Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Ufuk bugün ne yaptı da iyiydi? Ufuk'un gollerde belki hatası olmayabilir, Leo'nun da suçlandığı birçok golde olmadığı gibi ancak bu golleri bu akşam Leo yeseydi şu an herkes Leo'ya sövüyor olacaktı, buna eminim.

Goller haricinde çok fazla iş de düşmedi zaten. Harcayalım, hatalı demiyorum ancak iyi denilcek de birşey yapmadı. Bana güven vermedi.

Dikkat ettiysen iyi demedim ufuğa.Berbat değildi dedim kardeşim

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Bir Sorum var?

Kaleci Ömer Çatkıç'ı 1 kere yere yatarken gördünüz mü?

berbat bir oyun oynadık...

görünün o ki dos santos'dan forvet falan olmaz yada yakın zaman içinde olmaz... belki 1 2 ay içinde olabilir ama 15 gün sonra atl madrid maçı var...

resmen forvetsiz ve ortasahasız oynadık... ayhan ve barış... çok kötü şeyler yazacam ama ceza almama değecek adamlar değillersiniz... oynatanlar utansın...

elano, emre çolak, dos santos ile başlanabilirdi...

rövanşı alır eleriz antalyayı o sorun değil ama kayserispor maçı çok değişik sonuçlanabilir benim korkum o...

ne bir organize atak, nede bir gol pozisyonu hiçbişey yoktu... sadece elano çok şık sıyrıldı, onda da dos santos ile çarpıştılar...

neyse dediğim gibi antalyayı farklı eler geçeriz... ama sorun antalyaspor değil...

takım kötuydu ömer urundul bayaa mutluydu kahkahalar filan çileden cıkardı adamı ya

Bazilari Neil en iyisi diyorlar ama Adi Nuri olsaydi ve ayni top kayiplarini yapsaydi ... Bu adami nerden bulmuslar hemen gitsin diye yorumlar olurdu!!!

Servet bundan sonra rakip yarı sahaya pas atmaya çalışmasın. %90'ı isabetsiz oluyor çünkü.

Arkadaşlar Hakan Balta,Sabri ve Mehmet Topal'ın sakatlılarının ne kadar süreceğinden haberi olan varmı????

Bilgilendirirseniz sevinirim

Jo ile ilgili net bir bilgi varmı? diye yazıyordumki GSTV ayağının burkulduğunu ve buz tedavisi yapıldığını söyledi.Yarın belli olucakmış gibi bişeyler dediler.

İlk yarıda ki iyi top oynayan takımdan şu anda olmayanlar;

Sabri-Hakan Balta-Mehmet Topal-Kewell-Keita-Baros

Tam 6 isim...

işte bukadar. aglamak sızlamak yeterli artık şu eksiklere ragmen kötüde oynasak kazıyorduk antalyada patladı. şu maç serisinde yenilcek takım seçsem antalya olurdu öle de oldu.

o zaman denizli maçında da aynı çabasının sonucuydu verdiği kötü paslar. umarım düzelir

Bence öyle. Denizli maçındaki bir pası bariz hataydı ama arada her oyuncu yapıyor. Neill iyi niyetli takıma hem defans hem hücum anlamında birşeyler vermeye çalışıyor diyorum ya bugün ofansa katkısı iki bekimizden fazladır. 4 stoper gibi oynadık neredeyse yahu.

Barışı gönderse orta sahadan Ayhan,Topal falan sakatlansa bu sefer niye barış gitti diyeceksiniz. Elde sakat oyuncu çok. Ayrıca Jo sakatlanmasaydı bu maç en az berabere biterdi.

ok size barışınızla FRyle mutluluklar dostum ne diyim ben takım oyunu oynamıyoruz sadece bireysel yetenekle gidiyoruz başka bi şey yok.

Bide o olsa bu olsayla hayat yürümez her seşy risktir ki ucunda barış varsa aslında buda risk değildir.

sabri ne zaman dönüyor?

neill önce topu bizimkiler atmayaı öğrensin. tamam servetten iyi ama o kadar işte.

Neil bir çok yerden tekniğiyle topu çıkartıp oyunu genişletti 1-2 pas hatası da yapıversin adam ayağa oynamaya çalışıyor

Arkadaşlar Hakan Balta,Sabri ve Mehmet Topal'ın sakatlılarının ne kadar süreceğinden haberi olan varmı????

Bilgilendirirseniz sevinirim

Hakan Balta 3 gün sonra başlayacak idmanlara bildiğim kadarıyla Topalla Sabri pazartesi başlayacak.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Elano gayet iyi oynadi, o kurdugum kadro bügün icin gecerliydi Kayseri macinda Kader Keita sov bekliyorum sag kanatta

Elano'yu yorumlamadım bilader

Elano'nun böbreklerinde sorun var bu maç dinlendirildi ortada hak yeme durumu yok

Kayseri maçı düşünüldüğünden oynatılmadı

m.topal kurtarmaz bu orta sahayı sezon sonuna kadar boıyle devam bu arada jo nun sakatlıgı ile ilgili bi bilgis olan var mı

Geri
Üst Alt