece Ankaragücü mağlubiyetimiz var 7 dakikada 3 gol yediğimiz ki orada defans suçluydu onun dışında skorlara dikkat edin lütfen,ilginç...

Keitaya ceza vererek aslında takıma ve taraftara ceza veriliyor. Ben rijkaardın oynattığı futbolu beğenmiyorum. Aksi düşünen kendi bilir. Sakat filan hikaye. Kadronda neill gibi sağ bek kökenli adam varken emre güngörden sağ bek yapmak ta neyin nesi. Kadronda Keita gibi adam varken barışı sağ açık yapmak ta ne. Kadronda 1 tane o da avrupada oynayamayan forvetin varken yazın alabileceğin bir adamı devre arası almak ve mevkiisinde bi sürü oynayacak adamı olan bir yere adam aldırmak ta ne ola. Serkan çalık bile bugün olsa en azından bişeyler yapabilirdi. Kadronda neden serkan çalık yok. Kimse sakattı demesin geçen hafta kayseri maçında oynadı bu adam. Önce volkanı sonra alparslanı göndererek sol beki koridor yapmak bu takıma hangi katkıyı sağlar. Şu takımda hakan baltadan başka sol açık oynayacak kim . Bu hataları rijkaard yapıyor diye susan bir taraftarımız var. Bülent Korkmaz bunları yapsa dünya hakareti yemişti. Ama rijkaard yapınca suç olmuyor.Neden? Çünkü total futbol oynayacağız. Bekleyin Türkiye Komünist partisi iktidara geldiğinde , veya Haiti dünyanın en zengin ülkesi olduğunda oynarız biz total futbolu.

Gençlerbirliği maç yapmadı ki bu hafta nasıl oynadı Serkan?

Yanlış mu görüyorum? Elano'ya kötü diyenler mi var? Elano kötüyse Ayhan nedir? Barış nedir?

artık bitsin bu rotasyon işi takımda sabit 11 olsun herkes birbirine alışsın

rijkaard artık barıi,ayhan,uğur'a kesinlikle güvenmez santos'da bu haliyle forma vermez umarım herkesin kulağını çeker

Geri
Üst Alt