Ziraat Türkiye Kupası Kura Çekimi | 14.30 | 2 Şubat

Sonuçta en nefret edilen ülke ermenistan sinirlarimiz bile ermenistan ile kapali kurtuluş savaşinda en çok savastigimiz ulkelerden biri sevilmiyor sonucta ulkemiz tarafindan insanlarina birsey demiyorum insanlari hakkinda kotu konusamam her insan insan oldugu icin deger gormeli ben ulke bazinda ermeni takimi ile oynamiyorlar sonucta dedim karistirilmasin

Kötü niyetle söylemediğini anladım ama cümle yanlış yere gitmeye çok müsait.

Hiçbir millet ismi ötekileştirme aracı olarak kullanılmayı hak etmiyor...

Nasıl ki yabancılar bizim için söylediklerinde rahatsız oluyoruz, biz de aynı şekilde dikkat etsek daha iyi olur bence.

Kötü niyetle söylemediğini anladım ama cümle yanlış yere gitmeye çok müsait.

Hiçbir millet ismi ötekileştirme aracı olarak kullanılmayı hak etmiyor...

Nasıl ki yabancılar bizim için söylediklerinde rahatsız oluyoruz, biz de aynı şekilde dikkat etsek daha iyi olur bence.

Yok asla o niyetle demem allah yukarida icimi biliyor belki cumleyi tam anlamiyla dogru kurgulamamis olabilirim haklisin o konuda niyetim sadece insanlari bolusturmemek provakosyanlara gelmemek baska niyetim olamaz zaten irkcilik yapan bizden degildir diye peygamber efendimizin hadisi vardir. Asil ulkeyi bu tur zihniyetler boluyor dusunce ozgurlukleri degil...

Arkadaslar orda istiklal marsimizin isliklandigini unuttunuz mu?

Umarim FB sagli sollu tokatlar. Özellikle deplasmanda resital sergilesinler.

Hem FB-BJK yari finali cok güzel olur, GS acisindan da avantajli olur diye düsünüyorum.

amed fener maçı benim adıma nötr illa bir seçenek olucaksa teröristler yerine febeyi elemesi yönünde seçerdim

bize başakların çıkması kötü oldu edin visca öttürür

Amed Fener'i ve BJK yi elesin, biz de Final de yenelim biraz farkli kupa olsun.

Son düzenleme:
Amedspor da ülkemizin bir takimi ermeni takimiyla oynamiyorlar sonucta abartmanin manasi yok meseleyi düşmanlaştırmanın kimseye bir faydasi yok bölüştürmek isteyen zihniyetlerin oynuna gelmemek lazim vurduğun gol olsun Amedspor şikecilere geçiren herkesten allah razi olsunn ..

Terör örgütünün desteklediği bir takım ve İstiklâl Marşı okunurken ıslıklayan, maçlarda provakatörlük yapan taraftarı. Bunu mu destekleyelim? Abartmanın manası yok dediğin şey Fener'i desteklemek amacıyla olur asıl.

Avrupa maçlarında rakip takım/ülke bayrağı açmak vb. durumları örnek gösterenler oluyor bir de. O durumların ne denli mizah çerçevesinde olduğunu beyinler algılamıyor sanırım.

Fb umarım içeride dışarıda rezil rüsva eder.

amed fener maçı benim adıma nötr illa bir seçenek olucaksa teröristler yerine febeyi elemesi yönünde seçerdim

bize başakların çıkması kötü oldu edin visca öttürür

Fb'nin Amedspor'dan farkı ne acaba ? Polislerle çatışıp arabalarını yakıp devirmeleri, stadı ateşe vermeleri onları terörist yapmıyor mu ?

Amedspor, vatan haini fenerbahçeyi eleyecek ve onlarla finalde karşılaşacağız umarım.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Amedspor'a seyircisiz oynama cezası verilmiş. :red:

Bir konunun da şeyini çıkarmayın be.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt