zlatan ibrahimović

Yasin simsek banlanmis mi muhhabbeti yapilmasini istiyorsun sanirim.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Unal Aysal'siz nobet, Kenan Imirzalioglu'nun olmadigi bir karadayi veya Kivanc tatlitugsuz Kuzey/Guney dizisini izlemek gibi... bom bok

inşallah doğru değildir haber. olmayan bir transfere fena üzülürüz.

Yalniz Ibra transferinden dolayi yonetime sallanirsa iste o zaman haksizlik etmis oluruz.
sonucta yonetim alacagiz demedi. Yonetimden kimse konusmadi. Kendimiz olmayan bir olayi olsun diye ugrastik ve olmadi ( her yerde milanda haberi var ) Gomez'e cok istiyor diyen tanman ibo icin gorusme talebinde bile bulunmaz

Yalniz Ibra transferinden dolayi yonetime sallanirsa iste o zaman haksizlik etmis oluruz.
sonucta yonetim alacagiz demedi. Yonetimden kimse konusmadi. Kendimiz olmayan bir olayi olsun diye ugrastik ve olmadi ( her yerde milanda haberi var ) Gomez'e cok istiyor diyen tanman ibo icin gorusme talebinde bile bulunmaz

İbra elli defa soruldu Dursun Özbek'e. Çıkıp birtanesinde ilgilenmiyoruz demedi kardeşim. İlgilenmiyoruz dedi de ben mi hatırlamıyorum. Dursun Özbek e defalarca soruldu bu soru. aydınlatın beni.

Ibraam saha içerisinde birçok doğrusu olan bir futbolcu.

En iyi yaptığı iş ise kalecilerin açıklarını çok iyi bilmesi. Örnek verelim;

Bir kalecinin en zayıf olduğu bölge kapattığını düşündüğü bölgedir. Önceki sayfada bir video var ibraamın. O videoyu dikkatli izleyin, attığı gollerin tamamı değil ama bir çoğu kalecilerin kapattığı bölgeye yaptığı sert şutlardan geliyor.

Geri
Üst Alt