Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
9 oldu. Bu Manisa nedir be???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balçova Yaşamspor kalitesinde bir takım ile de oynamıyorlar. Vitaminli hamsi yemişler herhalde.
Doğru ama sonuçta Manisa tanınmış bir takım ve yedekleri bile Balçova'dan iyidir.Bence o kalitede bir takım. Tamamen yedek ve u-21 katkılı bir takım olması lazım Manisa'nın. Maçtan önce antrenörleri söylemişti.
Demekki hep böylelermiş ha? Vay hıyar Çebi vay. Töre geçen dirsek atıyordu. Bu da tabi bir nevi fair play oluyor herhalde.arkadaşlar bu veli olayı nedir
nur Çebi biz Beşiktaşlıyız hep böyleyiz felan demiş
yaptığı hareketi okuduklarımdan biliyorum ama merak ettiğim veli kendisine faul yapılmış gibi yere felan düştü mü?
Gesendet von meinem HTC One_M8
yok benim merak ettiğim faul yapılmış gibi düştü mü?Demekki hep böylelermiş ha? Vay hıyar Çebi vay. Töre geçen dirsek atıyordu. Bu da tabi bir nevi fair play oluyor herhalde.
I am the one who knocks!
Ben tam olarak bilmiyorum vallah kusura bakma, maça bakamadım. Ama burada bayağı tartışılıyordu olay yaşandığı esnada.yok benim merak ettiğim faul yapılmış gibi düştü mü?
hadi tamam hakeme giderek bişey yoktu demesi güzel ama faul yapılmış gibi düştü ise ben sorarım o zaman neden hakeme bişey yok dedin diye!?
bir yerde kendisi için mi yoksa rakip için mi ayağını çekti bişey yoktu diye bir açıklamasını okudum
Gesendet von meinem HTC One_M8