Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Dua edelim de Jo'nun ciddi birşeyi olmasın.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Neill de bugün çok top kaybı yaptı. Popescu ile uzaktan yakından alakası yoktu.

adami popescu yapan bizim taraftardir.. popescu gibi oyuncuyum diye birsey demedi adam.. hem biraz mustafa sarpi elestirirseniz daha iyi olacak. hic bir katkida bulunmadi.. ha yok pardon ikinci goldeki hatasindan sonra takim arkadaslarina bagirdi....

sami yene gelmicekmisin mehmet özdilek

senin gibi cirkef adam yok bu dünyada baska

artık bitsin bu rotasyon işi takımda sabit 11 olsun herkes birbirine alışsın

rijkaard artık barıi,ayhan,uğur'a kesinlikle güvenmez santos'da bu haliyle forma vermez umarım herkesin kulağını çeker

Ne rötasyonundan bahsediyorsun sen hacı?

Bu takım kazanıp da beğenmeyince laf yiyorduk.Şimdi takım kaybetti herkes sallıyor.Garip cidden.Bir de şu Rijkaard'ı eleştirememe olayına çok taktım. :)

Takımın kötü olmadığını iddaa eden zaten futbol takip etmeyi bıraksın.Sana laf atanlar benim görüşüme göre bu kötü oyunun sebebleri noktasında ve takımın arkasında durulması noktasında laf atıyorlardır.

Hiç bir futbolcuya kızmamıza gerek yok orta sahaya tekniği yüksek defans forvet arasını iyi kullanabilen topçu aldıkmı herşey düzelir.

Rijkaard'a güvenimiz var skora yönelik üzülmemeliyiz.Gelecek bizim renkdaşlar kayseri maçını kazanırsak önümüz açılır inşallah.

iyi akşamlar herkese kötü giden çok şey var anlamıyorum beni üzen konu üç doksan dakikadır gol pozisyonumuz yok organize hiç bir akınımız yok varsa yoksa sağ yada sol açıktan birisi iki üç kişiyi geçip golatıp yada attıracak umutsuz olmaya gerek yok ama içim sıkıldı ne biliyim ya öfffff

İşin en kötü yanı öyle oyunculara sahibiz ki,bazı oyuncuların ortalaması yok,ya berbat,ya süper oynarlar,en kötü halleriyle bile maçı idare edebilen oyuncularımızın sayısı 3-4,Ayhan ya süper oynar ya da hiç çekilmez.Barış aynen uyuyor bu tanıma,ya Cristiano Ronaldo girer içine saçma sapan hareketlerle geçer adamı kral olur,ya da top gelir kaçırır ayağından rezil olur,ortası olmayan adamlar ya kendilerini övdürüyorlar,ya da sövdürüyorlar!

Kadronda neden serkan çalık yok. Kimse sakattı demesin geçen hafta kayseri maçında oynadı bu adam. Önce volkanı sonra alparslanı göndererek sol beki koridor yapmak bu takıma hangi katkıyı sağlar. Şu takımda hakan baltadan başka sol açık oynayacak kim . Bu hataları rijkaard yapıyor diye susan bir taraftarımız var.

serkan çalık gençlerbirliği'ne verildi alparslan ile... sen herhalde serkan kurtuluş demek istedin...

Bugün Mustafa Sarp'ta kötüydü!

Orta saha diye bir şey yokken takımda,gidip kanada oyuncu alıyoruz habire.Galatasaray gibi koca kulüp bu eksiği göremiyorsa bir şey dmiyorum.Ben olsam devre arası

1)Lucas Neill

2)Ali Turan

3)Mustafa Pektemek

4)Kim Kallström'ü alırdım.

1) Takım çorbaya dönmüş, kimin nerede ne yaptığı belli değil.

2) Ruhsuzluk baş göstermiş.

3) Bu takım Baros dönene kadar Nonda'yı çok arayacak.

O değil de kapının önüne koyduğumuz adam gol attı üstüne yüzde yüzlük gol pozisyonunu engelledi.

Offffffffffffffffffffffffffff içim daraldı.Hayatımda izlediğim en kötü maç oldu.Bu takımın potansiyeli bundan çook daha fazla.Uğur ve Sabri neredeler yaw?Kanat bekleri 1 kere bile bindirmedi ve haliyle ilerde çoğalamadık...

O değil de kapının önüne koyduğumuz adam gol attı üstüne yüzde yüzlük gol pozisyonunu engelledi.

Necati 5 gol atsa yine kapının önüne koyulacak adam,düz topçunun önde gideni Sociedad başkanı boşuna güreşçi dememişti onun için :D

Uğur Uçar ciddi sakatlıktan çıktıktan sonra sol bek oynaması cinayet oluyor.

Böyle durumlar çok sık yaşanır.Sorun değil.Sorun olan şey Necati gerçekten gitmemeliydi.Tam Rijkaard'ın sistemine uygun bir forvet.

Beyler Kayseri maçından ben hiç ümitli değilim!..

Sabri seni mumla arayacağım aklımın ucundan geçmezdi..

Geri
Üst Alt