Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

başımızda rijkaard olmasaydı td ye çoktan sövmeye başlamıştık...zaten ben rijkaard'dan şüphe etmeye başladım.Takımı skibbe gibi oynatıyor resmen

Olur gönderelim Rijkaard'ı. Sonrada Mustafa Denizliyi getirelim ne dersin? Ne bekliyosun Rijkaard'dan? Kendimi geçsin forvete! Oyuncu yok oyuncuuuuu. Takımda sakat çok napcaksın?

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Ben zaten Barış'tan Ayhan'dan Uğur'dan Emre Güngör'den,Servetten ne beklediğimi biliyorum,benim kızdığım bu adamların yapmayacakları şeyleri yapmaları,kendilerini bir halt sanıp risk almaları.Basit oynamak bu kadar mı zordur!

Emre ve Uğur için aynıları geçerli olamaz.Yerinde oynasalar tamam da hiç oynamadıkları yerde ne yapacaklarını şaşırdılar.Ama Servet mesela uzun top atamıyorsan atma kardeşim.Ayhan 4 kişinin arasında her topu ayağına istiyor.Barış'ın bugün en kötü maçıydı.Keşke Kaptan da 4 kişinin arasına girmeye kalkmasaydı her pozisyonda...

Rijkaard Keita'yı çok tutmuyo anlaşılan. Ama Keita bu takımda en çok iş yapacak adamdır. Geçen maçı tek başına almıştı Antalya'da.

bencede tutmuyor ama barışla 1 atak yapamıyoruz o kanattan bi parantezde uğur uçara. biraz kendini geliştir kardeşim. bugün çok berbattın tamam sol bek oynamana veriyorum ama sağ bektede öylesin

spikerin de bugün maşallahı vardı yani ilker yasinle yarışır

bu arada resmi sitede Jo'nun sol ayak bileğinde bir kırık olmadığı tespit edildi

yazıyor demekki kırık şüphesiyle oyundan almışlar

7 tane savunma oyuncusuyla oynadık ve yenildik..1 tane de kaleciyi ekle etti sana 8 .

geriye kalan 3 hücumcuyla ne yapabilirsin ?

Kadroda eksikler olabilir,belki kimse yerli yerinde oynamıyor ama Galatasaray böyle ruhsuz oynamamalı bence...Son zamanlarda gördüğüm en kötü futboldu...Ümitsizliğe düşmek istemiyor insan ama:rolleyes:Bence artık herkes terlettiği formanın hangi takıma ait olduğunun bilincine varıp ona göre oynamalı...Bir de son söz:Yazık oldu Ufuk'a:(

Arkadaşlar önemli eksiklerimiz var. Hakan Balta Sabri ve Keita dönsün o zaman görün siz takımı.

3 tane sap gibi düz adamdan orta sahada oynamasını beklersek olacağı budur

Sağlık olsun diyip geçelim

jo kayseri maçında oynayabilecekmşi acaba?

Kirik tespit edilmemis spiker oyle dedi Insallah oynar

----

Dos Santos daha fizik olarakda hazir degil iki mac oynadi sorgulamak bosuna olur ancak Baris ve Sarp cok kotu oynadilar boyle oyunla birsey yapamayiz.

Buarada iddaa ediyorum Emre Güngör topa girmeyi bilmiyor.Onun oynadığı her maç 10 kişi kalabiliriz.

Kimse Ufuk Ceylan'ı konuşmuyor..

Bu mu güven veren kaleci :mad: adam ceza sahası dışına kadar açılıp top yumrukluyor resmen boş kaleye atacaklar adamlar biraz kabiliyetli olsalar...

Maç umrumda değil ama Rijkaard takımı çok dağıttı. sistemini ve bitirdi.

Ufuk - Golleri geçtim ama çıkışlarında hep topu rakibe attı. Güven vermedi. İleride iyi olur belki.

Emre G. Fena değildi fakat topu hiç iyi kullanamadı.

Neill - Ayağa oynamak adına 2 kere kontra yedirdi bize ve defans da güven vermedi.

Servet Bir adam bu kadar berbat pas atar. REsmen saydım 14 topu Antalya ya hediye etti. 2 kere kritiki top kaptırdı. 2 gol yiyorduk adamların kapasitesi yetmedi.

Uğur. Ters ayayklı adam ne yapabilirse onu yaptı. Yine de oradan çok açık vermedik.

Caner Arkasın da destek olacak. PAs atacak adam olmayınca oynamadı. Artı çok kötüydü. 90 dk adını duymadım.

Ayhan Akman Sahanın yıldızı!! Bir adam bu kadar rezil mi oynar. Yemin ederim. 25 - 65 dk arası adını 1 kere duymadım. Ayıp insan utanır.

Barış 1 orta yap. 1 bindirme yap. Onu geçtim geri gel koş bari..

Arda Turan Gol dışında berbat ötesiydi. Artık kağnı hızında Nonda Ya kızardık ondan kötü. Kardeşim ilk yarı orta sah da takımı toplara top al. Herkese pas yaptır. Ama güç var mı? Yok Arda çarpışıyor yerlerden kalkamıyor.

JO Fena değildi ama sakatlandı. Yorum pek yok.

Dos Santos 2 maçta 65 dk izledim. adı Fıss Santos olsa daha iyi şimdilik.

M. Sarp 60 dk. iyiydi sonra o da takıma uydu ve acayip kötü oynadı.

Elano Hala ?? kötü..

