ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu

servet-sabri-aydin

en azindan bu 3 topcudan kurtulsak, ya.

kazimi, zani dert etmicam asla

hatta ayhan 3 yil daha kalabilir

yeterki su 3 gitsin

Mertan, beni malesef fazla etkiliyemedi, ama en azindan bu macta gosterdigi direnc Aydinda yillardir yok

Okan Derici ise 2 yonunu cok iyi buldum, Oyuna girer girmez topu resmen ayagina 3-4 defa resmen emir etti, ve ileri cikislari da cok dogru buldum. bu oyuncuda liderlik tipi var. Cok abartili birsey gostermedi ama oyle bir his verdi bana umitliyim

Berk konusunda ne diyelim 10 dakika mi oynadi ? henuz 16 yasinda devam etsin, ilk maci galiba heycan gayet normal olur.

gelelim thank you and goodbye diyecegimiz oyunculara

malesef bu yedek takimda Sabri ve Ayhan haric (engini saymiyorum) gerisi hepsi bu takima yetersiz. Sercan da iki gol atmasina ragmen yetersiz diyorum artik. nedeni su "futbol" oynamiyorlar yaptiklari mucadele etmek fizik gucune dayanarak futbol teknigi taktigi olmayan oyunculardan kurulu bizim yedekler.

Servet bugun kendi ipini cekmistir! (kupa maci olsa bile bu kadar basit hatalar yapilmaz, bu kadar konsentrasyon eksikligi olamaz)

Gokhan Zan varmiydi yokmuydu anlamadim.. .agir kalip bicmekten baska birsey yapmadi

Ceyhun malesef olumlu fazla birsey yapamadi ya on libero mevkisinde zorlandi Hoca tarafindan yada teknik kapasitesi cok dusuk, 4 toptan anca 1 veya 2sine mudahele edebildi ve bu mudahaleler sadece top gitsin diye oyun kurmakla alakali degildi (attigi uzun toplarin sadece 1 veya 2 tanesi adresi buldu gerisi hep top kayibi)

Caglar bu takimda ne isi var bana biri anlatabilirmi? hic bir artisini gormedim, bir iki defa ileri cikti ama defans yapmasini hic bilmiyor, rakip atak yaparken hep sonradan donerek gec kaldi butun pozisyonlara son 10 dakika biraz pas yapti baska hic bir olumlu notu yok

Riera kendini bitirdin! yüh aldigin para yaziklar olsun!!! son 2-3 mactir biraz cabaliyordun bugun ise hic birsey yapmadin ve karakterini gosterdin. Derhal kurtulmak lazim!

Aydin Kimin oglu bu? Adnan Polat, Unal Aysal'in, Frank Rijkaard, Hagi, Bulent Korkmaz simdi de Fatih Terim'e cok kotu bir sigiri olmasi lazimki nasil dayaniyorlar anlam veremiyorum. o kadar genc oyuncumuzu sans vermeden veya direnmeden gonderdik Aydin halen bu Sari Kirmizi formamizi giyiyor anlamis degilim.

----

gelelim genclere, Dedigim gibi,

Mertan umutlari karsiliyamadi ama dogrusu soylenmek gerekiyorsa ayagina fazla pas da almadi bu nedenle bu mac icin yorum ve not vermiyorum

Okan Henuz cok erken ama bence bu takima lider olabilecek bir oyuncu, simdilik pismesi gerekiyor ama 20 dakikalik performansinda gosterdigi ozguveni devam ettirir ve gelisirse ben sizlere simdiden soyleyim, Bu takimin simgesi olabilir!!!

Berk Bence cok ama cok heycanliydi, ki bir iki defa cok iyi ileri cikti, ve defans yapmasini da biliyor ki 2 pozisyonda dogru yerde durdu ve kendisi rakip ve bizim kalemizin arasindaydi, birinde kafayi uzatti (deymesede ;) )ikincisinde pas'i kesti! ama 10 dakikalik oyuna birey denmez, nerdeyse sans uzeri bir gol atiyordu...topun gececegini beklemedi...

Sercan diyecek fazla birsey bulamiyorum, cok umitliydim ama bugun yine 2 gol atmasina ragmen futbol'un temel kurallari yok bu adamda, ne ayaga pasi saglam verir, Ne gol vuruslari tehlikelidir, ne de pozisyon almasini biliyor. Iyi yaptigi 2 sey var, 1 cok kosmak, 2 mucadele etmek fiziki...

-------Malesef yedek kadromuz cok zayif ve gelecek sezon tahminimce bugunki kadrodan en az 6 oyuncu yolcudur!

Galip geldik bir sonraki turdayiz gerisi bos...

vasat üstü oynadığı maçta bile millet sabriye saldırıyor

diğer oyuncuları anlarım da bu adam bizim altyapımızdan çıkan biri sonuçta

ben servet kadar oynarım cidden ha :D belki hatta daha ii bile oynayabilirim boş adam bu ya satılsın atılsın ama gs de bidaha asla forma giymesin zaten sahada sümkürmesinede acaip sekilde kıl oluyorum bu adamın

Engin, Sabri, Riera, Ceyhun bakıyorum da hiç Mertan'a top atmadılar. Genç diye dışlamışlar sanki. Gol sevinçlerinde de kaçtılar hemen.

rakip he rne kadar kötü olsada sercan sansini cok iyi degerlendirdi.

bu kötü rakibe karsi defansimiz ama rezil oldu, rezil.

ufukta cok iyi mac cikardi, cok sasirdim.

