Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balçova Yaşamspor kalitesinde bir takım ile de oynamıyorlar. Vitaminli hamsi yemişler herhalde.

B5ughGxIUAAQTXo.jpg

Saçma sapan maçlar ya bir de Ekici Cardozo gibi bankoları oynatmış. Normal.

arkadaşlar bu veli olayı nedir

nur Çebi biz Beşiktaşlıyız hep böyleyiz felan demiş

yaptığı hareketi okuduklarımdan biliyorum ama merak ettiğim veli kendisine faul yapılmış gibi yere felan düştü mü?

Gesendet von meinem HTC One_M8

arkadaşlar bu veli olayı nedir

nur Çebi biz Beşiktaşlıyız hep böyleyiz felan demiş

yaptığı hareketi okuduklarımdan biliyorum ama merak ettiğim veli kendisine faul yapılmış gibi yere felan düştü mü?

Demekki hep böylelermiş ha? Vay hıyar Çebi vay. Töre geçen dirsek atıyordu. Bu da tabi bir nevi fair play oluyor herhalde.

I am the one who knocks!

Demekki hep böylelermiş ha? Vay hıyar Çebi vay. Töre geçen dirsek atıyordu. Bu da tabi bir nevi fair play oluyor herhalde.

I am the one who knocks!
yok benim merak ettiğim faul yapılmış gibi düştü mü?

hadi tamam hakeme giderek bişey yoktu demesi güzel ama faul yapılmış gibi düştü ise ben sorarım o zaman neden hakeme bişey yok dedin diye!?

bir yerde kendisi için mi yoksa rakip için mi ayağını çekti bişey yoktu diye bir açıklamasını okudum

yok benim merak ettiğim faul yapılmış gibi düştü mü?

hadi tamam hakeme giderek bişey yoktu demesi güzel ama faul yapılmış gibi düştü ise ben sorarım o zaman neden hakeme bişey yok dedin diye!?

bir yerde kendisi için mi yoksa rakip için mi ayağını çekti bişey yoktu diye bir açıklamasını okudum

Ben tam olarak bilmiyorum vallah kusura bakma, maça bakamadım. Ama burada bayağı tartışılıyordu olay yaşandığı esnada.

I am the one who knocks!

Cizre Konyaspor karşısında 2-0 öndeymiş :)

Umarım üst tura çikamazlar yoksa pkk propogandasini ortami germeyi her maçta devam ettirecekler

antep konya kayseri akhisar

hepsi alt lig takımlarına karşı yenildiler/mağlup durumdalar :D

bir tek sivas kazanabilmiş

Alt lig takımlarına sistem oynayıp girsek fena para gelirmiş bugün.

Eskişehir-Balçova maçı ertelendi.Çimi de temizleyelim derken berbat ettiler.Bizim maça kadar düzelmez artık.Yine puan kaybederiz Eskişehir'de.

Bundan sonraki turun eşleşme programı:

A1-B2
B1-A2
C1-D2
D1-C2
E1-F2
F1-E2
G1-H2
H1-G2

Ayrıca son durum:
E ve F gruplarında bir strateji oyunu veya eşleşme düzenbazlığı döndüğünü düşünüyorum. Adeta satranç oynanıyor kanımca.
E grubundaki Fenerbahçe ve F grubundaki Beşiktaş bundan sonraki turda ( Eğer devam etmeyi ve kupayı almayı istiyorlarsa) eşleşmemek adına ikisi de grupta 2.olmak için çabalıyor.
Ve ikiside sanki kupayı önemsemiyor görünsede buna güler geçerim.

tk_2014.jpg

Manisa Trabzon maçı bayağı ateşli başladı, Manisa 8-9 kişiyle önde basıp gol arıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt