Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Orta saha diye bir şey yokken takımda,gidip kanada oyuncu alıyoruz habire.Galatasaray gibi koca kulüp bu eksiği göremiyorsa bir şey dmiyorum.Ben olsam devre arası

1)Lucas Neill

2)Ali Turan

3)Mustafa Pektemek

4)Kim Kallström'ü alırdım.

Bunların hangisi orta saha oyuncusu

Sen de iyi ki yönetici olmamışsın...

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Necati 5 gol atsa yine kapının önüne koyulacak adam,düz topçunun önde gideni Sociedad başkanı boşuna güreşçi dememişti onun için :D

Koymasaydık demedim zaten renktaş böyle şeyler hep bizi buluyor onu demek istedim.

Hakan ile Sabri'ye ne oldu arkadaşlar?Çapraz bağları mı koptu???

Keita da dönse bir anda futbol olarak çok mu iyileşecek takım?

Bunların hangisi orta saha oyuncusu

Sen de iyi ki yönetici olmamışsın...

Kallstrom bize gereken ortasaha oyuncusudur. Topal-Kallstrom-Elano ortasahası harika olur gayet iyi demiş adam.

Dikkatimi çekti Hagi'nin izlediği maçlar genelde kötü geçiyor :D

Uzaktan izlemekle olmuyor gel yardım et biraz şu evlatlarına :D

Böyle durumlar çok sık yaşanır.Sorun değil.Sorun olan şey Necati gerçekten gitmemeliydi.Tam Rijkaard'ın sistemine uygun bir forvet.

5 sene önce rijkaardin gelecegini bilseydik tutardik necatiyi ;) necati az atip tutmadi bizden ayrildiktan sonra.... galatasaraya küfür etmedigi kaldi

Arkadaşlar biraz sakin olalım.İleri giden mesajlar var.LÜTFEN!

Baros dönmeden bir halt yapamayız ileride pres yapacak adamımız yok ne derseniz diyin Baros bu takımın %30'uydu en az

Doğru dostum yapacak birşey yok takımdaydı suç Necati'de değil Necatide hayatının golünün attı :D

İşte diyorum ya hep bizi buluyor Necati göklere çıkarılır şimdi :)

Takımın kötü olmadığını iddaa eden zaten futbol takip etmeyi bıraksın.Sana laf atanlar benim görüşüme göre bu kötü oyunun sebebleri noktasında ve takımın arkasında durulması noktasında laf atıyorlardır.

Takımın bende her zaman arkasındayım o ayrı.Ama laubaliliği kaldıramıyorum.Bir de şu kadroya hanginiz onay verirdi ?

Kümese döndü burası:):)75 ziyaretçi filan garip:p

Hani herşeyde hayır var derler ya belki bu mağlubiyet bir anlamda iyi olmuştur...Belki herkes biraz ayağını denk alır...Kayseri'ye karşı da böyle oynarlarsa zaten hiç zahmet etmesinler...

Bu takımda her yıl neden bu kadar sakat olur ya!.

Arkadaşlar hepiniz orta sahaya transfer lazım diyorsunuz ama şu kadar eksiğe rağmen bu kalitedeki bir takımın bu kadar ruhsuz, sahada ne yaptığını bilmeden oynamaya hakkı var mı? Kendimizi kandırmayalım lütfen.

Keitaya ceza vererek aslında takıma ve taraftara ceza veriliyor. Ben rijkaardın oynattığı futbolu beğenmiyorum. Aksi düşünen kendi bilir. Sakat filan hikaye. Kadronda neill gibi sağ bek kökenli adam varken emre güngörden sağ bek yapmak ta neyin nesi. Kadronda Keita gibi adam varken barışı sağ açık yapmak ta ne. Kadronda 1 tane o da avrupada oynayamayan forvetin varken yazın alabileceğin bir adamı devre arası almak ve mevkiisinde bi sürü oynayacak adamı olan bir yere adam aldırmak ta ne ola. Serkan çalık bile bugün olsa en azından bişeyler yapabilirdi. Kadronda neden serkan çalık yok. Kimse sakattı demesin geçen hafta kayseri maçında oynadı bu adam. Önce volkanı sonra alparslanı göndererek sol beki koridor yapmak bu takıma hangi katkıyı sağlar. Şu takımda hakan baltadan başka sol açık oynayacak kim . Bu hataları rijkaard yapıyor diye susan bir taraftarımız var. Bülent Korkmaz bunları yapsa dünya hakareti yemişti. Ama rijkaard yapınca suç olmuyor.Neden? Çünkü total futbol oynayacağız. Bekleyin Türkiye Komünist partisi iktidara geldiğinde , veya Haiti dünyanın en zengin ülkesi olduğunda oynarız biz total futbolu.

Ama zaman be renkdaş barcada böyleydi ilk devre 16.ydılar unutmamak gerek total futbol bu uzay futbolu gibi bir şey :rolleyes:

Dediklerine katılıyorum sonuna kadar bu bu takım Greetsleri Lucescuları kovdu neydi gunahları victorıa perezlerle barcaya nou campta kafa tutmak saidolarla şampiyon olma ama doğru total futbol oynatmadılar pardon.

Geri
Üst Alt