ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

Yav Fatih hoca yanlış kadro çıkarmış,ne gerek vardı rotasyona diyorsunuz da Elmander'in hafif sakatlığı vardı riske etmedi.Onun dışında Melo ile Muslera oynamadı sadece.Ufuk'ta zaten gayet iyidi,Muslera'yı aratmadı.Sadece Melo oynamayınca bu hale düşeceksek hiç takım falan değilmişiz demek ki.Bu aralar silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyordu Allah'tan ligde değil kupa maçında oldu bu..

Bu maçta Sabri'nin sırf zarar olduğunu gördüm. Aydın kat kat iyi oynuyordu ilk yarıda.

Sadece başka bir konuda yazdığım mesajdan alıntı yaparak kendimce geceyi kapatmak istiyorum:

---

Benimde söylemeye çalıştığım şey bu...

Sen işini garantiye al isterse FT girsin oynasın... Hasan Şaş girsin Davala girsin...

Tabi işin esprisi...

Ama önemli olan hedefe yakınlaşmak...

Rotasyon hedefe ulaşınca yapılır...

Hedefe giderken değil...

Melo'nun olmayışı Selçuk'un çok fazla atağa çok fazla katılamamasına neden oldu.

bu arada golde sabri yine adamını kaçırdı, bir geleneği devam ettirdi

Arkadaslar ben nedense cok fazla uzulmedim. Bu mac gelecegi gormek icin hayirli oldu . Malesef Baros efsanesi bitmis . Riera iyi niyetli ancak oyunu gereksiz top kayiplariyla bozuyor . Sabri 100 yil da gecse ayni Sabri . Eboue nin yedegi bile olmayi haketmiyor . Ben olsam Sercan i da gonderirdim . Hayirlisi olsun . Abuk sabuk statusuyle bu kupadan elenmek uzmedi beni acikcasi. Bu sene herseyden onemlisi Sampiyonluk

Birisi su adi hakemlere topu elle oynamanin yasak oldugunu anlatsin!

Öncelikle sivassporun hak ettiğini ve bizim kazanmak için hiçbir varlık göstermediğimizi kabul edelim.

Ama bunu bekliyordum. 3 gün önce FB maçı, 3 gün sonra TS maçı. Doğaldı.

Maç genelinde Selçuk, Ufuk

İkinci devre, Emre Çolak dışında kimseyi beğenmedim.

Kısmet böyleymiş. Ligi etkilememesi tek düşüncem. Yoksa bu kupa pek cezbetmiyor beni.

Zaten Sercan Riera Engin müthiş oynadılar sabriye yüklenin.Görmeniz gereken şeyleri görmüyorsunuz.

Umarım kupayı umursamadığımız içindir bu mağlubiyet. Kupayı umursamamak da ayrı bir mesele ancak rehavetten veya futbolcuların form düşüklüğünden daha kabul edilebilir bir sebep.

Bir maç kaybettik hemen F.Terim'e sallıyorsunuz. Ayıptır ya bu takımı nerelere getirmiş bir adama 1 maçla laf söylemek Galatasaray taraftarına yakışmaz.

bundan sonra sabrinin oynadığı bir maçı izlersem adam değilim.açık ve net.bu adam saatli bomba ya.ulan cnabet herif sahaya adım atar atmaz takım değişiyo hemen gol yiyoruz herkes çöküyo...azıcık bu takımı seviyosan defol git sabri azıcık adamsan jübile yap ya öl ne bilim.

Noktası noktasına katılıyorum. Protestoysa protesto, ıslıksa ıslık... Yeter yahu, bu adamın yüzünden saçımda beyaz sayısı arttı. Ha takım çok mu iyiydi, değildi ama ilk yarıdaki takıma bak, 2. yarıya bak. Sabri gene birini tutamıyor, gol yiyoruz. Sabri gene bi metre öteye pas atamıyor, orta açamıyor. Hastalık sahibi olduk ulan bu adamın yüzünden..

Uzun zamandır Galatasaray ı 90 dakika izlememiştim, şimdi izledim sinirlerim yerinden zıpladı.

çok moralim bozuldu.kimse kupa önemli değil demesin.7 yıl oldu biz de bu kupayı alamayalı! hem de şikecilerin anadolu şubesine elendik.kahretsin! kupada da fenere çakacaktık lan daha !

Maçı izledim bence oyun düzenimiz bizim Sabri'ye Riera'ya uygun değil arkadaş..

Ayrıca Sercan ne halta yarayacak çok merak ediyorum..

Elmander gerçekten vazgeçilmez bunu bir kez daha gösterdi yokluğuyla..

Baros'un en kötü özelliği top kontrolü 0 adamda..

Necati yorgun düştü..

Sivasspor'u tebrik etmek gerek iyi mücadele ettiler..

Penaltıyı boşverin artık..

Mesele başka 1-1 olsa uzatmalarda bu takım gene gol yerdi..

Ama kesinlikle Sercan,Riera,Sabri bu takımda 11 oynayamaz..

Sabri de var cünüblük ben dıyım mumkunse maç gunleri 5 km uzakta olsun sahadan,

Fatih hocam olmadı bu,hiç olmadı.

devre arası sabriyi görünce dedim bu maç çok zorlaştı. hemen çok vakit geçmeden 4 dk sonra sabrinin hatasından golü yedik. 10 pas verdi 8 i hatalı. bu arada aydın neden çıktı oyundan ?

'' Melo 10 milyon euro etmez heryer melo dolu xDDDDDDDDDDDDD '' cular yokluğunu iyi izlesin

Geri
Üst Alt