Futbol Federasyonu Başkanvekili Şekip Mosturoğlu, "Çok samimiyetle söylüyorum, bu sezon içinde hakeme fiili saldırıdan dolayı küme düşen takım göreceksiniz. Bunu yaşayacak bu Türkiye" dedi.

Şekip Mosturoğlu, Futbol Extra Dergisi’nin kasım ayı sayısında yer alan röportajında, hakemlere karşı olan sözlü ve fiili saldırıların önüne bir türlü geçilemediğiyle ilgili bir soru üzerine, şunları kaydetti:

"Çok samimiyetle söylüyorum, bu sezon içinde hakeme fiili saldırıdan dolayı küme düşen takım göreceksiniz. Bunu yaşayacak bu Türkiye. Bunu ısrarla ve altını çizerek söylüyorum, yazın bir kenara.

Çok da dikkat çekiyorum, hakeme fiili saldırı cezasız bırakılmaz.

Bunun cezası saha kapama, seyircisiz oynatma, mevcut puanlardan silme ve ardından küme düşmeye kadar varacak. Yani böyle bir takım görecek herkes." Küme düşmeyi gerektirecek kadar büyük bir fiili saldırının boyutlarının nasıl olması gerektiğiyle ilgili bir soruya ise Mosturoğlu, şu yanıtı verdi:

"Geçen sene de ondan önceki Haluk Ulusoy döneminde de yaşanan örnekleri var bu konuda. Sayın Haluk Ulusoy da bu konuda hassastı.

’Hakeme kalkan el bana kalkmış eldir’ diye söylerdi. Doğru söylüyordu, biz de aynı düşünüyoruz. İlk baştaki düşünce şuydu: Hakeme bir hakaret varsa, saha kapatma, seyircisiz oynatma, hükmen mağlubiyet diye gidiyordu. Bu Haluk Bey’in son zamanlarında mevcut puanlardan silmeye kadar vardı. Biz de geçen sezon uyguladık mevcut puandan silmeyi.

Üçüncü Lig’den bir takıma uyguladık böyle bir karar. Bu sene de eğer bu eylemler bu şekilde devam ederse, kamu vicdanında, gazete manşetlerinde tartışılır olaylar, eylemler biçiminde gelişirse kesinlikle bakın göreceksiniz o takım küme düşecek."

Engin, Sabri, Riera, Ceyhun bakıyorum da hiç Mertan'a top atmadılar. Genç diye dışlamışlar sanki. Gol sevinçlerinde de kaçtılar hemen.

Engin haric, Mertan'in kendileriyle top diye oynayacagini biliyolar.

Haklısın aslında. En azından Galatasaray'a küfür eden birisi değil, bazı şerefsizlerin yaptığı gibi. :)

Dogru Mac satan adami Galatasarayin takimi sabote etdi Ankaragucu macinda

Kufur de ediyordur buyuk ihtimal

ulan 20 yasindaki adam dururken yine günü kurtarmak için transfer yapiyoruz, yahu baskan demedi mi cl için transfer yapacaz diye 6 aylık keitayı kiralamak cl icin mi baskan... kendi icinizde celisiyorsunuz, bi kopamadik su adamdan yeter her transfer donemi keita gundeme geliyor artık yeter ama cidden adamdan nefret etmeye baslayacagim

Mertan'a cok búyük haksizlik yapildi bence. Onu ortaya cekip yerini Aydin'a birakan Terim ne düsünüyordu acaba. Cok sacma bi hamleydi.

vasat üstü oynadığı maçta bile millet sabriye saldırıyor

diğer oyuncuları anlarım da bu adam bizim altyapımızdan çıkan biri sonuçta

adamin sahad aolmasi Gs ye zarar, yemin ediyorum zarar

yoksa sabriyi bende seviyorum, sabrinin son macta yedek kulubedeki halini görünce, moralim bozulmustu galibiyete ragmen

ama adam zarar veriyor takima, zarar

Dilara Gönder:

Abdul Kader Keita , 6 aylığına Galatasaray'da kiralık oynamak üzere anlaştı

ulan 20 yasindaki adam dururken yine günü kurtarmak için transfer yapiyoruz, yahu baskan demedi mi cl için transfer yapacaz diye 6 aylık keitayı kiralamak cl icin mi baskan... kendi icinizde celisiyorsunuz, bi kopamadik su adamdan yeter her transfer donemi keita gundeme geliyor artık yeter ama cidden adamdan nefret etmeye baslayacagim

taraftar cok istedi keitayi

yöntim simdi shaqiriyi alamazsa dogal olarak keitayi alip, sizin istediginizi yaptik diyebilir, hic sasirmam

ben zamanind acok karsi ciktim keita diyenlere

ama simdi gelirse uzulmicam, pla yoffta ise yarar

servet berbattın .

Mertan'a cok búyük haksizlik yapildi bence. Onu ortaya cekip yerini Aydin'a birakan Terim ne düsünüyordu acaba. Cok sacma bi hamleydi.

aynen saçmaladı fatih hoca .çok kızdım o anda. ayhan devam etmeliydi oyuna. riera çıkmalı yerine de okan derici girmeliydi ya da berk : )

mertanı bu maçta etkisizleştirmek için takımda,fatih hocada gerekeni yaptı (2.yarıda defansif ortasaha oynatarak ).

Geri
Üst Alt