Maç umrumda değil ama Rijkaard takımı çok dağıttı. sistemini ve bitirdi.
Ufuk - Golleri geçtim ama çıkışlarında hep topu rakibe attı. Güven vermedi. İleride iyi olur belki.
Emre G. Fena değildi fakat topu hiç iyi kullanamadı.
Neill - Ayağa oynamak adına 2 kere kontra yedirdi bize ve defans da güven vermedi.
Servet Bir adam bu kadar berbat pas atar. REsmen saydım 14 topu Antalya ya hediye etti. 2 kere kritiki top kaptırdı. 2 gol yiyorduk adamların kapasitesi yetmedi.
Uğur. Ters ayayklı adam ne yapabilirse onu yaptı. Yine de oradan çok açık vermedik.
Caner Arkasın da destek olacak. PAs atacak adam olmayınca oynamadı. Artı çok kötüydü. 90 dk adını duymadım.
Ayhan Akman Sahanın yıldızı!! Bir adam bu kadar rezil mi oynar. Yemin ederim. 25 - 65 dk arası adını 1 kere duymadım. Ayıp insan utanır.
Barış 1 orta yap. 1 bindirme yap. Onu geçtim geri gel koş bari..
Arda Turan Gol dışında berbat ötesiydi. Artık kağnı hızında Nonda Ya kızardık ondan kötü. Kardeşim ilk yarı orta sah da takımı toplara top al. Herkese pas yaptır. Ama güç var mı? Yok Arda çarpışıyor yerlerden kalkamıyor.
JO Fena değildi ama sakatlandı. Yorum pek yok.
Dos Santos 2 maçta 65 dk izledim. adı Fıss Santos olsa daha iyi şimdilik.
M. Sarp 60 dk. iyiydi sonra o da takıma uydu ve acayip kötü oynadı.
Elano Hala ?? kötü..
Rijkaard İnanılmaz saçma kadrolar sürüyor. Elindeki sisteme eksik adamları tammalayıp devam edeceğine saçma sapan Arda forvete, Uğur beke, vs.. garip işler yapıyor. Takım da Disiplin bitti resmen.
Sonuç:
Antalya korktu. 2-1 e yattı.
Kayseri den en az 3 farklı yenilgi.
Kötü haldeki A.Madrid den ise 5 ve üzeri bir skorla yenilgi bekliyorum
Bu Futbol düzelmezse çok ağlarız.