Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

inş jo nun önemli bişeyi yoktur..... ufuk ne yapsın ilk golde yaa hep adama çarptı hemde top yöndeğiştirdi hemde ters ayak yinede uçtu lleo olsa bakardı öle saf saf nys.... takım oyunundan eser yok şuanda.....

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Rijkaard yine hayal kırıklığı !

Konuşmuyayım konuşmayayım diyorum ama sabrımızı zorlama !

YETER herkese bir kulp bulmandan rahatsız oluyorum. Çok biliyorsan sen geç seni görelim takımın başında ey Allah'ım YA!!!

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 3 Şubat | İ

evet dogru yön degisiyor ama cok az... 1.93 boyu ile cikarmasi lazim lakin cok yavas gidiyor top... o boyu ile necatinin topunu da cikarmasi lazim...

ben bugüne kadar en ufak dahi yön değiştirme pozisyonlarında kurtarış yapabilen taffarel ve rüştü'yü gördüm. başka kaleci görmedim. top saniyelik hızla gidiyor, ufuk 1.93 diyorsun haklısın ama 1.93 demek daha ağır olmak demek cüsse de aynı oranda artıyor adamın 1 saniyelik yön değiştirme mevzusunda panter gibi hemen öbür tarafa atılması çok zor bence fizik olarak ta.

ufuk iyi bence.

Nondayi gondertiren ve kewell kalsin diyen taraftarlar dusunsun. basimiz sagolsun bu sene artik hic bir kulvardan cacik olmaz

Takimimiz çok kötü oynuyor. Pas yapacak adam yok orta sahada. Ve ileride 2 tane kisa boylu elemanimiz olmasina ragmen Servet/Neill ve Emre topu sisirmeyi çok seviyorlar galiba.

Bunun disinda orta sahamizdaki Ayhan/Sarp ikilisi beraber gitmiyor. Ikisininde oyun zekasi sinirli. (Sarp'a laf yok, ama Ayhan berbat). Baris Özbek zaten durmadan eliyle oynuyor (voleybol sandi galiba).

Tek umut veren sey hem Jo'nun hem Gio'nun istekli olmasi ve basmasi.

Ufuk için birsey söyleyemiyecegim ama Leo'yu top kurtarmiyor diye elestiriyorduk ama Ufuk'ta bana bu ilk 45 dakikada pek fazla güven vermedi açikcasi.

Tabi bunlarin hepsi sadece bu ilk 45 dakikaye bakilarak yapilan yorumlardir. Hiç bir futbolcunun futbolculuguna lafim yok. Ama Galatasaray'da oynuyorsan, elestirele açik olmak zorundasin. Ve bu elistirileri pozitiv algilayip hirs yapip kendini göstermek isteyeceksin.

Insallah benim kötü dedigim futbolcular beni haksiz çikarir. Haydi aslanlar. ikinci yarida gösterin kendinizi.

Bu arada Jo'nun durumu ciddi degildir insallah.

(Spiker ve yorumcuya laf sayardim ama ceza almaya niyetim yok.)

Elano yok,Keita yok,Baros yok,Kewell yok,kalecimiz hiç yok umarım kupadan elenmeyiz :(

Ya şu emre belözoğlu hayvanı Baros'u sakatladı sakatlayalı rezil top oynuyoruz ileride adam gibi top tutamıyoruz bi Keita ile Kewell tutabiliyordu :(

elano ya yapılan haksızlıktır o varken ayhanın oynaması resmen futbola vurulmuş bi darbedir

B.kunu çıkartmakta üstümüze yok abartmayın arkadaşlar.Hemen asıp kesmeye başladınız ne oldu bir maçta alayına sallamaya başladınız.

Go Home Rijkaard

Go Home Haldun Üstünel

Go Home Skor taraftarı :) buda benden gelsin

Nondayi gondertiren ve kewell kalsin diyen taraftarlar dusunsun. basimiz sagolsun bu sene artik hic bir kulvardan cacik olmaz

Nonda olsa şuan Antalyaspor 4-1 öndeydi,işte o kadar kötüydü Nonda inan bana

Takım için övgülü methiyeler süzen taraftarlarımız daha ilk 45 dk dan sonra terör estiriyor forumda. Bundan sonra kimse pollyannacılık oynamasın. Hepiniz samimi yorumlar yapın.

