Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

İlk yarıda ki iyi top oynayan takımdan şu anda olmayanlar;

Sabri-Hakan Balta-Mehmet Topal-Kewell-Keita-Baros

Tam 6 isim...

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Bizim takımda ilginç bir sorun var.Defans oyuncuları iyi,hücum hattı iyi,ortasaha berbat.Böyle olunca defans ta forvet te işe yaramıyor gibi duruyor.Böyle bir vakaya ilk defa rastlıyorum.

Takım bugün berbat oynamadım.Berbat ötesi oynadı.Gerçekten rezil bir oyun oynadık.Maçın en iyisi Elano'ydu.Servet Elano Ufuk,Neill haricindekiler berbattı.Kimin ne yaptığının belli olmadığı bir maç izledik gerçekten.Barış-Keita,Emre-Sabri,Uğur-Balta değişikliğiyle bence takım iyi oynamaya başlar.

Ufuk bugün ne yaptı da iyiydi? Ufuk'un gollerde belki hatası olmayabilir, Leo'nun da suçlandığı birçok golde olmadığı gibi ancak bu golleri bu akşam Leo yeseydi şu an herkes Leo'ya sövüyor olacaktı, buna eminim.

Goller haricinde çok fazla iş de düşmedi zaten. Harcayalım, hatalı demiyorum ancak iyi denilcek de birşey yapmadı. Bana güven vermedi.

Rijkaard'a en büyük kızgınlığım bu takıma alternatif sağbek solbek ve orta saha neden aldırmadığı?

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Elano'yu oynatta Kayseri maçın da dökülsün :rolleyes:

2-3 maç ötesini de düşünün

Elano gayet iyi oynadi, o kurdugum kadro bügün icin gecerliydi Kayseri macinda Kader Keita sov bekliyorum sag kanatta

kötü bir maçdı ama bu kadar abartmak karalar baglamak komplo teorisidir.

Neill maç boyunca defans hattına bişeyler anlatmaya çalışıyodu dikkat ettiniz mi?

evet ama bizimkiler yine bildiği okuyor.hele o servet yok mu tam bir 2.lig topçusu.amatör ruhlu resmen

neill önce topu bizimkiler atmayaı öğrensin. tamam servetten iyi ama o kadar işte.

O kadar da değil yahu abartmayın artık. Adam hücum için birşeyler yapmaya çalıştığından böyle oldu Emre Güngör gibi top benden gitsin de ne olursa olsun diye mi oynasaydı.

:D

Barışla Topalı aynı cümle de kullanma lütfen

Topal varken millet elini kolunu sallayarak geçemez

Ama Topal Sarpta yan yana olmaz

Topal Elano elele götürecek bu işi:D

M.Topal'daki pozisyon bilgisi, sezgi, top kapma, mevki kontrolünün onda biri, ne Sarp var ne de Barış'da. Barış ya da Mustafa Sarp top kaptığını görebildin mi? ya da pas arası yaptığını. M.Topal bunları yapıyor işte. Bu takımın bankosu olmalıdır.

Mehmet Topal şişirilen bir oyuncudur. Barış'tan iyi diyebilirsiniz tamam ama yani neye göre anlamıyorum. İkiside benim gözümde alt tabakanın alt tabakası oyuncular bu yüzden yeteneklerini neye göre karşılaştırcağımı bilmiyorum.

Mustafa Sarp'la Elano götürmeli orta sahayı (Mustafa Sarp'ta kötünün iyisi olduğu için) Mücadele ediyor ama bu hücumun arkasına yakışmıyor. Yinede ileride ve geride işini Topal ve Barış'tan iyi yapıyor. M. Topal istediği kadar koşup top kapabilir ama topu kaptığında ya Servet'e ya rakibe gittiğinide biliyoruz. Topu kullanma özürü olduğu sürece Keita kadar koşsun istediği kadar top kapsın umrumda değil.

bide soytarı mehmet özdilek uyuz oldum çakma fatih terim hareketlere bak:@

Maçtaki oyunu hiç sevmedim ama turuda geçeceğiz,oyun olarakta daha iyi olacağız.Bunu biliyorum.

takım nasıl çalışıyor anlamadım bir ara 3 pas yapamadık sebebi ise ayhan barış ve uğur resmen döküldüler herkes parasını takır takır alıyor kazandıkları parayı fabrikalar kazanmıyor para cezası verilsin çünkü şuan bu parayı hak etmiyorlar

Önder Galatasaray topcusu olmayan adamlar var takımda Servet Barış Ayhan Uğur gibi adamlar iyi top oynamıyor

Neill maç boyunca defans hattına bişeyler anlatmaya çalışıyodu dikkat ettiniz mi?

koşmuyor dediğimiz yabancılar aldıkları paranın sonuna kadar hakkını veriyor istisnalar olabilir fakat geneli böyle . anlayamadığım şey Türk oyuncuların tutukluğu beceriksizliği. . .

Oyuncular çok laubali..Servetten tut Barıs, Ugur, Sarp, Ayhan, Arda, Caner hepsi sırf çalım atmaya ugrasır..Ne çalım sevdasıymış ya..Futbol basit ya..Boş adama pas ver yeter..

jo da umut var arkadaşlar sakatlanmasaydı 2 yarı 1 gol atabilirdik bnm sinirlendiren nokta oyuncuların hırs'lı olmaması kız gibi oynamıcaksın bu oyunu topu ısırcaksın neill hata yaptı ama adam agresif oynuyor servet artık sen topu oyuna sokmaktan vazgeç tekniğin 0 toparlanın beyler

O kadar da değil yahu abartmayın artık. Adam hücum için birşeyler yapmaya çalıştığından böyle oldu Emre Güngör gibi top benden gitsin de ne olursa olsun diye mi oynasaydı.
o zaman denizli maçında da aynı çabasının sonucuydu verdiği kötü paslar. umarım düzelir

Rijkaard'a kızmıyoruz nedense(Ama yinede bildiği vardır!!! ), ama zamanında Gerets'e kızan oyuncuları gerçek yerlerinde, mevkilerinde oynatmıyor diyen biz değilmiydik. Bugün Rijkaard'a gerçekten çok kızdım. Sağ bekte Uğur Uçar ya da Neill oynamalıydı. Servet'in yanında Emre Güngör oynardı ya da başkası hiç farketmez. Bakıyorum Dos Santos oyun kurmaya çalışıyor, Caner şaşırdı nerde oynayacağını. Bence ucuz atlattık ve attığımız o gol çok işe yarayacak. Ama A. Madrid karşısında bu kadar şanslı olmayabiliriz. İnşallah Nonda'yı aramayız. Herkese sevgiler....

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Elano gayet iyi oynadi, o kurdugum kadro bügün icin gecerliydi Kayseri macinda Kader Keita sov bekliyorum sag kanatta

eğer riijkard trip atmazsa shov olur. verme şu keitaya oynamama cezası bize vermiş oluyosun adam yatarak parasını alıyo

jo dan haber varmi?

Geri
Üst Alt