GSC Haber Ziraat Türkiye Kupası’nda Çeyrek Finalde Rakibimiz Fenerbahçe

Yine yabanci hakem gelir bu arada 1 tane gol atamadigi için ekstra deplasmanda bir derbi çikaran hocaya tebrikleri sunarim birde elenirse tam tüy dikmiş olur

süper eşleşme maçın her sonucu bize artı yazar

Yabancı hakem açıklaması yapmayı düşünemeyecek kadar aciz bir yönetim var başımızda

Acunun kankası okan da yerli hakem ister

Yine ölüm kalım maçında ölür turu da verir

Biz de bu adam yüzünden kahrımızdan ölürüz

Aynen ya harika oldu baya haklısınız.Okan buruk'un ligi sıkıntıya soktuğu yetmediği gibi şimdi de fbye bedavadan yarı final hediye edecek.Iskenderun bile gelse daha iyiydi bunlara en azından bizi etkilemezdi.Ust üste bjk,fb maçları üstüne ölüm kalım maclarinda ölen bir adam varken 2 maçta lige veda etme olasiligimiz yükseldi siz polyannaciliga devam

Hiç beklemediğim bir eşleşme oldu, aynı zamanda rekortmen hocamız için de kendini kanıtlama zamanı.

Kaybederse teneke bağlanıp kovulur.

tokatlariz gibi

Okan efendinin beyanına göre oynanan maç sayısının fazlalığından taktik idman yapamamışlar.

Ee buyur artık.. Avrupa defteri kapandı.. Maç trafiği azaldı.

4 gün içinde deplasmanda irili ufaklı kuşlarla oynayacağız.. İkisini de evire çevire yenemezsen boş yapma artık..

Rüzgarın değişmesi için güzel fırsat iyi oldu.

Ben böyle maçlar izlemek için futbolu takip ediyorum zaten

Git yen feneri zevkten dört köşe olalım

Baslarim izbe anadolu kulüplerini yeniyosun yeniyosun gidiyosun ŞL'de bir şey yapamıyorsun, derbi zaten yılda 2 kere var,

Şu fenere aynı sezonda kadıköyde 2 defa çimleri yedirtme şansın var misler gibi

Okan'ın Konya ziraat maçı fantazileri yüzünden aynı hafta 2 deplasman derbisi. Her 2 maçı lkaybetme olasılığında yüksek. Ki sonra o moral bozukluğu ile ne olur bilmiyorum.

Valla ya ne ağladınız anasını satayım
Takip etmeyin lan o zaman size zorla mı tutturuyorlar Galatasaray'ı

Çok güzel oldu. İnceldiği yerden kopacak, ufak ufak canımızı almasındansa Beşiktaş ardı Fener hemen neticelenir sezonun akıbeti.

güzel sağlam tempo yaptıran bir ingiliz hakem müthiş olur. maçtan sonra bay yani bu maç full performans oynayacağız yarın yokmuş gibi. artı takımı istim üzerine çıkarmak bir şans yaratacak olaki beşiktaşı yenersek bu maçtaki her sonuç bize yarar

Geri
Üst Alt