ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

Emre'yi sağ tarafta sen olsan oynatır mısın?

Sabri'yi oynatacagima Emre'yi oynatirim tabiki. Ne olacak ki? Riera cikar Ceyhun girer,Engin de sola gecer, ya da Emre sola gecer Engin saga gecer. Terim de hafife aldi bu maci acikcasi.

afedersin biz mi kaybettik?

yok yere kirmizi kart yiyip, takimini yalniz brakan kimdi?

daha gece macta oyuna girerken, milan barroooss diye bagiriyordu millet, ben ve benim gibi düsünenler kahrolmustu.

kazasiz, belasiz su sezonu sampiyon kapatsak bi, adim gibi eminim hocanin ilk "defol" diyecegi kisi baros

Bu kadar sert olmaya gerek yok kırmızı kartını sonuçta hırsından yedi ,tamam hata yaptı ama bu kadar çabuk silmemeliydik kanımca.

oynatırım abi.valla billa oynatırım.sabriyi oyuna almamak için oynatırım.zaten kanatlı oynamıyoruz adam akıllı oynatırdım,en olmadı engini sağ kanata çeker çolakı göbekte oynatırdım.sabriye hala güveniyo imparator içten içe.
Yapma işte böyle.Hoca bi ara Rierayı oynatmak için Emreyi sağda oynatıyodu Emre o aralar çok kötüydü.Emre sağda olmaz.

Aynısını düşünüyorum Necatiyi kazanalım derken Baros'u kaybetmişiz yüzünden bile anlaşılıyor,yazık gerçekten,

baros kendi kendini kaybetti abi...antalya maçında gördüğüm kırmızı karttan sora 3 maç ceza aldı,bu 3 maç cezası sırasında necati iki deplasmanda 3 gol atmıştı,dönüpte baros oooooo hoşgeldin ne güzelde kırmızı gördün deyip hoca formayı verecek hali yoktu.baros kendi başını kendi yedi.o kırmızı kartı yedirerek 2 puanımıza da maloldu antalya maçında,çünkü tamda yüklenmiş baskı kurmuştuk antalyaya.

Hagi Uefa kupası finalinde kırmızı kart gördü . Demek o maçı kaybetsek Hagi diye bir efsanemiz olmayacaktı. Sallandırırdınız Taksim'de adamı.

Sabri nasıl futbolcu olmuş hayret ediyorum.Bir futbolcu düşün kafa yok dersin ama yeteneklidir.Yada futbolu çok iyi bilir ama yetenekleri sınırlı olur.Ama Sabride ikiside yok.Bu adam 10 yıldır bu klüpte bir allahın kuluda ne nesin hacı git şu klüpten demedi.

İşin gatibi bu sabri ilk çıktığında neler yapıyordu ya ne ortalar ne şutlar,Hatta Bursa'ya bir golü vardı maçtaydım hatta 80 metre depardan sonra atmıştı.Nerden nereye.Barcelona altyapasında Sabrinin gerilemesini izletip duvarlara Sabri yasaktır tabelası asmaları gerek,

Aynısını düşünüyorum Necatiyi kazanalım derken Baros'u kaybetmişiz yüzünden bile anlaşılıyor,yazık gerçekten,

Abi Baros'un gitme zamanı gelmişti artık zaten kaç senedir oynuyordu bizde yeni sezonda dünya çapında bir forvet getirecek bence yönetim

Bu kadar sert olmaya gerek yok kırmızı kartını sonuçta hırsından yedi ,tamam hata yaptı ama bu kadar çabuk silmemeliydik kanımca.

Kusura bakma ama arkadaşım Baros bu hataları defalarca yaptı.Ayrıca kabul etmek lazım,artık eski Baros değil.İkili mücadelelerde ayakta kalamıyor,eski sürati yok.Hemen kendini yere bırakaıp hakemle polemiğe giriyor.Sene sonunda teşekkür edip,gönderilmeli.

Yalnız bizim taraftar profilimiz de çok ilginç. Olaylara neden bu kadar kötü bakıyosunuz anlamıyorum. Hayatta hep başarısız mı oldunuz arkadaşlar?

Şu maç galip gelseydik en fazla 140-150 sayfa yorum olurdu. Yenildik diye şimdiden 180 sayfa olmuş.

Napalım yani olan olmuş. Hayırlısı olsun. İnşallah ŞAMPİYON olacağız.İnanın sinerji oluşturun. Kötülükleri değil güzellikleri görün kafanız rahat olsun...

valla, ben dedigim gibi daha iyi oldu diyorum yenildigimize, hele hele bu futbolla.

böylece daha 9 mac varken, kendimizi sampiyon gibi görmeyiz, yere saglam basariz...

genel olarak neden bu kadar tepki verilyor diye soruyorsan, bence sabri, baros ve sercan gibi adamlarin bir b.ka yaramamasi deli ediyor milleti.

brak bir ise yaramalari, ekranda sabriyi, barosu görünce, otomatikmen küfür edesi geliyor insanin

Murat Akça'mıydı o yahu hiç dikkat etmedim. baya baya olmuş o çocuk tam defans olmuş.

