zorbay küçük

Bugün de elinden geleni ardında koymadı gene her zaman ki art niyetli bir yönetimi vardı.

-Ankaragücü golünden önce kornere çıkan topta Rashica'ya faul varken faulü vermedi o top korner oldu ve golü yedik

-Mertens penaltı pozisyonunda 3 saniye uzak çekim görüntülerle karar verdiler.

-Abdülkerim'in kayarak bizim kale alanında kornere attığı top için 1 dakika VAR ile konuştu.

Bi ara Berkan mi Baris mi Emin degilim ikinci yarida taç cizgisinin önünde faul yapti Bu sahis elini cebine götürmüs gibi yapip kosmaya basladi. Mertens olmadigini görünce Geri adim atti

ankaragücünün attığı golden önce bize yapılan %100 faulu vermedi, %100 penaltımız da es geçildi.

konuşan bir kişi bile yok...

Art niyetli 1 hakem olduğunu düşünüyom.Her ne kadar da takım olarak kötü oynasak İy kırmızı kartı verse rakibe galibiyet alma ihtimalimiz daha da fazla olurdu..

Bu operasyon evladini bakalim yönetim ne yapacak

Okan hocayla birlikte Konya galibiyetinin mimarı. İkisini de tebrik ederim.

Şerefsiz onun bunun çocuğu. 15. dakikadaki kırmızı verseydi bambaşka şeyler konuşuyor olurduk. Allah belanı versin senin

Rakibin kırmızıyı vermedi
Rashicanın pozisyonuda goldü

Dedik doğranacaz açıklama yapın diye de dinleyen kim

palabıyık'ın ikamesi de bu heralde. fener'de hakem bitmez

Yav abi tamam da. Biz kazanmayalım diye çıkmış bir takım vardı. Aadam gibi oynasaydık alırdık.

Bu maç ben hakem makem diyemem.

Sana neler neler söyledim bugün. Allah bin belanı versin

15. Dk kırmızı oğlu kırmızı’yı vermemiş biz daha hocayı falan eliştirelim aynen… hakkımızın içinden geçmiş dut kurusu

Geri
Üst Alt