Takımda hiçbirşeyin kötü gittiği yok. Rijkaard'ın da yaptığı birşey yok. Sadece farklı isimleri sürmüş sahaya onlar da istediklerini yapamıyor bu kadar basit.

keita yedeklerde yok anlarımda resmi siteye baktım yedek kalecimizde mi yok bu ne ya rijkaard ne yapmaya çalışıyor. Ufuğa laf etmeyin en azından franco gibi sabit durmuyor daha oynadığı maç sayısı kaç adamın biraz destek ama rijkaard tam bi hayal kırıklığı oldu resmen. Ya arkadaş gervinho drogba maça çıkıyorlar da keita neden yok piyasada Fantazi takımı değil galatasaray . AYIP

elano ya yapılan haksızlıktır o varken ayhanın oynaması resmen futbola vurulmuş bi darbedir

Elano hastadır arkadaşım :D Kayseri maçında Elano'ya ihtiyacımız var bilip bilmeden konuşmayın

Sinirlenmeyeyim sabır göstereyim diyorum ama sanki insanın sabrı sınanıyor...

Barışın ne işi var sağ açıkta.adam kazmanın teki sağ açıktan ne anlar ya

jonun sakatlığı ciddi değilkdir umarım öfffffffff öfffffffffffff

Baris Özbek, Ayhan Akman bu adamlarin bizim 11'imizde isi nedir? Mustafa Sarp mücadelesi ve giriskenligiyle kabul edilebilir. 4-3-3'de israr edecekse orta 3'lüyü Emre Colak, Elano ve Mustafa Sarp'dan; iler üclüyü Caner - Dos Santos - Arda'dan kurmali. Neill saga gecsin, Emre G. stopere. Yoksa mac hezimet olur.

Bu kadar düz adami birden 11´e koyarsan böyle olur.Anladik rotasyon filam ama, ATletico maci da geldi.Ne zaman aliscak bu oyuncular birbirine? 45 dakka Antalya´yi izledim.

Bu kadar olur. Ugur sol bek, Emre sag bek, Baris sag acik, Ayhan, Sarp orta saha, Arda forvet.Bu takim ne yapabilir? Bastan belliydi.Kötü oynayacagiz demistim zaten.

Artik bi kac mac gercek kadromuzu bi görelim ya.Ugur filan komik yani...

iyice fener taraftarı olup çıkmışız. ''bizim takım her maçı mükemmel oynayarak kazanır, kazanmalı çünkü en iyisi biziz'' kibirine kapılmışız. bunu fenerbahçe yapınca ''senin etin ne butun ne ulan ne bu kibir'' diyor milyonlar. biz de yapıyoruz şuan, her maçı kazanamaz iç bir takım, ne bu kibir arkadaşlar biz yenilemez miyiz?

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 3 Şubat | İ

ben bugüne kadar en ufak dahi yön değiştirme pozisyonlarında kurtarış yapabilen taffarel ve rüştü'yü gördüm. başka kaleci görmedim. top saniyelik hızla gidiyor, ufuk 1.93 diyorsun haklısın ama 1.93 demek daha ağır olmak demek cüsse de aynı oranda artıyor adamın 1 saniyelik yön değiştirme mevzusunda panter gibi hemen öbür tarafa atılması çok zor bence fizik olarak ta.

ufuk iyi bence.

iyi yere iyi inemiyor agir oldugu icin.. bari ikinci golde boyunu kullansa? iyi bi havaya sicrar dedim girmez dedim ama boyu bile yetmedi

Malesef takım olgumuzu çok kötü kaybettik. Toplama adamlar kampı gibiyiz.

Kimse nereye pas atacağını nerede duracağını kısaca ne yapacağını bilmiyor.

Takım da Kewell - Baros - Sabri - H.Balta - Keita gidince takım da bitti..

2 adam 2 ay yok ama Sabri - H.Balta - Keita acilen takıma alınmalıdır.

Takımım gol yiyor. Ben içimden acaba 2. yarı 6-7 tane mi yeriz diye düşünceler geçiyorum.

Keşke 2-1 bitse diye dua ediyorum.

Geri
Üst Alt