Rijkaard İnanılmaz saçma kadrolar sürüyor. Elindeki sisteme eksik adamları tammalayıp devam edeceğine saçma sapan Arda forvete, Uğur beke, vs.. garip işler yapıyor. Takım da Disiplin bitti resmen.

Sonuç:

Antalya korktu. 2-1 e yattı.

Kayseri den en az 3 farklı yenilgi.

Kötü haldeki A.Madrid den ise 5 ve üzeri bir skorla yenilgi bekliyorum

Bu Futbol düzelmezse çok ağlarız.

Bu kadar ümitsiz olmaya gerek yok ne olursa olsun. Oyuncu analizlerinin bir kısmına da katılmıyorum. Kayseri'den en az 3 fark yiyeceksek çekilelim ligden.

Antreman eksiği vardı sakatlanma riski vardı onun için oynatılmadı

alakası yok düzenli olarak antremana çıktı afrikayla.ona bakıyorsan jo arda elano santos bunlar sakatlanma riski yok mu? rijkaard-keita arası çok iyi değil geç gelmesi üstünetuz biber oldu.ama keitanın acil dönmesi lazım.

Biz burda Barış'tan yakınıyoruz sen Topal diyon hala. Onun Sarp yada Barış'tan ne gibi bir artısı var anlatsana öğreneyim.

Ben mi yerleştirdim öyle takımı. Bunu sizin deyiminizle 'Herşeyi bilen Rijkaard' yaptı.

Elano'yu görmediniz mi? Oyuna bir girdi o ne hırs. Son 3 maçtır ya 2. yarı çıkıyor yada bugünkü gibi giriyo. Bu 11de oynatmıyor adamı. 3 tane hücumcuyla maç kazanmaya çalışıyoruz.

Maça Barış-Emre sağ kanadıyla başladık. Boş kalsın daha iyi be.

:D

Barışla Topalı aynı cümle de kullanma lütfen

Topal varken millet elini kolunu sallayarak geçemez

Ama Topal Sarpta yan yana olmaz

Topal Elano elele götürecek bu işi:D

bu maçı kaybettik hiç önemli değil takım ilerisi için ümit vermiyor bir kere kimin nerde oynayacağı belli olsun taktiğimiz belli olsun sürekli taktik ile oynuyoruz ardanın ne işi var forvet'te barış resmen bağırıyor ben kanat'da oynayamam

uğur sağ kanat'da ne yaptiki solda ne bekliyorsunuz ileri uç şöyle olmalı

mustafa elano

keita santos arda

jo

İşimizi zorlaştıracak adamları sayıyorum ilerleyen maçlarda...

Ne zaman görev verilirse bu adamlardan korkun!

1-Emre Güngör her an sakatlanmaya müsait ve hiçbir zaman doğru oynamayı bilmeyen bir adam

2-Ayhan anladım ki bugünden itibaren sağlıklı yaşam için futbol oynuyor devam etsin.

3-Barış;Bu adam eğer bir kanatta oynuyorsa o kanattan iş bekleme.

4-Servet;Eğer oyun kurmaya kalkarsa televizyondan izliyorsan kırmızı tuşa bas ve kapat,çünkü taç ya da rakipte o top,staddaysan gözlerini kapa.

5-Uğur sol bekteyse hücumu hiç düşünme defansta kaptırırsa boşuna sövmeye gerek yok kapasitesi belli,futbolu unutmuş sakatlıktan sonra.

Takımın böle bir sonuç alması gayet norma,yenseydik süpriz sayılırdı.

Hazır olun seri yenilgiler dönemine göz kırpmaya başladık.

Burda bütün devre arası bağırdık transfer politikası yanlış diye nitekim ,görüşlerimiz haklı çıktı.Forvetsiz bir Galatasaray ın nasıl etkisiz olduğunu gördük.

Ki zaten forvete bile gerek yok,çünkü poziyon üretecek bir orta sahamız bile yok,bu da orta sahanın içler acısı durumunu gösterir.

Kendilerini futbol uleması sanan, A. Madrid i rahat geçeriz diyen arkadaşlar belki bu akşam bir nebze bizim rezalet furbolumuzu,takım anlayşından yoksun mahalle takımı havasını görmüşlerdir ve ona göre yorumlarda bulunurlar.

Bazı arkadaşlar pek de objektif izleyemiyor maçları galiba. Türkiyenin en iyi futbolcularından kurulan ancak şu aşamada en kötü futbol oynayan takımı maalesef biziz. Denizli maçı ile bu maç arasında pek fark yoktu. Hepsi ölmüş bunların. Bir an önce toparlanmalarını umuyorum. Yoksa bu futbol ile; Kayseri ve Madrid düz eder bizi. Ayrıca Rijkaard da artık Galatasaray ın başında olduğunu hatırlamalı. En son 2 farkı ne zaman yaptık onu bile unutmuşum.

Yok olmuyo forvetsiz... Madrid maçı için eyvah ki ne eyvah.....

Ufuk'a yüklenmenin bi anlamı yok!.. Böyle böyle tecrübe kazanıcak. Leo'dan iyidir!!!!

Vasat futbol oynadık. Şuan tek düşündüğüm maç Madrid....

Necati'ye de yazıklar olsun !! Gol attığı için değil ''abartılılı'' sevinci için ! Sanki düşmanına gol attı !! Git bi taraflarına kına yak hadi!

Geri
Üst Alt