Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.509
- 55.745
- 4.478
fener maçında soysuzlar olay çıkartır ilk önce marş ıslıklanır.taşlanır saha..maç sonu ayrı olay..
insallah sizi orada mahfederler (futbol anlaminda)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fener maçında soysuzlar olay çıkartır ilk önce marş ıslıklanır.taşlanır saha..maç sonu ayrı olay..
Sonuçta en nefret edilen ülke ermenistan sinirlarimiz bile ermenistan ile kapali kurtuluş savaşinda en çok savastigimiz ulkelerden biri sevilmiyor sonucta ulkemiz tarafindan insanlarina birsey demiyorum insanlari hakkinda kotu konusamam her insan insan oldugu icin deger gormeli ben ulke bazinda ermeni takimi ile oynamiyorlar sonucta dedim karistirilmasin
Kötü niyetle söylemediğini anladım ama cümle yanlış yere gitmeye çok müsait.
Hiçbir millet ismi ötekileştirme aracı olarak kullanılmayı hak etmiyor...
Nasıl ki yabancılar bizim için söylediklerinde rahatsız oluyoruz, biz de aynı şekilde dikkat etsek daha iyi olur bence.
Galatasaray - Amed
Fenerbahce - Rize
Besiktas - Akhisar
Basaksehir - Konya
Amedspor da ülkemizin bir takimi ermeni takimiyla oynamiyorlar sonucta abartmanin manasi yok meseleyi düşmanlaştırmanın kimseye bir faydasi yok bölüştürmek isteyen zihniyetlerin oynuna gelmemek lazim vurduğun gol olsun Amedspor şikecilere geçiren herkesten allah razi olsunn ..
amed fener maçı benim adıma nötr illa bir seçenek olucaksa teröristler yerine febeyi elemesi yönünde seçerdim
bize başakların çıkması kötü oldu edin visca öttürür
fb'nin amedspor'dan farkı ne acaba ? Polislerle çatışıp arabalarını yakıp devirmeleri, stadı ateşe vermeleri onları terörist yapmıyor mu ?