Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Şahine feRrari lastiği taksan kaç yazar...?Ayhan dan futbolcu,Ugurdan sol bek,Emre gungorden sağ bek olmazzzzz...........Gösteri maçımı bu yaaaa..

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

sabri.jpg

Formada maltepe pazarı yanlız::)

Ligin telafisi bu kupannın telafisinden daha çok olur emin ol sen..

Ama bu telafiyi bu berbat futbolu oynayan takım değerlendirebilir mi diye sorarsan o da zor..

sen bnm anlatmak istediğimi anlamıyorsun şu kadroyla kayseri maçına çıksaydık dahamı iyi olurdu sende emin ol biz Samiyende antalyayı ezeriz telafisi olur ama ligde kayseriye kaybedersek çok şey kaybetmiş oluruz bu maçta hatalarımızı tekrar gözden geçiricez

jo da bişe yoktur umarım ALLAH sağlık ekibinin eline düşürmesin!!!

Benim Ziraat Türkiye Kupası umrumda felan değil ama bu kadar rezil oynamamız içinde bir neden yok.

Jo'nun ilk yapılan sağlık kontrolünde her hangi bir kırık ya da çatlak tesbit edilmediği, sakatlığının çok ciddi olmadığı belirtildi..

İşte adamım benim! Arda örnek alsın biraz kolkola tatile gitmez belki Sabri'den utanırda.

İşte bu, Galatasaray kaptanının Galatasaray taraftarının hain diye bakdığı bi adama o benim abim deme lüksü yoktur

Lig uzun bir maraton ,oynadıkça form tutabilirsin ve iyi bir perfomans belki gösterirsin.

Ama şu an ki durumda 1 hafta içinde mucizeler olmazsa takım yine kötü oynayacak ve kupadan elenme şansın daha yüksek olacak.

Ben önümüzde ki hafta maçı için bu takıma hiç ama hiç güvenmiyorum.

Önümüzde ki hafta maçı Asil Galatasaray taraftarı kazandırsa kazandırır

Anlayabildin mi o da Samiyen de diye...

Yok ben anlamadım.Renktaşım lütfen can sıkıcı cümleler kurma rica edyorum.Bu takım Sami Yen'de tabiki favoridir.Barca'da gelse,Real de gelse.Abartma deme gerçeklerden bahsediyorum.Bu kadar kötü bir oyunda bence olmaz,olamaz.

bize karşı sert oynayan her takım istediğini alıyo maalesef sertlikten yılmamamız lazım!!!

Süper Ligdeki her takım şu an bizi yenecek seviyede.

FR-sistem-ekol-uzun vade diye umutluyuz...ama sahada hala barış-sarp-ayhan-uğur-e.g...bunlarla hangi sistem-ekol den bahsedilir allahaşkına?...yanlarına kimi koysan randıman vermez...dilerim başarıyla yıllarca kalır takımın başında ama bu orta sahasızlık götürür FR ı götürecekse...

Bugün ki oyunumuzla Ankaraspor'a karşı bile kazanamayız malesef :mad:

Yok ben anlamadım.Renktaşım lütfen can sıkıcı cümleler kurma rica edyorum.Bu takım Sami Yen'de tabiki favoridir.Barca'da gelse,Real de gelse.Abartma deme gerçeklerden bahsediyorum.Bu kadar kötü bir oyunda bence olmaz,olamaz.

aynen öle deniz Sami Yen'in havası çok farklı kim gelirse gelsin her zaman favori biziz inşallah rijkaard herkesi en verimli olduğu mevkide oynatır uğurun ne işi var solda barış'ın ne işi var sağda santos forvette oynayamaz

Bugün kadar kötü oynamadık sene başından beri birdaha da olmaz inşallah.

Ümidimizi kaybetmeyelim.

Geri
Üst Alt