Çok temiz müdahaleleri en önemlisi sahada bir duruşu var gerçekten büyük kayıp olmuş bizim için.Tipi de Nesta'yı andırıyor kopilin:)

Neyse bundan sonra tek hedef Şampiyonluk o hedefte adım adım yürüyoruz.Umarım bir puan kaybı yaşamadan Şampiyon oluruz.Bu mağlubiyet takımımızı daha çok hırslandırır ve daha iyi oynamasını sağlar umarım.

terim murat akçayı geri alsın.servet sivasa geri dönsün akça da floryaya

Sabri'yi oynatacagima Emre'yi oynatirim tabiki. Ne olacak ki? Riera cikar Ceyhun girer,Engin de sola gecer, ya da Emre sola gecer Engin saga gecer. Terim de hafife aldi bu maci acikcasi.

Engin'i,Emre'yi filan boşver de bu maçın kaybedilmesindeki en büyük neden bana kalırsa;Melo'nun olmamasıydı.Dikaktli izleydiseniz Selçuk'un sürekli geriye gelip top almaya çalıştığını ve aldığında pas verip alabileceği birini bulamadığını görürsünüz.O yüzden oyun kurmadık.Bi ara orta saha çok boş kaldı Melo olmadığı içindi o da.Bu maçı oturup bi daha izlesinler ve gidip Melonun bonservisini alsınlar.

Hee bu arada bi de ufak bi not:Lincoln vs gibi oyunculara (töbe) ilah gibi davrananlar elmanderin değerini daha iyi anlasınlar.

Kaleci hariç diğerleri berbat oynadılar...

Sabri, Riera, Sercan... Yahu bu takımın büyüklüğüne yakışan futbolcular değil bunlar... Yedek bile olamazlar! Fatih Hoca kazanmaya çalışıyor ama bunlar kendilerini düzeltmek bir yana dursun, dalga geçer gibi futbol oynuyorlar. Fatih Hoca'nın bu ısrarına da anlam veremiyorum. 96'daki futbolcularla bunların uzaktan yakından alakası yok... Yerli transfer için adam yoksa altyapıdan gençleri çıkarın, yemin ederim bunlaran daha iyi oynarlar. Bu adamları sahada görüpte beğenen acaba demeyen adam var mı? İdeali olmayan, aldığı paraların hakkını vermeyen oyuncular! Profesyonelmiş! Yemişim bunların profesyonelliğini!

Baroşda en az bu adamlar kadar kötü ve yetersiz.Ama hala neden savunulur aklım almıyor.Ulan koca Galatasarayda sezonda 10 ,15 gol attı diye ilah yaptılar adamı.

Ama bu futbolcularda suç yokki.Bu adamların kapasitesi bu.Yahu bu adamlardan Allah aşkına ne bekliyorsunuz.

Yahu biz Necati Ateşe mahkum olduk .Necati her ne kadar başarılı maçlar çıkardıysada Bunun yönetici anlamında hiçbir açıklaması yok.

Kusura bakma ama arkadaşım Baros bu hataları defalarca yaptı.Ayrıca kabul etmek lazım,artık eski Baros değil.İkili mücadelelerde ayakta kalamıyor,eski sürati yok.Hemen kendini yere bırakaıp hakemle polemiğe giriyor.Sene sonunda teşekkür edip,gönderilmeli.

Gönderilmeli ona katılıyorum gerçekten ama biraz performanslı halinde Rusyaya kakalasak iyi olacaktı renktaş

Engin'i,Emre'yi filan boşver de bu maçın kaybedilmesindeki en büyük neden bana kalırsa;Melo'nun olmamasıydı.Dikaktli izleydiseniz Selçuk'un sürekli geriye gelip top almaya çalıştığını ve aldığında pas verip alabileceği birini bulamadığını görürsünüz.O yüzden oyun kurmadık.Bi ara orta saha çok boş kaldı Melo olmadığı içindi o da.Bu maçı oturup bi daha izlesinler ve gidip Melonun bonservisini alsınlar.

Hee bu arada bi de ufak bi not:Lincoln vs gibi oyunculara (töbe) ilah gibi davrananlar elmanderin değerini daha iyi anlasınlar.

öyle hirs olmaz olsun

geliyor, itiyor, kart vermiyor hakem, tekrar geliyor, omuz atiyor, hala kart yok, ücüncü kere küfürü basiyor, ve istedigini aliyor, kirmizi kart.

o gün barosun yaptigi ve ayni hafta idi sanirim, fener maci öncesi quaresmanin yaptigi hareketin hic bir aciklamasi yok, hele hirsla falan, hic alakasi yok.

Barosta bir disiplinsizlik var kafasına göre takılıyor maçta eller kollar hep havada abi o kadar para alıyorsun gol atacaksın

Sonuçta bir musibet bin nasihattan iyidir.Belki bu vesileyle artık vasat adamlar bu takımdan gönderilir.

Geri
Üst Alt