Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu
Mertan, beni malesef fazla etkiliyemedi, ama en azindan bu macta gosterdigi direnc Aydinda yillardir yok
Okan Derici ise 2 yonunu cok iyi buldum, Oyuna girer girmez topu resmen ayagina 3-4 defa resmen emir etti, ve ileri cikislari da cok dogru buldum. bu oyuncuda liderlik tipi var. Cok abartili birsey gostermedi ama oyle bir his verdi bana umitliyim
Berk konusunda ne diyelim 10 dakika mi oynadi ? henuz 16 yasinda devam etsin, ilk maci galiba heycan gayet normal olur.
gelelim thank you and goodbye diyecegimiz oyunculara
malesef bu yedek takimda Sabri ve Ayhan haric (engini saymiyorum) gerisi hepsi bu takima yetersiz. Sercan da iki gol atmasina ragmen yetersiz diyorum artik. nedeni su "futbol" oynamiyorlar yaptiklari mucadele etmek fizik gucune dayanarak futbol teknigi taktigi olmayan oyunculardan kurulu bizim yedekler.
Servet bugun kendi ipini cekmistir! (kupa maci olsa bile bu kadar basit hatalar yapilmaz, bu kadar konsentrasyon eksikligi olamaz)
Gokhan Zan varmiydi yokmuydu anlamadim.. .agir kalip bicmekten baska birsey yapmadi
Ceyhun malesef olumlu fazla birsey yapamadi ya on libero mevkisinde zorlandi Hoca tarafindan yada teknik kapasitesi cok dusuk, 4 toptan anca 1 veya 2sine mudahele edebildi ve bu mudahaleler sadece top gitsin diye oyun kurmakla alakali degildi (attigi uzun toplarin sadece 1 veya 2 tanesi adresi buldu gerisi hep top kayibi)
Caglar bu takimda ne isi var bana biri anlatabilirmi? hic bir artisini gormedim, bir iki defa ileri cikti ama defans yapmasini hic bilmiyor, rakip atak yaparken hep sonradan donerek gec kaldi butun pozisyonlara son 10 dakika biraz pas yapti baska hic bir olumlu notu yok
Riera kendini bitirdin! yüh aldigin para yaziklar olsun!!! son 2-3 mactir biraz cabaliyordun bugun ise hic birsey yapmadin ve karakterini gosterdin. Derhal kurtulmak lazim!
Aydin Kimin oglu bu? Adnan Polat, Unal Aysal'in, Frank Rijkaard, Hagi, Bulent Korkmaz simdi de Fatih Terim'e cok kotu bir sigiri olmasi lazimki nasil dayaniyorlar anlam veremiyorum. o kadar genc oyuncumuzu sans vermeden veya direnmeden gonderdik Aydin halen bu Sari Kirmizi formamizi giyiyor anlamis degilim.
----
gelelim genclere, Dedigim gibi,
Mertan umutlari karsiliyamadi ama dogrusu soylenmek gerekiyorsa ayagina fazla pas da almadi bu nedenle bu mac icin yorum ve not vermiyorum
Okan Henuz cok erken ama bence bu takima lider olabilecek bir oyuncu, simdilik pismesi gerekiyor ama 20 dakikalik performansinda gosterdigi ozguveni devam ettirir ve gelisirse ben sizlere simdiden soyleyim, Bu takimin simgesi olabilir!!!
Berk Bence cok ama cok heycanliydi, ki bir iki defa cok iyi ileri cikti, ve defans yapmasini da biliyor ki 2 pozisyonda dogru yerde durdu ve kendisi rakip ve bizim kalemizin arasindaydi, birinde kafayi uzatti (deymesede

)ikincisinde pas'i kesti! ama 10 dakikalik oyuna birey denmez, nerdeyse sans uzeri bir gol atiyordu...topun gececegini beklemedi...
Sercan diyecek fazla birsey bulamiyorum, cok umitliydim ama bugun yine 2 gol atmasina ragmen futbol'un temel kurallari yok bu adamda, ne ayaga pasi saglam verir, Ne gol vuruslari tehlikelidir, ne de pozisyon almasini biliyor. Iyi yaptigi 2 sey var, 1 cok kosmak, 2 mucadele etmek fiziki...
-------Malesef yedek kadromuz cok zayif ve gelecek sezon tahminimce bugunki kadrodan en az 6 oyuncu yolcudur!
Galip geldik bir sonraki turdayiz gerisi bos...